- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс от съжаление..
Не съм чувала ,за такава глупава постъпка ,но всичко се случва![]()
Tiq sa dosta redki sluchai si mislq ...
Eating isn't cheating - Arnold
Не, но има случай когато момчето с1желява момичето и пресписа с нея...![]()
Па, все некъде трее да има толкова залухаво момиче.. що пЪ да не е възможно
Cry me a river
дееба ... пак тъпи въпроси ......![]()
има всичко...
чувал съм какви ли не неща. като започнеш от връзки от съжаление и стигнеш до секс![]()
Това не е съжаление, направили сте го от кой знае какъв проява на егоизъм, едва ли не ако вземете да си легнете с него, да не вземе да си помисли, че сте влюбени. Ебаси тъпите предразсъдъци! Е какво, той девствена ли да чака?Първоначално написано от Miss_Perfekt
мда,,,може като нищо![]()
![]()
![]()
хаха едно време с едно гадже бяхме на РД там се запознах с едно друго момче..мина се около година след този случай,бях скъсала с тогавъшното ми гадже,когато този бонбон (с който се запознах на рдто)ме просветли че мн ме харесвал и тем подобни.само ми мрънкаше че бил на 18 почти а бил девствен и тем подобни.аз мн го сдухвахс въпроси от типа " И да не мислиш че ше съм ти първата ала бала.." ама мина още нз колко време той продължаваше да се чувства мн зле от факта че е на 17 и е девствен..а аз пък не бях правила секс от 2 месеца почти и така се и случи.бях в тях да гледаме филм
взаимно си помогнахме.само дето го предупредих че направи ли го веднъж после всеки ден за това ще мисли...бях права и за това.. : )
Еми преди време супер много съжалявах едно момче на 19 беше, а аз по това време бях любовно отчаяна и си мислех глупости. За малко да го направя, но Слава Богу не можах!
sa6totoПървоначално написано от the_hottie
![]()
po-skoro obratnoto si mislq... ;] Ama i tva sig se slu4va![]()
haha ebane daima e naivajnotopuk s koi koga i zashto e seprez guz![]()
Ми от съжаление още не съм си лягала с моето момче, ама и за това има време.Нека само ми падне в колената и ще му дам каквото си поиска.![]()
![]()
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!