- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- :( Направих нещо много тъпо..
Ем здраве да е ... изчукал те е и толковаПървоначално написано от SlADka_lIGlA
![]()
Трай си и като приятелката ти се откаже от него и кажи![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
За пореден път се обеждажам колко сте тъпи момичетата, или поне повечето ..
Пич, и ние си вадиме чурките навсякъде, така че това не е тъпота.По скоро НЕ мислене.
![]()
Първоначално написано от Fallen`Angel
''' колко сте тъпи момичетата,'''..........ot k1v zor si4ki ni slagate pod edin znamenatelllll........... kopelenca trea da znaete 4e ne si4ki momi4eta sa kyrvi ............ ebati nevejestvoto
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
hmm ne sum kurva i ne pisah tuka za da mi se zaqjdate a da mi pomognete kak da opravq ne6tata
6to me boli tav det go neam ako iskam 6et ti se zaqjdam . tva si ti za mene ... boklyv licemerka dy6evnoograni4ena ...........Първоначално написано от SlADka_lIGlA
iska6 da opravi6 ne6tata .... sorry ne moje6 da v1rne6 vremeto
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Направила си голяма грешка ... не само заради приятелката си,но и заради самата себе си!На 17 си а ... спиш с който ти падне,грешки грешки ... но другия път мисли преди да вършиш нещо.Но няма да те съдя при свършен факт(нямам и право)...Моят съвет е да кажеш на приятелката ти колкото и да ти е гадно и на нея също ... по-добре да си искренна и да го чуе от теб,отколкото от друг(или от самия и бивш). Касмет от мен![]()
..............
оФ не спа с който ми падне ми аз го исках но не се замислих дали ще я нараня немога да и кажа тяя винаги ми разправя че съм и като сестра и такива неща и са кво да и кажа еми спах с бившия ти .. ии само си представям че повече никога няма да ми проговори аа това ще е мн гадно и някой като попита защо вече не сте приятелки толко години сте приятелки и сега защо не сте и то защото Меги спала с Николай .. ии целия квартал ще гръмне .. просто ддз искам да оправя нещата![]()
ааа ти ли си Меги бе....той Ники вчера се похвали,споко,няма какво да признаваш![]()
обърках кода и лефтнах че ме мързи пак да го разчитам....Първоначално написано от q-torrents
махни го по-добре...а да и пише "КоГа" ,а не "Кода" :X
ahah si4ki momi4etaa sa kurvi ok aide ne si4ki a pove4etoo !!
Абе кажи и пък да става квото ще.. Така и така си направила глупост.. Дано ти прости..
Животът е адът описан в Библията!
Ta predi malko bqh s neq na kafe i si lafim za snoshti koi s kogo bil kvo stanalo i tq mi vika a be ti s Nikolai si se celuvala pomnish li i se smee i az takava shah i vikam moje neznam ti otkude znaesh i tq vika emi az nali vi videh ahah i se smee a az nekfa se zdyh :S:S Puk ako razbere ... si4ko. . napravo neznam
м да,наистина е станало доста кофти ама кфо да се праи ... трqбваше да мсилиш преди да направиш нещо.. емм де да знам , аз бих си признала .. ако ти е истинска фр и ако значиш нещо за нея,то тя ще види че съжеляваш и ще ти прости,разбирам че го ОБИЧА но мисля че приятелството е по-вавно,или поне в някои случаи !.. успех
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Леле , ти си голяма мръсница , а говориш , че другите са били такива ! Как може да не помислиш , поне малко за приятелката си макар , че си била пияна ?! Не мога да ти дам по-добър съвет от този да кажеш всичко , на приятелката си , за да не го научи от него , защото ще е още по-наранена !![]()
![]()
![]()
Всички сме правили подобни грешки ... така ли ?Абе я си го наври , бе !Кво я успокояваш тая курва ! По-добре да преспи с цялото даскалоПървоначално написано от Pliok0019
,да и е мирна п****** ! Как може за да успокоиш мръсницата , да казваш , че всички други са такива като нея ! Това е говорене на празни приказки ! Не може така безотговорно да казваш неща в , които не си сигурен !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от dark_sw
Ти или въобще не правиш секс, или си правила 1 път и е било мнооооооогооооооооо неприятно....
