.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    пред компютъра :)

Какво да й кажа,как да започна ;(

ходих с едно момиче лятото на 2007..бяхме заедно за един месец,след което се разделихме..аз още я обичам..като се сетя за нея и нищо друго няма значение за мен..проблемът е там че тя не ми обръща внимание ако така мога да го нарека..даже в скайп не пише..едно здравей не казва..помогнете как да започна какво да кажа за да си я върна

Еми можеш да започнеш като ни кажеш за какво сте се разделили
    Madness is the gift, that has been given to me.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    То е минало вече почти година, пък и сте ходили само един месец, не ми се вярва да се върне.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    То е минало вече почти година, пък и сте ходили само един месец, не ми се вярва да се върне.
    Може и да се върне.. Нищо не се знае..

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Епа. Цял месец. И още я "обичаш" ехе братле ти си яко закъсал.
    Ми в никакъв случаи не и казвай че я обичаш...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на sasha_90
    Като тя не те заговаря,ти я заговори.Питай я направо дали имате още шанс да сте заедно.Поне да не си с празните си надежди...

Какво те кара да мислиш, че няма да те зареже 2-ри път

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    говори открито и ли4но с нея не в скупе хах а ли4но кажи и вси4ко какво 4увства6 излеи си ду6ата пред нея аи успех
    No matter where you go, there they are...

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Като тя не те заговаря,ти я заговори.Питай я направо дали имате още шанс да сте заедно.Поне да не си с празните си надежди...
    Дам..но наистина ще е по-добре на живо да се видите и да поговорите...В скайпа или някъде другаде онлайн...хех не е добра идея believe : )) Успех : ))

emi zapo4nete da izlziate kato fr i vij kakvo 6te stane ako ima nqkakvi 4ustva kam teb 6te razbere6 i posle nqma ad e trudno

Град
    пред компютъра :)
    мерси на всички за отговорите ама като се знам кво съм дърво нищо няма да направя

Цитирай Първоначално написано от pachob
    мерси на всички за отговорите ама като се знам кво съм дърво нищо няма да направя
    spoko be 4ovek ako si misli6 4e 6e opleska6 rabotata o6te predi da si q zapo4nal naistina ni6to nqma da stane

знам кво съм дърво нищо няма да направя
    Еми като си дърво какво се чудиш че и е писнало от теб. Я се стегни малко и бъди мъж!

Град
    MaInA CitY
    Цитирай Първоначално написано от pachob

to4no 6toto si "durvo" se postarai...6tom e hodila s teb znae 4e si "sramejliv" i 4e ti kostva mn za da si izlee6 du6ata i 6te go oceni..momi4etata obry6tat golqmo vnimanie na tova...
    I spored men..edin otkrit i 4esten razgovor O4I v O4I 6te svry6i rabota

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Определено!
    offline forever!

Голям фен Аватара на sapphirr
    кооогааа се влюби за един месец,друже???? ох,мале с тва влюбен съм,съня нощтно време ми разбивате...4естно.както и да е.
    на4ин да я върнеш няма,сори...ама да си го кажеме направо.да не е последната,4е в нея си се забил ,гледай си кефа и изобщо не се занимавай(според мене).

Има ли смисъл да правиш опити да си я върнеш , ако не е писано да сте заедно вече ? Няма смисъл да го правиш , ако тя не го желае няма как да стане , просто ... ама , каквото и да направиш - Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си