Цитирай Първоначално написано от enola
След като го обичаш,според мен трябва да продължаваш да се бориш за него.Това,че се е държал грубо,може би е било просто за момента,може да е се е опитвал да те забрави и това да му е помагало.Но виж сега,хората са различни - едни се борят за този който обичат,докато не го спечелят,но в този случай има опасност момчето да не те обича вече и да излезеш глупачка.Другия вариан са хората които казват "За обич няма да те моля,на колене пред тебе няма да стоя!Обичам те-без теб не мога,но горда съм и горда ще умра"(тва го написах,защото точно обяснава какво искам да кажа).Аз лично бих поразпитала дали наистина е още влюбен в мен и ако се окаже истина да му пиша в Скайп да го заговарям нещо такова,но ако той още има чуства към теб е щял да направи това,защо ти трябва да го правиш?!? Плс обясни малко,защо мислиш че той още те обича ...
Сега ще разкажа с малко подробности.Не искам да си внушавам каквото и да било,4е той ме обича още и така нататък.Писал си е с едно момиче(което той НЕ знае,че познавам),на което е почнал да говори за някакво момиче,което още обичал,което не искал да забравя,с което бил скъсал за пълни глупости,но тя вече била продължила напред...И според разговора им,аз съдя,че това момиче съм аз.Даже съм сигурна!
Ако е имал чувства е щял да ме потърси?Да,той го правеше,но някак си не изразяваше нищо...И аз реших,че не мога повече така и спрях да се виждам с него,да си пиша с него,да му се обаждам.Но той не ме остави.И когато тогавашния ми приятел разбра,че той не ме оставя,отиде да се разправя с него и оттогава не съм го виждала и чувала.