- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Случвало ли ви се е ? :)
Да си мислите за друг човек докато правите секс с приятеля/приятелката?![]()
Eventful past is everclear.
Predimno mislq za tqloto na momicheto, s koeto sum i kakvo shte mu napravq.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Абе, май не, ама съм си казвала: "Уф.. айде, бе", и тем подобни, което не изключва вероятността да ми се е прокрадвала и мисъл за друг човек... просто вмомента не си спомням![]()
Да се сетя нещо за някой - сигурно да, но да правя секс с някое момиче, и да си представям че съм с друга - не
Да.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
az pa ne mislq po vreme na sexnaslajdavam se
![]()
Oo да.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ooo da i ne mi e mn priqtno i se slu4va primerno celuvame se pogledna go i mi zaprili4a na nqkoi i izvednuj kato oparena se durpam i go gledamm gledam i razbiram 4e si e toi abe gadno e
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
НИКОГА не съм си мислела за друг.... винаги се наслаждавам на моментите прекарани с него..дори и да са малко![]()
На мен един ден ми го заявиха...
И се почувствах много .. тъпо, защото въпросната кифла
е гадже на много близък мой приятел... Много ви се чудя момиченца?
В нас ли е проблема, във вас ли ?![]()
vav vas 4e se poqvqvate v jivota ni kogato nai malko vi o4akvame i vav nas 4e ne sme gotovi za tova
a 6to se otnasq do vaprosa celuvala sam se i sam se opitvala da si predstavq dr no ne mi se e polu4avalo i e mn podtiska6to a za seksa ne ne sam si predstavqla dr ne mi se e nalagalo bilo mi e super s 4oveka s kogoto sam![]()
Имам чувството, че в оня ми работа не влиза кръв, а мозък. Не мога да мисля за нищо.![]()
никога не ми се е случвало..дори да се насиля няма да мога да се съсредоточа и да си мисля за друг..мойто момче си ми е достатъчно![]()
не ми се е случвало
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
да, и не ми е приятно, направо ми се отщява всичко.. бля
Do you speak Salsa? .......
Първоначално написано от MrS.bEpS
OnLy God CaN Judge Me !
на мен ми се случва точно обратното..
правя секс с чужда жена а си мисля за приятелката ми.
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
поне като си мислиш за нея пак хубу некой не им дреме къде са приятелките им и с кой са пък камоли да мислят за тех докат са ибат с другаПървоначално написано от TH33N
OnLy God CaN Judge Me !
до момента не ми се е случвало,незнам когато съм с някое момче гледам да се отдам на момента ... е случвало се е да мисля за др неща като например да не ни хванат ,но за друго момче..не..
не аз по време на секс не мисля оставям се на инстинкта си да ме води![]()
No martini .. no party..
Уви, случвало се е.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.