- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да пиша на приятел?
С един мой много добър приятел се разбрахме тази година да си пратим валентинки..не за друго,просто за споменИ се чудя..какво да напиша във валентинка за приятел?
напиши му ,4е го цениш,кажи кои 4ерти на характера му харесваш,4е се радваш,4е има 4овек като него,на който знаеш 4е можеш да раз4иташи 4е приятел като него е безценен за цял живот.
Само внимавай да не напишеш нещо много нежно,че ще си помисли нещо,че искаш![]()
точно това ме притеснява,да не кажа нещо силно да си помисли нещо..за това ми трябва нещо примерно да видя ..![]()
примерно
"честит свети валентин да си жив и здрав много здраве, щастие, късмет и успехи в любовта"
П.П. Това единствено ми е в главата като за приятел мога да ти кажа още ама със сигурност ще си помисли че искаш нещо
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
"Честит празник! Пожелавам ти много щастие и успех с мацките"Или "пожелавам ти да срещнеш истинската любов и да я запазиш завинаги в сърцето си' или да срещне идеалния за него човек .... Нещо такова
без намеци
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
+1![]()
Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.
Честит празник еди кой си.Пожелавам ти много здраве-то винаги е нужно,щастие,късмет и както празника повелява много любов.Пожелавам ти да срещнеш момичето,което ще те направи адски щастлив,защото го заслужаваш и знай,че си ми ценен приятел и винаги можеш да разчиташ на мен![]()
Аз поне това бих написала
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?