Снощи бях на рожден на едно приятелче и бяхме сички дето сме си цялата компания и ние сме 3 приятелки мн добри неразделни уж.. и на едната фр бившия там а тя още го обича ама и нейното гадже там.Аз си харесвах едно момче заради него отидох,ама и моя бивш на рождения ден дето и аз още обичам и само се гледахме ама той нз що по едно време си тръгна и аз се напих и го загледах това момче дето си бях харесала и той се оказа точно като бившия пълен курвар и го видях горе в една от стаите как се ебеше с една курва. Аз мн се издразних и слизам долу и ае наздраве а у пихме танци и аз отивам до тоалетна и чакам щот то мн хора и докато се нареда и на мойта фр бившия там и ми вика я ела те гушна и аз си го гушкам защото те мн време бяха ходили преди 1 година някъде и ние си бяхме свикнали и тоалетната се освобождава и аз викам аи отивам до тоалетна ама той влиза след мене ии почнахме се натискаме а у ии се наебахме .. и са ми е толко гадно та мойта приятелка още го обича а аз неизпитвам нищо към него винаги ми е бил симпатичен но да спа с него ... и то ние тамън почнахме в тоалетната и мойта приятелка идва и вика ей добре ли си и аз викам да да не влизай и тя какво има бе сичко наред ли е и аз да бе спокойно .. ако беше влязла направоо ... и сега ми пише по скайп снощи виде ли го още го обичам и некфи такифа иии сега незнам какво да правя да и кажа ли какво е станало ако и кажа сигурно повече няма ми проговори незнам просто ;( ...