Така, нека разясня ...

Първо под нивото ми е да отговарям на такива LOSERS като оня там педал, велпапе ли е какъв е, но просто ми се налага защото имам чест, не са ме обезчестили.

1.Подритван - ако бях подритван сега в момента щях да съм някой сериен психопат, изнасилвач или педофил. Нима не стават точно такива малтретираните? Или ти си точно от тях и сега те боли като знаеш, че са ти го вкарвали едно време и искаш да видиш каква им е била тръпката на чичковците!

2.Ще ме закопаят - мен ще ме закопаят, но на теб ще ти намерят останките в някоя канавка, разпорен до гърлото от някой педал. Всеки умира, но по добре да умреш с достойнство, а не да знаеш че си бил пълния загубеняк и са ти го вкарвали отзад!

3.Агресивен съм - в тази държава, дето от всякъде такива пендели като тебе се опитват да те преебат, не може да не си агресивен и да се оставяш ... ти продължавай да си мека китка, нека ти го слагат от където си поискаш, но няма да успееш в живота по тоя начин. Защо ли Васил Илиев беше агресивен, но не педал, а беше най-богатия човек на Балканския полуостров. Ние не живеем другаде, а в България ... осъзнай се.

Щом сте тръгнали хранете ме ... ще го понеса с чест, но някой да не вземе да ме подкрепи и да каже нещо против срещу Гейовете, че някои хора ще сезасегнат, ще се разстроят, ще се разчувстват и ще стане лошо.