.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от CaSsIe
    еми ти не знаеш дали си влюбен или не, така че прекрати всичко преди да си се привързал към нея повече! И се замисли тя се пак е 9ти клас, трябва сама да разбере че истински приятели няма, неможеш просто да и го кажеш е така, трябва сама да се изпати за да го разбере, пък и е нормално да се държи детински на моменти. Но според мен трябва да приключиш всичко докато е време и да забравиш за нея и да направиш това което е най- добре за теб! ако ти се налага да заминеш - Замини! Може би и на нея ще и омръзнеш след време...се пак на тая възраст повечето не знаеме какво искаме, казвам го щото и аз съм на 15(ся не ме нападайте, че знаете какво искате щото на моменти, никой не знае какво иска, а при нас тея моменти са доста ) Така че най -добре е да зарежеш всичко според мен! Айде Успехи и вече да ти се случват само хубави неща и да ти се нареди живота, така както ти искаш
    Тъпо копеле съм и не се отказвам!
    Тоя път ще спечеля!
    На Свети Валентин по случайност съм с нея и ще и подготвя изненада!
    Това е моят шанс
    Мерси за съветите и пожеланията!Знам,че на 15 не знаете какво искате,но ще и дам това,което иска всяко момиче,пък ако ни е писано да сме заедно ще бъдем
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Dark Forest
    пич позната история.
    преди 2 седмици се разделих с едно момиче, което много обичах, и ходихме половин година некъде.
    и аз съм тази година абитюрент , само че тя не е 9 , а 8 клас.
    ми в началото сичко беше супер, но в последно време нещата не вървяха изобщо , почти енс е виждахме и така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си