Здравейте.Значи става дума за гаджето на най-добрия ми приятел(много точен пич и винаги се разбираме с него от както се познаваме от 3 години нямало е и най-малката кавга)........та за гаджето му аз я харесвам като че ли имам някакви чуства към нея но нз дали тя има към мене(от цялата компания точно тя ми званни на GSM (смисъл не звани някой от френдовете да ме покани а тя ми звънни....един път даже от работа си тръгнах заради нея щото не и се ходило сама на кафе и когато приятелят и си тръгне вика ......аз ще остана малко с него да си полафя(демек с мене)ама един ден щото взех да я черпа малко повечко и малко се почуствах неудобно като ми каза дали и правя намеци ама беше малко тъпо от нейна страна също щото ми вика ....ох.....пие ми се(няма да казвам марката на питието)....и аз викам некаде ок вземи си ...и тя ми вика .......ще черпиш ли????и аз ся какво да кажа не ли????(от 6 месеца е в нашата компания и малко неловко ще ми стане) но това не е най-големият проблем

Значи веднъж седя с нея и си лафиме ......ама многоо дълго време ....даже не усетих как мина .....и се чудих дали да и кажа нещо повечко....или да си малча....щото до като съм с нея си мисля за френда ми и не искам да стане някакав гаф или пак да имам кавга с него ...пък той е многоо точен и никога ама никога когато ми е трябвал не ме е отрязвал(смисъл когато го викам да дойде с мен извън града или пък някаде другаде...) та правилно ли съм постъпил....или съм ахмак и съм изпуснал момента да станат нещеата по интересни с приятелката му