.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Малко помощ моля !!!

Благодаря предварително на всички !! Та отскоро много се зарибих по едно сериалче казва се Devil Besides You ..само 20 серии е,а и е много забавно... тук идва проблема до сега го гледах в youtube ама един сериал е разделен на 5 части и напрао разбираш за ко стаа на въпрос... търсих къде ли не да си го дръпна ...ама уж все безплатно безплатно и в края все ти искат по 20 долара за незнам си ко ...чесно казано се отчаях ...доунлоадвах си до 10 епизод от един саит той пък взе ,че се бъгна ... моля ви се помогнете ми

Град
    Някъде по широкия свят...
    Виж в www.zamunda.net или www.arenabg.com може там да го има!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Не няма ги там ...въобще в български сайтове отдавна съм се отказала да търся ....

Град
    Някъде по широкия свят...
    www.mininova.org може там да ги има сериите
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

mi i az ti prepora4vam da vleze6 v tezi saitove tam ima po4ti vsi4ko s nqkoi izkliu4eniq. a ina4e ako ne nameri6 ni6to tam vij v www.b359.com tam moje da go ima

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си