Пфф, като стигнах дотук и ми изчезна желанието да чета нататък, макар че довърших разказа в края на краищата... Като е такъв курвар, като разбираш, че е боклук (бившия ти), как тогава ще го обичаш?! Как въобще можеш да обичаш истински някого, на когото хич не му пука за теб? Това не е обич, по мое мнение, това е по-скоро влечение към онова, което никога няма да е твое, а ако той скача от момиче на момиче, няма как да го задържиш, освен ако не притежаваш супер сила. Съжалявам, че започвам от там, но вече започнах да се дразня на това колко често и най-вече без покритие се казва "обичам те", "обичам го" и пр...Първоначално написано от SlADka_lIGlA
А относно поведението ти - да, направила си нещо наистина тъпо, ако ще мъртво пияна да съм, никога не бих и помислила да забия някой, когото моя приятелка, или дори добра позната, харесва. Трябва да я мразя наистина много затова... А и ме съмнява да има чак толкова предатели, които да са готови да правят такива неща зад гърбовете на приятелите си...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ох момиче много си я объркала,та в една друга тема разказвах как обичах едно момче едно време и имах 10 приятелки и 7 от тях преспаха с това момче,голям разврат какво да ти кажа.
Тогава много им се сардех с някои се бих с други до ден днешен не говоря и така лоша работа.Но моя съвет е да кажеш на приятелката си,защото така няма да можеш да живееш,всеки ден когато ти званне да очакваш да каже,че е разбрака...Няма начин кажи й може да я боли и теб да те боли,но това е най-добрия вариант според мен.Успех,дано все пак поне да не се биете,че смешна работа е.
Закво използвате алкохола като оправдание??? Кажи и...тя рано или късно ще разбере..и по-добре да е от теб...А ако реши че не иска да има нищо общо с теб вече-тя е в пълното си право...Ше си носиш последствията... ; ))) Който не може да пие-ДА НЕ ПИЕ ; )) ЗА ДРУГИЯ ПЪТ ШЕ ЗНАЕШ ; )))
Първо за приятелката ти ще кажа,защото никой не го направи.Не ви познавам,но въпреки това ще кажа.Каква е тази работа от страна на приятелката ти.Много "обичала" бившият си,но си имала гадже.Какви са тия работи.Той като са били гаджета...едно време...това значи ли че е вързан за нея и повече не може да се занимава с никоя друга.Нейното гадже за какво и е случайно.Някакъв заместител докато евентуално не се получат нещата с бившият и.Някаква играчка...или заместител да не и е скучно.Щом са се разделили и си е хванала гадже какво иска от него да и ходи по гъза цял живот ли.Това не значи че те оправдавам и теб.Ако го харесваше поне,ти е простено,защото приятелката ти щом е скъсала с него,пък и щом вече гадже си има не може да има никакви претенции към него.И не се оправдавай че си била пияна.Щом си спомняш дали заради ебането,дали заради нещо друго си искала да бъдеш с него.Ако е само заради едното ебане не ти прави чест.Все пак и той има чувства и може и да си помисли нещо и ти да го нараниш.Щом го е направил това или те харесва или просто е поредният тъп курвар и целта му е била да те наебе и после пак ако може.Относно репликата ти"няма да казваш защото ще кажа на бате и той ще те бие"..много тъпо.По скоро ако е боен тип това нещо и отказат ти може да го накарат да се разприказва.Хем да ти напакости,хем да види тоя твоя батко как ще го бие.И като последно мога да кажа.Това че бившият ти е бил курвар и този,който харесваш е курвар и ти знаеш това,но изобщо не те притеснява говори много и за теб.
Само такава история не бях чела.Много зле си постъпила дам,няма спор и дори да си била пияна това не те оправдава.Сега си понасяй последствията.
![]()
И се моли бившия й да не й каже или някой "приятел"...
![]()
Казвам го, защото съм присъствала на много подобни купони. Там хората са прекалено освободени под влияние на алкохол и различни опияти. Това, че някой е сгрешил не означава, че е "курва". Защо никой не се отнася с подобни обидни епитети към момчето?!Първоначално написано от dark_sw
ami az 100% nqma da kaja na moita fr dneska s neq na kafe i si govorim i az si traq i tq mi obqsnqvashe neshto az ne q slushah a si misleh samo za negodori neznam zashto .. i ei sa kato se pribirah i nqkfa kola svirka zad men ama az ne se obrushtam i nakraq shtese me butne i az se obrushtam nekfa da go napsuvam i go gledam Nikolai ii ot tam seda i nishto ne kazvam i toi ai da te zakaram do vas i az ne mersi i toi aide be ka4vai se i az neiskam be i toi samo takuv po4na se smee i vika v subota drugo kazvashe ii si trugna basi idiota ...
![]()
![]()