.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

:( Направих нещо много тъпо..

Снощи бях на рожден на едно приятелче и бяхме сички дето сме си цялата компания и ние сме 3 приятелки мн добри неразделни уж.. и на едната фр бившия там а тя още го обича ама и нейното гадже там.Аз си харесвах едно момче заради него отидох,ама и моя бивш на рождения ден дето и аз още обичам и само се гледахме ама той нз що по едно време си тръгна и аз се напих и го загледах това момче дето си бях харесала и той се оказа точно като бившия пълен курвар и го видях горе в една от стаите как се ебеше с една курва. Аз мн се издразних и слизам долу и ае наздраве а у пихме танци и аз отивам до тоалетна и чакам щот то мн хора и докато се нареда и на мойта фр бившия там и ми вика я ела те гушна и аз си го гушкам защото те мн време бяха ходили преди 1 година някъде и ние си бяхме свикнали и тоалетната се освобождава и аз викам аи отивам до тоалетна ама той влиза след мене ии почнахме се натискаме а у ии се наебахме .. и са ми е толко гадно та мойта приятелка още го обича а аз неизпитвам нищо към него винаги ми е бил симпатичен но да спа с него ... и то ние тамън почнахме в тоалетната и мойта приятелка идва и вика ей добре ли си и аз викам да да не влизай и тя какво има бе сичко наред ли е и аз да бе спокойно .. ако беше влязла направоо ... и сега ми пише по скайп снощи виде ли го още го обичам и некфи такифа иии сега незнам какво да правя да и кажа ли какво е станало ако и кажа сигурно повече няма ми проговори незнам просто ;( ...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Било е само за вечерта под влиянието на алкохола. Всички сме правили подобни грешки. Ако не си сигурна, че приятелката ти ще го разбере-недей да й споделяш.

Приятелите са завинаги, мъжете са за ден. И той те е искал само за момента...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    prava si tva det si go napravila ne e prosto t1po .. awe neam dymi .,.... i tq te nari4a priqtelka .... ebati az ako s1m i na mqstoto ako razbera nema da te pogledna
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Знам а към това момче неизпитвам нищо безразличен ми е просто се искахме за момента.. аз после като си тръгнах само го виждам и викам чао чао и той такъв искаше да ме целуне ама аз се дръпнах и си тръгнах .. ами ние мн години сме приятелки и незнам защо го направих бях пила достаа и други неща бях взимала ии се случи сега си пиша с нея и тя ми говори за него и вика добре че не пих защото можеше да хода да му кажа че го обичам и аз и викам дам така е... мн ми е гадно как ще я погледна бе пфф

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Епа. Да бе мирно седяло не би чудо видло са казали хората.
    Ей сега ще си береш ядове.
    единия вариант е да и кажеш... така ще се разделите и на 2-те ще ви е гадно. Даже тя вероятно ще постне тема тука
    Другия вариант е да не и казваш само ан тебе да ти гадно и накрая тя да разбере....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

nq na4in nda ne razbere ili i kazva6 ili si mul4i6 i sled vreme tq 6te razbere!

Град
    Цитирай Първоначално написано от SlADka_lIGlA
    Знам а към това момче неизпитвам нищо безразличен ми е просто се искахме за момента.. аз после като си тръгнах само го виждам и викам чао чао и той такъв искаше да ме целуне ама аз се дръпнах и си тръгнах .. ами ние мн години сме приятелки и незнам защо го направих бях пила достаа и други неща бях взимала ии се случи сега си пиша с нея и тя ми говори за него и вика добре че не пих защото можеше да хода да му кажа че го обичам и аз и викам дам така е... мн ми е гадно как ще я погледна бе пфф

apffff.... eeee dobre we ... zna4i sq moje6 da i dava6 s1veti za alkohola ama ti v4era ne si mogla da se st1rpi6 .... offffff ... mnou sb1rkana rabota .......
    kakto kaza brat mi w0sh ''Да бе мирно седяло не би чудо видло.''

Абе тя тука тема няа да пише тя не се занимава с такива сайтове сама се оправя и като знам кво може да стане толко грозно после сички ще разберат то аз ако не и кажа тя няма как да разбере защото момчето ако кажеее мн ще съжалява аз като си тръгвах му казах кажеш ли на някой ще кажа на бате хаха и ще те пребие че си измисляш .. а пък и никой не би повярвал че ние с него сме правили нещо защото всички знаят аз и мойта фр колко сме близки и най вече никога не бихме си причинили нещо такова но явно съм объркала мн нещата и сега незнам аз няма да и казвам но мисла да я отбягвам

Град
    Абе тя тука тема няа да пише тя не се занимава с такива сайтове сама се оправя и като знам кво може да стане толко грозно после сички ще разберат то аз ако не и кажа тя няма как да разбере защото момчето ако кажеее мн ще съжалява аз като си тръгвах му казах кажеш ли на някой ще кажа на бате хаха и ще те пребие че си измисляш .. а пък и никой не би повярвал че ние с него сме правили нещо защото всички знаят аз и мойта фр колко сме близки и най вече никога не бихме си причинили нещо такова но явно съм объркала мн нещата и сега незнам аз няма да и казвам но мисла да я отбягвам

oooooooo boje ... mn ste blizki bla bla .. nikoga ne bixte si go pri4ili ...dryg p1t .. 6tot si go napravila ... zna4i ne e taka kakto si go msili6

ами ти си една смотла ... типи4ен пример за днешните моми4ета ....
    Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!

