.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Между две момчета

Еми...значи...влубих се в едно момче..да тва е яко!Ама нз просто нз какво да правя...значи той е на 18 год,почти на 19 и скоро(преди 2 дена) скъса с приятелката си с която беше ходил доста време(тоя 4овек е мн як,супер мом4е ме4та и на визияи на разбиране и 4увства,оба4е той мн д1ржи на секса и е спал с мн моми4ета),а аз ся ще правя 16..попринцип не си падам по толкова големи и с1що имам чувства и към бившето си гадже(което п1к си има фр-ка,но мисля 4е също ме харесва не само мисля ами с1м убедена до няк1де)!Та ся се 4удя ако стане м/у мен и тва мом4е на 18 год?Страх ме е да не би да бъде с мен само заради ебането или пък след тва ако се слу4и не6тъ да не каже за това щото каот знам 4е града ни е малък и нз

ся може и да не ме разберете и не можете да ми помогнете и искате просто да ми кайете нещо обидно моля направете го ли4но не го пишете тук за тези които могат да ми помогнат - преджарително благодаря :P
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Тряя да го попита6 дали иска само секс или иска не6ту по сер. !Мн хора си хва6тата по малки то4но за секс.Не е ло6о да има6 по голям приятел ама ако не влага съ6тите 4увства не си заслужава. Ако толкова мн държи на секса поне да те оби4а истински(което мн ме съмняя)
    Успехх

--------------------------------------------------------

10х
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Тряя да го попита6 дали иска само секс или иска не6ту по сер. !Мн хора си хва6тата по малки то4но за секс.Не е ло6о да има6 по голям приятел ама ако не влага съ6тите 4увства не си заслужава. Ако толкова мн държи на секса поне да те оби4а истински(което мн ме съмняя)
    Успехх
    +1
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Pонякога мъжете ни изненадват да знаеш.Много вероятно е да иска малко момиче само заради секса ама понякога тея Плейбойчета се влюбват,а те като се влюбят е силно и трайно

Град
    Бургас
    За6то темата е "между две мом4ета" Като ти си моми4е...Да не харесва6 някои друг ама да се колебае6 пък после да си ре6ила да не го пи6е6???

Еми да аз споменах и бившето ми гадже и нз 4удя се ве4е кво да правя

Голям фен Аватара на CaSsIe
    абе мацка нападай единия, щото аз така от толкова чудене кое от четири момчета да избера си останах сама така че избирай някой и да се свършва :P

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Уоу.Ужас!Ти си на 16 и още не си правила секс.Срамота!Изоставаш...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA

emi da :P :P to lo6o nqma be

ami imash si usta pitai go kakvo iska ot teb nie ne mojem da ti kajem
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Аз попринцип сум доста срамежливо аз мисля е с течение на времето ще го опозная

CaSsIe Пуснато на: Вто Фев 05, 2008 10:14 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

абе мацка нападай единия, щото аз така от толкова чудене кое от четири момчета да избера си останах сама така че избирай някой и да се свършва

май си права еми нз преди малко ми казал че намерил няква мацка ,по негов вкус и ме пита дали аз случаино бих тъгnала с него и ся в скайп като илизаше аз взех че му написах "lof te "

ko pita6 mene sys stariq ve4e e minalo probvai novi ne6ta edin pat se jivee .. no re6avai da ne padne6 nakraq mejdu dva stola

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Абе хора, какво като го попита? Ако е за единия секс с нея мислите ли, че ще и каже ?!

Животът е адът описан в Библията!

АМи като е скъсал с приятелката си наскоро не му е ли още сдухано за нея?? .. Би трябвало да е така .. Ама както и да е .. Амии ако не го попиташ направо какво очаква от теб и т.н. то поне го наблюдавай по-внимателно и със сигурност ще забележиш какво му е отношението и какво иска .. Колкото до бившия ти .. по-добре не му разваляй връзката ако не го искаш .. Пък и по-добре да го оставиш в миналото си ..
    just a kid۵

Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    АМи като е скъсал с приятелката си наскоро не му е ли още сдухано за нея?? .. Би трябвало да е така .. Ама както и да е .. Амии ако не го попиташ направо какво очаква от теб и т.н. то поне го наблюдавай по-внимателно и със сигурност ще забележиш какво му е отношението и какво иска .. Колкото до бившия ти .. по-добре не му разваляй връзката ако не го искаш .. Пък и по-добре да го оставиш в миналото си ..
    10x
    ami za biv6ata si priqtelka mai mn ne mu puka ne te sa se vijdali ot dosta vreme 6tot sq ne e v BG

Град
    Sliven
    Тръгвай с тоя! Да не ти пука за бившия Веднъж се живее

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Та питай го де, к'во иска от теб? та заслужава ли си да ходиш с момче, което не влага нищо във връзката ви и иска само секс???
    А за бившия -минала история-продължи напред

Аз 6те те посъветвам ако тръгне6 с него да не бърза6 да се влиубва6 много бързо в него,за6тото нз дали иска само да се възползва от теб,а после да те изостави.Виж как се държи с теб и тогава 6те знае6
    The wounds inside my tearing heart,are overflowing
    pain in the darck
    The emotions i felt in all these moments melt away

Що, ти ебана ли си се родила?

Но съм съгласен с някой от по горните коментари - попитай го какво иска - сериозна връзка или просто секс.

А отностно бившия - забрави го

Не мисля че ще ми каже истината но все пак ще пробвам 10х на всички.Казвате на не бързам да се влубвам...а ло6ото е че вее влубих :P
    П.П.: Тъи като той си пада малко плейбой и вс момичета се влубват в него(е не вс ама повечето )и ся на скайпа ми съм оставила едно посланиице -- " сЪ ПлЭйБойЧетЪъ Нэ Сэ ЗанИмАвАй...ЩоТ Ти вИнГи сЭ вЛюБвАШ ф ТяХ,а тЕ Ф нИкОя И ПОсЛэ Ш иМъ разБиТо съРчИцЕ" и тои го забеляза ама не попита за кого се отнася,само каза 4е било мн вярно

Честити празник на вси4ки влубени и на вси4ки пияници

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си