- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- :( Направих нещо много тъпо..
Пфф, като стигнах дотук и ми изчезна желанието да чета нататък, макар че довърших разказа в края на краищата... Като е такъв курвар, като разбираш, че е боклук (бившия ти), как тогава ще го обичаш?! Как въобще можеш да обичаш истински някого, на когото хич не му пука за теб? Това не е обич, по мое мнение, това е по-скоро влечение към онова, което никога няма да е твое, а ако той скача от момиче на момиче, няма как да го задържиш, освен ако не притежаваш супер сила. Съжалявам, че започвам от там, но вече започнах да се дразня на това колко често и най-вече без покритие се казва "обичам те", "обичам го" и пр...Първоначално написано от SlADka_lIGlA
А относно поведението ти - да, направила си нещо наистина тъпо, ако ще мъртво пияна да съм, никога не бих и помислила да забия някой, когото моя приятелка, или дори добра позната, харесва. Трябва да я мразя наистина много затова... А и ме съмнява да има чак толкова предатели, които да са готови да правят такива неща зад гърбовете на приятелите си...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"