- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- изкуствени мигли
aaaaaa
НаУчих,че не е ваЖно какВо имаШ в жиВота си,а коГо...
az ne izpolzvam no se se kanq da si kupq edna moq fr ima i da mn lesno se lepqt vsi4ko e to4no darjat si dalgo vreme no problema idva kato svar6i6 lepiloto za6toto to e mn malko i kato svar6i krai. NOVI MIGLI.............![]()
не не не .. от туи маи ти падат миглите а и мн не естествео седятне ме кефят
![]()
emi mene li4no ne me kefqt .. seki s predpo4itaniqta si![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Аз имам .. слагам си ги супер рядко но това че стояли неестествено не е вярно .. специално тези които имам аз са мн хубави.. в смисъл прилично дълги сакупих си ги за 18 лв и в магазина видях че се продават лепила поотделно .. наистина е мн тъпо ако ти свърши лепилото тъй като тубичката е супер малка но общо взето съм доволна
![]()
ми аз съм за всяко нещо, което ме прави по-красива, но точно това е скъпо, а и изисква поддръжка. Затова си карам с естствените си мигли. И гледам, че тук във форума много си ги слагат сами, на козметик излиза 20 лева, като 1 снопче мигли струва мисля 2 лева и 10 снопчета са достатъчни за двете очи, на всяко по 5. А и поне ще го направи професионално и по-бързо, а като цена е същото.
SMILE FOR ME NOW
Ми аз се кефя на изкуствените мигли. Имам си едни и ги нося отвреме-навреме. Трудно се слагат в началото, но като си ги сложиш 2-3 пъти свикваш. Но си заслужава труда, аз като си ги сложа и всички ме питат защо са ми толкова дълги миглите ;D
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk