.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    Русе

ВЪпрос относно антивирусната програма

Здравейте!До скоро имах антивирусна програма NOD 32, но ми казаха, че не била хубава и аз я премахнах и си сложих KASPERSKY обаче тя много натоварва компютара ми.Бихте ли ми казали някаква хубава антивирусна, която да не натоварва много компютара.Исках пак да си запиша NOD 32 обаче нещо не станаха кодовете, нито един не приемаше .Кажете ми вие с какви сте.Доволни ли сте? Благодаря предварително
    ...

AVG7.5 е моята антивирусна и съм доволна от нея!
    По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута

Аз съм с NOD 32 и съм мн. доволна , винаги ми е хващала вирусчетата

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Аз съм си с аваста от много отдавна и си свикнах с нея.Нод-а е много хубава антивирусна ама постоянно се обменя данните им с фалшиви серийни номера пък постоянно да си играя да търся нови номера не става.Аваста колко хваща вирусите нз,на мен ми върши идеална работа.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

Re: ВЪпрос относно антивирусната програма

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Здравейте!До скоро имах антивирусна програма NOD 32, но ми казаха, че не била хубава и аз я премахнах и си сложих KASPERSKY обаче тя много натоварва компютара ми.Бихте ли ми казали някаква хубава антивирусна, която да не натоварва много компютара.Исках пак да си запиша NOD 32 обаче нещо не станаха кодовете, нито един не приемаше .Кажете ми вие с какви сте.Доволни ли сте? Благодаря предварително
    nod32 s ekstra nastroikite
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Нода не ме кефи, а касперски е най-грозната антивирусна програма, която съм виждал. От няколко месеца използвам Avast и съм доста доволен.

Пък за по-сигурно може да си сложиш Линукс.

Голям фен Аватара на Ruthless
    Съгласен съм с останалите! NOD32 е една невероятна антивирусна програма и ти я препоръчвам.

Град
    Улицата
    abe i az sma s nod32 ama ne sam mnogo dovolen ot neq ama ne mislq da q smenqm

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си