- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14-ти февруари..сам..
И аз никога през живота си не съм имала гадже за 14-тиПостепенно го отписах тоя празник...Пий за Трифон Зарезан и изобщо да не ти пука... : ))) И без друго празника вече на нищо не мяса със сичките му лигавщини-сърчица,купидончета...бляяя
Тая година съм с гажде...ама...той на работа...та и аз ше съм сама на 14 : )))
Честно казано не ми пука и вече 14-ти не ме подискаБоли ма : ))
Опитай се да се абстрахираш и ти...излезте с приятели и пийте по едно за свое здраве...а гаджетата-по-нататъка... : )) Успех
и аз тва казах...Първоначално написано от tvoqta__me4ta
Първоначално написано от Presley`n`Sum
+1![]()
е голяма рАбота че си сам с винцето в ръка па нека ти е зле![]()
Кво ти пука изобщо...
Аз повече се кефя като съм сама,честно...
Са ше бъде баси лигоча...някво...
Мен секи ден ми е 14ти февруари...кво е тъпия празник изобщо...повод да кажеш обичам те или кво...пфф
Братле,
с гледане и завиждане гадже не се хваща.
Трябва да се потрудиш - малко, но трябва - пък и то е приятно...
Отърсваш се от страховете си и почваш мадамите - я на улицата, я по дискотата, я по купоните...
То,и аз ще съм сама..........![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
И аз ше съм сам...
КАКТО ВИНАГИ !
Ма от сутринта с фр-тата ше се подгреем с нещо спиртно ...
или вино нз ко ше земем след тфа треа да се мъкнем до даскало![]()
пак вечерта ше се омажем както традицията повелява![]()
Братчед не си само ти дето ше си сам![]()
мн хора като нас ше има ..
сякаш от ся ги гледам залитат по улиците![]()
4ovek az s16to nqmam gadje i to ot dosta vreme....ama tva neme otek4ava....az ima qki priqte li i vsi4ki nqmame gadjeta i se s1birame i ne misslim za tova...e az se zarebqvam s 3-4-5 momi4eta..no pak na 14 6te s1m sam , az nikoga ne s1m imal nqkoi do se besi na 14 v1preki 4e s1m na 17g
no da ti ponogna 6teti kaja :b1di smel i pokani nqkoe momi4e dori i da ne ste mnogo blizki , p1k bilo i ot klasa ti......
izles s meq i za zabavlqvai.....![]()
Хехеех...по-полека![]()
не си само ти :P
и какво толкова те интересува като си сам![]()
по-добре се радвай![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
И на мен ми е доста тежко точно поради тази причина ! Много е гадно , но аз завиждам благородно на щастливо влюбените ! Таааа мисълта ми е , че до четвъртък може да се влюбиш ! То всъщност не е важно да си с някой на 14 , а да си влюбен , тогава се случват чудеса и току виж любовта ти е споделена !![]()
![]()
тоааа тузаро от както си хвана мацка и забрави за всички ......Първоначално написано от tuzaro
Влюбен та загубен ,ама забравяш че и ти беше като това момченце сладул
![]()
Та по темата на Павката91 еми не обръщай чаккккк толкова голямо внимание на разхождащите се двойки по улицата де!И за тебе има половинка !Ще я срещнеш спокойно,всичко е с времето си!![]()
За всеки влак си има пътници ! Не се отчайваите .... понякога и баз да очаквате се случва вълшебството![]()
LoVe kifla![]()
Оффф, и какво като сме сами? Въобще не ми пука... На 15 съм, и не ми дреме, защото на 15 наистина няма никой в живота ми, ама какво мога да направя... изглежда никой не смее да си признае чувствата към мен... абееееееее... ще цепна една чашка вино и това е...![]()
И аз сам сама , и на мен ми е гадно и аз искам фр-че ама няма , но не е болка за умиране
Мой дойдеш до Стз. така и двамата на 14-ти няма да сме сами![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
prosto da ne ti puka, 4e si sam. I az nqmam s koi da praznuvam i vinagi sam si sama na 14( sudba se taka se slu4va), no nikoga ne mi e pukaloprosto zabira6 1-2 priqteli razcepvate se nqkade za Trifon zarezan i gotovo
![]()
Mi$lq za Teb po$toqNnO...Ob$ebiL $i mE tOtAlno...I$kam Te mOmEntalnO...doRi dA e fAtaLnO!!!
гледайте позитивно на нещата.