- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14-ти февруари..сам..
ne e samo po filmite ... teatrite gi zabravixte![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
И аз мисля по същия начин (=Първоначално написано от real-girl
какво любов,бре? зарежете тия лигави работи.Няма такива глупости,много Титаници гледате.![]()
Звучи така познато - това казвах и аз преди, но тогава не знаех какво е да обичаш и да бъдеш обичан така силно...А относно 14ти - и аз оставам самаПървоначално написано от nazistka
, макар да не искам и макар да знам, че ще има кой да ми каже "Обичам те"
Не за вражда, за обич съм създадена!
до сега винаги на 14 съм била сама .. просто така се паданоо кво да напрайм .. аз вече съм свикнала и просто излизам с приятели като всеки друг ден :P
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
Първоначално написано от master3
Любовта дава смисъл да се живее!
![]()
Излизаш с приятели и се забавляваш какво толкова като е 14 Февруари ?
^точно така!!
една бутилка любим алкохол ще те спаси от всякви терзания, че нямаш мацка :>
аз пък всяка година съм сама на тоя скапан празник, който и без това не празнувам
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Прекалено го приемате насеризоно тоя празник,какво толкова не е края на света егати и аз съм сама верно леко ще ми е гадно ма то попринцип си ми е гадно,а не заради тоя 14 февруари дрън дрън та пляс,както си бил и си се чуствал сам всеки един ден така ще е и на 14,просто ден от месеца,това е.Пазлюбените нека си намерят любов а на влюбените нека се обичат.Айде със здраве![]()
Ако имаш други приятели които като теб са сами по 14 февруари се съберете вечерта и празнувайте Трифон Зарезан.
14 ден като ден и аз ще съм сам who care? решил съм да се сабера с 1 компаниика и да се напием с вино момичета момчета както и да е ? празнуваи както ти казаха Трифон Зарезан и аз ще го празнувам споко не си сам ...
kakto ti kaza Някой хора си имат гаджетата ще отидат на "Моста на Влюбените" пред НДК-то други пък отиват на романтична вечеря. NO ima edno mn golqmo i vajno NO na 14-ti fevruari sy6to taka se praznua trifon zarezan taka 4eee...... nqq se depresirva6 i ne e zadyljitelno da praznua6 sv.valentin a moje da praznua6 trifon zarezan i gotoo to za tva sa dva praznika![]()
Напълно съм съгласен с тебПървоначално написано от nazistka
![]()
Любовта е болест, зараза която трябва да бъде унищожена!
XXX XXX XXX
![]()
![]()
Моята мисия - да унищожа любовта.
Как - със силата на разума и чистия ум.
абе еХал съм ва в меките китки, както вика тузарски... имам свобода - възползвам се![]()
+1Първоначално написано от Presley`n`Sum
само, че трифона мина, секси.![]()
Еми събирате се с приятели и си празнувате Трифон Зарезан....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Аз пък няма да съм сама ... изяжте се ... Абе то или се случва или не.. Съдба ...
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
така , ти не виждаш ли "влюбени" всеки ден ? Ти какво празнуваш на 14 Февроари , само аз ли знам че на 14 Фероари е Трифон Зарезан ? Апък тоз Свети Валентин , Вси Свети или нз кви още сме ги откраднали от други ... не е български празник
"триона" е на 1-ви по старо му , празнува се и на 14 ФевроариПървоначално написано от StEaLtHy_girl
Празнувай си Трифон Зарезан и тогава на пияно може да намериш своята изгора![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
i az 6te sum sama...smsial bez gadje...ama 6te napravq edno qko disko s priqteli i 6te e egati kupona , ko ti puka ako ne si vluben v nqkoq nqma6 problemi , puk i da si ...pak nqma6:P praznuvai koito ti du6a praznik iska kakto ti e kef ...balimu maikata dali 6te si s gadje
![]()
![]()
Abe 4ove4e be sv valentin ne e BG praznik ama koito jelae go praznuva ne svur6va sveta vse pakpraznuvai trifona tva ve4e e BG
![]()