- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- злееее ;(
Здравейте
Значии..с приятеля ми ходим от 2 месеца и двамата искаме да го направим,НО на него му харесва по принцип момичето да му слага презерватива..и сама да си го вкарва,а на мен не ми харева така. Всмисал... не че не ми харесва,а не мога да си го вкарам сама..ии нз как да му го кажаа...и супер тъпо се получава...кажете ми какво да правя...
Надявам се да ми помогнете..
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
Емии казваш му "Айде вкарай ми го бейби, неиздържам.." некви ей такива и готово...няма да ти устои, а веднага ше го мухне.Пък и защо да не можеш да си го вкараш сама, просто не си пробвала.Опитай![]()
Let The BEAT Control Your Body
Е да .. винаги трябва да има 1 път,ноо.. 1 път мн ясно че няма да успея ддз....и нищо няма да стане ии ши са получи спр тъпооо..;( апф
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
Според мен , за да се отдадеш на някого напълно (говоря за първия път) трябва да имате връзка помежду си. За каква връзка говорим, ако неможеш да му кажеш какво мислиш по въпроса, да му обясниш предпочитанията си и т.н.![]()
Ааа споко беПървоначално написано от Love_me_
И аз си мислех че немога, ама да видиш как през цялото време аз го правех
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Или просто преди това го предупраждаваш че не си го правила до сега и ако не се справиш да ти помогне![]()
Изглежда си непълнолетна а той пълнолетен и за да него съдят те кара да правиш сичко а той да си седитва е в кръга на шегата наи добре се опитай да си го вкараш аа за слагането нее никак сложно помолиго да ти помогне
На тебе, ако ти дадат вибратор няма ли да можеш да се уцелиш? То ти ако не можеш да си го вкараш сама, кой друг да може? Ебаси - все едно да не можеш да си бръкнеш в носа или ухото...Първоначално написано от Love_me_
ПРоба проба 1 2 3![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Mila kato ne moje6 6te se nau4i6 bekvo ti puka edva li e tolkova trudno da vkara6 penisa na nqkoi v putkata si ne sum probvala ma se pak
prekaleno mn se pla6i6 ot novi ne6ta ! JUst relax
![]()
ДамПървоначално написано от WaKo
Абе ще може просто не е сигурна,но то не е толкова трудно
![]()
Просто е... или се пробваш,като стане - яко,като не стане - той няма да издържи и сам ще ти го вкара ,или му го кажи - казваш на всеки,който отвори тая тема,пък не го казваш на гаджето... ( без коментар ) Давай смело и това е!![]()
![]()
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж
Da ti imam i problema! Mi probvai be dushico!Shtom ste gotovi za seks edva li shte ima problem ot negova strana dori i da ne uspeesh(v koeto se symnqvam) Uspeh!
![]()
Truth is only skin deep