е как е пфф мн ми е гадно бе това момиче толко пъти ми е помагало и какво ли не е правило за мен и сега аз .. преебах сичко ;( ;(

Град
    е как е пфф мн ми е гадно бе това момиче толко пъти ми е помагало и какво ли не е правило за мен и сега аз .. преебах сичко ;( ;(

lelelel fanaxa me nervite ot tebe ...ebati boklyka si ...sorry ama tva msilq ............ ebati ... tva ako go napravq na nqkoq fr (izklu4enio e ama vse pak ) posle nqma da moga 1 dyma da i kaja kamo li da q pogledna v o4ite ............ istinata za teb : moralno obezdy6ena pikla

Град
    Цитирай Първоначално написано от ViLLa*07
    ами ти си една смотла ... типи4ен пример за днешните моми4ета ....

a mili41k sorry ama ne slagai si4ko pod ob6t znamenatel

6te se opravq6 sama 6tot koito kfoto si e nadrobil tfa 6te surba nqq na4in da ine6 m/u kapkite

ах той е 3-то момче с което съм спала а другите две ходех с тях мнн време за да спа с тех не съм некфа курва просто ;( .. така стана никога не бих направила нещо за да я нараня ам те вече не ходят от доста време от около 6 месеца и знам че тфа не е оправдание при положение че тя все още го обича .. искам да оправа нещата ама нинам как

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    знаеш ли..рискувай и разкажи на френдката си кво е станало-пък за последствията-трябва да изтърпиш всичко,което ще ти каже,защтото си си го заслужила..тва е мойто мнение
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    ах той е 3-то момче с което съм спала а другите две ходех с тях мнн време за да спа с тех не съм некфа курва просто ;( .. така стана никога не бих направила нещо за да я нараня ам те вече не ходят от доста време от около 6 месеца и знам че тфа не е оправдание при положение че тя все още го обича .. искам да оправа нещата ама нинам как

pffffffff....... tva nqma6e da ti se sly4va sa ako si d1rje6e krakata zarvoreni

На такива купони на 13-14 годишните имам чувството ,че празно няма...Всеки с всеки независимо от обстоятелствата.
    По темата-няма абсолютно никакво значение.Щом си го направила,независимо какво ,що ...''У,а''...,то сигурно няма да ти представлява трудност и да го направиш пак ако пожелаеш...както и да и кажеш...или пък да криеш .
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Мега фен
    Град
    SF
    Апф, е затва мъжете на приятелки са абсолютно забранена работа..
    4естно, тва твойто е било адски гнусна постъпка. Моли се моми4ето да не разбере, ако държиш да си останете приятелки

Робинята на Quench

Гарантирам ти ,че ще се похвали на някой ...
    Няма да остане забравено -"Тръст ми!"
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

ами то ясно че трябвало си държа краката затворени но просто бях многоо пила а пък и ми липсваше бившия той дума не ми каза с другото момче се скарахме той се наеба с некфа овца и аз пих и взех още повече ии .. се оказах в тоалетната с бившия на най-добрата ми приятелка .. и как го събличам незнам как се случи и мн съжалявам за това което направих .. а и не съм на 13или14 почти на 17 съм момчето е на 20 надявам се да не се похвали ам и знам че няма да го направи защото те май скоро ще се събират с мойта фр и той няма си преебе шанса щом я обича още само дето аз преебах сичкои по някъф начин искам да оправя нещата !!

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Епа. Да бе мирно седяло не би чудо видло са казали хората.
    Ей сега ще си береш ядове.
    единия вариант е да и кажеш... така ще се разделите и на 2-те ще ви е гадно. Даже тя вероятно ще постне тема тука
    Другия вариант е да не и казваш само ан тебе да ти гадно и накрая тя да разбере....
    Ако седиш мирно се пенсионираш и рано и не оставяш следа след себе си. (моя изкривена мисъл )

По темата: Ходили са преди 1 година. Спала си с него. Била си пияна. Пледирай или за невменяемост или се моли тя да не разбере. Другата крайност: Кажи на приятелката ти. Ако има малко акъл в главата й поне ще оцени честноста ти.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Ебавка.
    Не ти давам повече от 13.
    Намери си хоби - спорт, филми... нещо.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

на 17 съм ! И не се ебавам за тфа дето вчера направих

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    prava si tva det si go napravila ne e prosto t1po .. awe neam dymi .,.... i tq te nari4a priqtelka .... ebati az ako s1m i na mqstoto ako razbera nema da te pogledna
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си