.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: злееее ;(

злееее ;(

Здравейте
    Значии..с приятеля ми ходим от 2 месеца и двамата искаме да го направим,НО на него му харесва по принцип момичето да му слага презерватива..и сама да си го вкарва,а на мен не ми харева така. Всмисал... не че не ми харесва,а не мога да си го вкарам сама..ии нз как да му го кажаа...и супер тъпо се получава ...кажете ми какво да правя...
    Надявам се да ми помогнете..
    Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Емии казваш му "Айде вкарай ми го бейби, неиздържам.." некви ей такива и готово...няма да ти устои, а веднага ше го мухне.Пък и защо да не можеш да си го вкараш сама, просто не си пробвала.Опитай
    Let The BEAT Control Your Body

Е да .. винаги трябва да има 1 път,ноо.. 1 път мн ясно че няма да успея ддз....и нищо няма да стане ии ши са получи спр тъпооо..;( апф
    Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..

Според мен , за да се отдадеш на някого напълно (говоря за първия път) трябва да имате връзка помежду си. За каква връзка говорим, ако неможеш да му кажеш какво мислиш по въпроса, да му обясниш предпочитанията си и т.н.
    [img=http://img207.imageshack.us/img207/6565/couple1wh0.jpg]

оБичАаАаАаам тЕеЕее {!}{!}{!}

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Love_me_
    Е да .. винаги трябва да има 1 път,ноо.. 1 път мн ясно че няма да успея ддз....и нищо няма да стане ии ши са получи спр тъпооо..;( апф
    Ааа споко бе И аз си мислех че немога, ама да видиш как през цялото време аз го правех
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    Някаде Там
    Или просто преди това го предупраждаваш че не си го правила до сега и ако не се справиш да ти помогне

Изглежда си непълнолетна а той пълнолетен и за да него съдят те кара да правиш сичко а той да си седи тва е в кръга на шегата наи добре се опитай да си го вкараш аа за слагането нее никак сложно помолиго да ти помогне

Голям фен
    На тебе, ако ти дадат вибратор няма ли да можеш да се уцелиш? То ти ако не можеш да си го вкараш сама, кой друг да може? Ебаси - все едно да не можеш да си бръкнеш в носа или ухото...

Мега фен
    Град
    София
    ПРоба проба 1 2 3
    [size=7][b][u]fosse cos

Mila kato ne moje6 6te se nau4i6 be kvo ti puka edva li e tolkova trudno da vkara6 penisa na nqkoi v putkata si ne sum probvala ma se pak prekaleno mn se pla6i6 ot novi ne6ta ! JUst relax

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    На тебе, ако ти дадат вибратор няма ли да можеш да се уцелиш? То ти ако не можеш да си го вкараш сама, кой друг да може? Ебаси - все едно да не можеш да си бръкнеш в носа или ухото...
    Дам Абе ще може просто не е сигурна,но то не е толкова трудно

Просто е... или се пробваш,като стане - яко,като не стане - той няма да издържи и сам ще ти го вкара ,или му го кажи - казваш на всеки,който отвори тая тема,пък не го казваш на гаджето... ( без коментар ) Давай смело и това е!
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

Град
    East Coast
    Мълчанието е "да" понякога, но е хубаво да се каже а не да се мълчи ако ме разбираш...нали

Da ti imam i problema ! Mi probvai be dushico!Shtom ste gotovi za seks edva li shte ima problem ot negova strana dori i da ne uspeesh(v koeto se symnqvam) Uspeh!
    Truth is only skin deep

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си