.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен

Моля за съвет

Здравейте!
    На 17 съм. Накратко проблемът ми е, че съм влюбен в едно момиче от моя клас. Перфектни хора няма, но тя клони натам. Както и да е. Работата е там, че си има приятел и рядко ми дава знаци, че ме харесва, които аз може да интерпретирам грешно - може да не са никакви знаци... Не съм някой, който ще тръгне да разделя хората, нито имам способностите, та, като сложа нещата на кантар, мисля, че отговорът е ясен. И все пак бих желал да чуя Вашия коментар по темата - какво бихте направили и дали изобщо бихте...
    P.S. "Любовната мъка" е адска и не знам как ще изтрая още 1.5 години.
    Поздрави,
    1n5ub0rd1na73

Супер фен
    Рядко се случва човек да си хване гадже точно от неговия клас....РЯДКО? Да, защото много хора пречат за такава връзка, по-точно злобата им...(На днешно време, може да се каже, че е така)....
    Кофти ще стане, ако й кажеш, че я харесваш, все пак сам каза, че си има и приятел....
    Най-добре е според мен да си останете едни приятели и това е, че ако се задълбочат нещата, работата става сериозна.... Айде УСПЕХ!

Предложи й да излезете и й направи някой и друг намек.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на alehole
    NZ az ti predlagam da q opoznaesh po dobre .. da si govorite po chesto ..
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Какво бих направила аз, ако бях на твое място.. Бих се стремила да имам повече контакт с нея, бих настоявала да излезем, да говорим по телефона, да си пишем по Скайп... От тези намеци тя ще разбере, че я харесваш и сама ще ти даде отговор...

Успех!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Какво бих направила аз, ако бях на твое място.. Бих се стремила да имам повече контакт с нея, бих настоявала да излезем, да говорим по телефона, да си пишем по Скайп... От тези намеци тя ще разбере, че я харесваш и сама ще ти даде отговор...

Успех!

mmmmmmmm damm ... tva trqq da napravi6
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    MaInA CitY
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019

Успех!
    +1

Мега фен Аватара на sasha_90
    За момента нищо не прави-тя е заета.

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    За момента нищо не прави-тя е заета.
    Съгласна съм
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    Рядко се случва човек да си хване гадже точно от неговия клас....РЯДКО? Да, защото много хора пречат за такава връзка, по-точно злобата им...(На днешно време, може да се каже, че е така)....
    Кофти ще стане, ако й кажеш, че я харесваш, все пак сам каза, че си има и приятел....
    Най-добре е според мен да си останете едни приятели и това е, че ако се задълбочат нещата, работата става сериозна.... Айде УСПЕХ!
    +1
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~

Така е.В днешно време всеки се опитва да направи гадно на другите,пълно е със завистливи хора...

Защо,когато се обичат двама..все някой трябва да ги раздели?!?
    Очаквай неочакваното от себе си и света и живей като за последно винаги...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си