Какво мислите за абортите?На някого случвало ли му се е?Ако ви се случи как бихте постъпили?За вас аборта убийство ли е???
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Аборта е убийство , но бих го направила!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
не е убийство,защото плодът още не е узрял,още не е човек! А и все пак човек си решава кога иска дете,когато е сигурен във възможностите и желанието си за бебче...така че аз съм ЗА![]()
против (по принцип)
винаги обаче има ситуации в които не могат да се вземат 100% категорични решения, но определено не съм привържаник.
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
на мене лично не ми се е случвало, ама съм участвал с такъв филм...
Едно бивше гадже беше оплела конците, итрябваше да го направи без да разберат техните, имаше нужда от превоз и финанси.. преди това бях против аборта, но като ги карах на гинеколог преди това, само като им видях лицата и на двамата... живота пред тях, а те в какво положение бяха.. както и да е всичко мина гладко и по план..
оттогава насам зъм "за" аборта.. някакси може да поправи някой грешки.. и да създаде нови разбира се.. ама това е друга тема..
Do you speak Salsa? .......
Твърдо за.
Алтернативата да гледаш бебе на тея години ми се струва пове4е от ужасна..![]()
![]()
Робинята на Quench
За аборта по принцип съм.
Аз лично обаче не бих го направила не от морални съображения, а просто защото съм в чудесна възраст за бебче. Е, може да поизчакам някоя друга година, ама ако стане...
Всеки има право да си направи избора!
est 4e aborta e ubiistvo...zamo 4e beznakazano 6toto 4oveka koito ste ubili o6te deistvitelno ne sa6testvuva...az sam za aborta 6toto pr ne moje 14-15 momi4e da rodi....kvo vazpitanie 6e dade na deteto si edno dete?
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Нямам категорично мнение по тоя въпрос... : ))) И "да"-то,и "не"-то си имат своите положителни страни : ))) Не наричайте забременняването грешка...Аз смятам че всеки трябва да поеме отговорност за своята "грешка"...Естествено винаги има и случаи,в които действително никой не носи вина/или поне вината не е само на един...Но всеки прави това,което намира за добре... : )) Не съм изпадала в такава ситуация,надявам се и да не изпадам...затва не знам как бих постъпила : ))
Зависи , но ако си непълнолетен неми се вижда нормално да родиш ...
Да убийство е ... Но често в противен случай е Самоубийство![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Не ми се е случвало до сега, но ако се случи бих направила аборт защото живота е пред мен и не ми е време за дете. Като цяло не съм против абортите защото, това не е непоправима грешка.![]()
A kolko струва един аборт?
![]()
![]()
Епъ ко и туй чуду подпись?
за мен е убиство да си мислила кат си се е***а кво след тва 6е го махаш ще мислиш на време
Ami az ne 4e sam za no ponqkoga obstoqtelstvata i momenta kogato se slu4va ne se podhodq6ti i aborta e za predpo4itane ot barkotiqta v koqto izpada6.Ne mi se e slu4vali i da pazi gospod![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Аз съм против аборта по принцип - щом си мислиш,че си достатъчно голям да се е*еш,значи трябва да си носиш и последствията.... ама съм съгласна,че понякога просто се налага...
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
OnLy God CaN Judge Me !
Za sum i mislia 4e bih napravila vupreki 4e sum nad 18 i imam seriozen priatel i semeistvo koeto bi me podkrepilo.
За абортите съм.Когато двойката не желае детето или преценява,че няма да може да му осигури добър живот,да се грижи за него и да го възпита-защо жената да го ражда.Да не говорим за момента,в който си на 14-18:дете да отглежда детеДа възможно е,но аз лично не бих го направила.Абортът има и необратими последствия-да,но има и толкова нежелани бременности.(Напоследък се чудя толкова ли е трудно да се използват предпазни средства,за да не се стига до аборт)
И не мисля,че абортът е убийство,макар да не искам някога да ми се налага..Е това е![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
зависи от ситуацията , но по принцип трябва да не се стига до там![]()
No martini .. no party..
аз съм твърдо ЗА... най-малкото защото имам една приятелка ...майка й я е родила на 16... при което живота не само на майка й но и на баща й коренно се е променил,както се е радвала на живота се оказва с дете запретнала ръкави и с престилка готвейки вечеря за цялото семейство ,а живота тепърва е бил пред нея ..после това момиче е мъкнато по барове дискотеки и прочие доголяма степен е отгледано от баба си и дядо си...немисля че това е добре нито за детето,нито за родителите всеки може да допусне грешка но се замислете по-добре ли е да запазите детето и какъв живот би имало то ...!? (казвам изцяло личното си мнение нямам претенции никой да го подкрепи)