.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    И аз никога през живота си не съм имала гадже за 14-ти Постепенно го отписах тоя празник...Пий за Трифон Зарезан и изобщо да не ти пука... : ))) И без друго празника вече на нищо не мяса със сичките му лигавщини-сърчица,купидончета...бляяя Тая година съм с гажде...ама...той на работа...та и аз ше съм сама на 14 : )))
    Честно казано не ми пука и вече 14-ти не ме подиска Боли ма : ))
    Опитай се да се абстрахираш и ти...излезте с приятели и пийте по едно за свое здраве...а гаджетата-по-нататъка... : )) Успех

Град
    Jambol
    Цитирай Първоначално написано от tvoqta__me4ta
    Abe 4ove4e be sv valentin ne e BG praznik ama koito jelae go praznuva ne svur6va sveta vse pak praznuvai trifona tva ve4e e BG
    и аз тва казах...

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Хахахаха ти па кво толкова си се травмирал бе.
    И кво като ше си сам-голяма работа Иэобщо да не ти пука.
    Праэнувай Трифона и тва е.

+1

Мега фен Аватара на Spider4eto
    е голяма рАбота че си сам с винцето в ръка па нека ти е зле

Кво ти пука изобщо...
    Аз повече се кефя като съм сама,честно...
    Са ше бъде баси лигоча...някво...
    Мен секи ден ми е 14ти февруари...кво е тъпия празник изобщо...повод да кажеш обичам те или кво...пфф

Братле,
    с гледане и завиждане гадже не се хваща.

Трябва да се потрудиш - малко, но трябва - пък и то е приятно...
    Отърсваш се от страховете си и почваш мадамите - я на улицата, я по дискотата, я по купоните...

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    То,и аз ще съм сама..........
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Супер фен Аватара на zero
    И аз ше съм сам...
    КАКТО ВИНАГИ !
    Ма от сутринта с фр-тата ше се подгреем с нещо спиртно ...
    или вино нз ко ше земем след тфа треа да се мъкнем до даскало
    пак вечерта ше се омажем както традицията повелява
    Братчед не си само ти дето ше си сам
    мн хора като нас ше има ..
    сякаш от ся ги гледам залитат по улиците

Град
    габрово

davai na gore..

4ovek az s16to nqmam gadje i to ot dosta vreme....ama tva neme otek4ava....az ima qki priqte li i vsi4ki nqmame gadjeta i se s1birame i ne misslim za tova...e az se zarebqvam s 3-4-5 momi4eta..no pak na 14 6te s1m sam , az nikoga ne s1m imal nqkoi do se besi na 14 v1preki 4e s1m na 17g
    no da ti ponogna 6teti kaja :b1di smel i pokani nqkoe momi4e dori i da ne ste mnogo blizki , p1k bilo i ot klasa ti......
    izles s meq i za zabavlqvai.....

Хехеех...по-полека
    не си само ти :P
    и какво толкова те интересува като си сам
    по-добре се радвай
    Madness is the gift, that has been given to me.

И на мен ми е доста тежко точно поради тази причина ! Много е гадно , но аз завиждам благородно на щастливо влюбените ! Таааа мисълта ми е , че до четвъртък може да се влюбиш ! То всъщност не е важно да си с някой на 14 , а да си влюбен , тогава се случват чудеса и току виж любовта ти е споделена !

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    недей да ходиш на даскало, така няма да ти се наложи да се връщаш следователно няма да видиш и влюбени...
    Къде останаха истинските мъже дето не ги интересува на 14 дали ше е с някоя или ше си прави кефа с приятели, сички станаха меки китки..
    тоааа тузаро от както си хвана мацка и забрави за всички ...... Влюбен та загубен ,ама забравяш че и ти беше като това момченце сладул
    Та по темата на Павката91 еми не обръщай чаккккк толкова голямо внимание на разхождащите се двойки по улицата де!И за тебе има половинка !Ще я срещнеш спокойно,всичко е с времето си!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Отговор

За всеки влак си има пътници ! Не се отчайваите .... понякога и баз да очаквате се случва вълшебството

LoVe kifla

Град
    Враца
    Оффф, и какво като сме сами? Въобще не ми пука... На 15 съм, и не ми дреме, защото на 15 наистина няма никой в живота ми, ама какво мога да направя... изглежда никой не смее да си признае чувствата към мен... абееееееее... ще цепна една чашка вино и това е...

И аз сам сама , и на мен ми е гадно и аз искам фр-че ама няма , но не е болка за умиране
    Мой дойдеш до Стз. така и двамата на 14-ти няма да сме сами
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

prosto da ne ti puka, 4e si sam. I az nqmam s koi da praznuvam i vinagi sam si sama na 14( sudba se taka se slu4va), no nikoga ne mi e pukalo prosto zabira6 1-2 priqteli razcepvate se nqkade za Trifon zarezan i gotovo
    Mi$lq za Teb po$toqNnO...Ob$ebiL $i mE tOtAlno...I$kam Te mOmEntalnO...doRi dA e fAtaLnO!!!

сд

гледайте позитивно на нещата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си