- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14-ти февруари..сам..
Някой хора си имат гаджетата ще отидат на "Моста на Влюбените" пред НДК-то други пък отиват на романтична вечеря..Други които са преебани като мен..остават сами..Вярно е..Влак без пътници няма..винаги във вагона ще се качи човек..2 години съм без гадже..дайте идея какво да правя..някакси точно на 14-ти февруари като видя на улицата докато се прибирам от даскало..като видя 2 влюбени сърца да се обичат,да се целуват мис тава супер гадно и си мисля.."Де да бях на мястото на пича..."Вярно изпитвам завист към това вярно е че съм забравил че нямам гадже но мамка му на 14-ти точно да си спомня..![]()
![]()
всички останали си остават задоволени..други преебани от живота
![]()
![]()
![]()
така де..дайте идея кфо да правя на 14-ти..
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
недей да ходиш на даскало, така няма да ти се наложи да се връщаш следователно няма да видиш и влюбени...
Къде останаха истинските мъже дето не ги интересува на 14 дали ше е с някоя или ше си прави кефа с приятели, сички станаха меки китки..![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
дюд на 16 съм![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
еми аз след 12 дена ставам на 17 ама не съм се депресирал че на 14 ше съм сам(то не се знае де), и ти препоръчвам да се събираш с повече момичета много е приятноПървоначално написано от pavkata91
![]()
emi to mai i aaz 6te s1m samamamka myyyy ......... ama dano stane ne6to do togava
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Хахахаха ти па кво толкова си се травмирал бе.
И кво като ше си сам-голяма работаИэобщо да не ти пука.
Праэнувай Трифона и тва е.
[size=7][b][u]fosse cos
Ми аз съм момиче и съм на 16... В момента нямам гадже, но изобщо не ми пука. В крайна сметка може да празнуваме 2рия празник. Деня на влюбените.... в алкохола.![]()
Ne se vprqgai 4ovek..,nqma smisul...Pomotai se s frs i se izkefi maximalno..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
i az zavijdam toq mesec
Еми пич то в момента и аз нямам...ама не ми пука,че другите имат...вярно различни хора-различни мнения,но все пак имаш време по-спокойно![]()
Ае 14-ти е ден като всеки друг.
Па аз ги соча тез дет се целуват по улицете и им се смея. То тфа е крайно невъзпитано.
ся се сетих за един такъв случай в едно кафе, отиваме си ние олигофрените ама те ни знаят в кафето щот сме много редовни там и на една маса в едно като сепаре седнали двама влубени ама така се мляскат направо са се награбили ше земат там да се налюбат едно хубаво и ние кат ги видяхме и един смях, и те спряха платиха и си тръгнахаПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Голяма работа кат ше си сам, чудо голямо. Не го приемай кат Свети Валентин, ми кат Трифон Зарезан. Баси майката!
Животът е адът описан в Библията!
Хахаха...на 14ти щял си да бъдеш сам...
Айде,бе,какво се втеляваш.
Ще кажеш,че на 13ти няма да си сам,а какво би казал за 15ти?
Ххаха,каква е разликата в датата 14ти? Що за глупав празник е тва,пич? Честно да ти кажа,ако имах гадже,хич нямаше да ми дреме 10ти ли е,11ти ли е или 14ти. Не е важен 'празника'. Кво ти дреме как ще мине. И Трифон Зарезан е,излез с приятели и пий.Или го прекарай като нормален ден,какъвто е. Ако обичаш някого,то ти няма да го обичаш само 1 ден в годината,така че не спичай. И ти ще си намериш скоро половинката,късметче ти желая
И заеби 14ти..
![]()
Look deep inside me ...
Аз на 14ти ще организирам нещо за необвързаните ... Таа Мисълта ми е ... че с повечко алкохол може и Св.Валентин да празнувам![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
em hora kat nqmate gadjeta namerete si,[i pob1rzaite praveto vs v1zmojno]az ot 4 meseca hodq s edno mn gotino mom4e i 6te si prekarame supersko.uspeh vi jelaqqqqqq![]()
![]()
LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!
em az na 14 vinagi s1m si bil sam no p1k i vinagi s1m si praznuval trifonsq na 14 6 se s1berem kompaniqta 6 se zak1tame nek1de u gorata,hapvane,piivane nekoq vesela istoriika.i 6 se priberem s nekoq piqnska pesen na usta...i na men mi e gadno kat s1m sam na trifon no obiknovenno kat nabliji taq data m1kata po tva 4e s1m sam e mnoo po malka ot radosta ot nablijava6toto kupon4e ;P
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
ЕМ кфо да каем от сичките тия мообети :> Просто 14-ти като 15-ти , като 32ри и т.н. ... или отиваш да го полееш Трифона, или просто си сядаш пред компа и цъкаш във форума и тфа е.
П.П. Стиа депресарски пуберски раоти , стегни се малко, изглеждаш смешен в очите на мацетата , има по-куражлийки тука от теб кат видях някои от мненията
Relax, Take It Easy!
ЛЮБОВТА Е ЗА ИДИОТИ БЕ НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
я земи са омажи с 1 ром и бира и не са жалвай... и аз ше съм сам... да не ти пука
"Разни хора, разни идеали.", но както аз казвам "Празни хора, празни идеали." та.. пича дето поства.., ако мислиш че си сам.. не си човек има още хиляди като тебПървоначално написано от Mr.Boy
+1
lostinMINIMAL
Ром с бира не върви. (:Първоначално написано от EarthShaker
А вие не разбрахте ли, че любовта е само по филмите?
Напълно съгласен.Първоначално написано от Pliok0019