.

Виж резултатите на анкетата: За и против абортите

Гласували
101. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • против

41 40,59%
  • за

60 59,41%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Тема: Аборт

ами аз съм против...против съм защото вече минах възрастта в която беше безумно да имам дете..почти на 19 съм и ако ми се случи ще си го гледам все пак това си е моя грешка а детенцето не ми е виновно нищо...а пък и да не говорим че след аборт е много възможно да се получат усложнения които да доведат до стерилитет и никога не бих понесла мисълта да нямам възможност да имам деца!!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от rame
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    да избере дали може да е майка, дал би могла да отгледа и възпита 1 дете, да избере образование или семейство, да избере дали ще напълнее, ще й се гади, ще пишка през 10 минути, ще напълнее с 15 кила минимум и ще се мъчи и чекне часове наред, за да роди бебе, което в крайна сметка не е искала.
    Ами щом не е искала,да се е пазила.Както казах,има и изключения,но повечето с абортите са такива,които са безотговорни относно контрацепцията... Интересно ми е за какво са им главите на раменете?? Мъжете -ясно,мислят с долната си глава, а жените-с какво,с дупката си ли? Като са малки и глупави,къде са тръгнали секс да ми правят?? То е ясно,че момиче на 14-15 не може да се грижи за едно дете...Но...Кремче,нали и ти беше против ранния секс ??
    Да, против съм. Но това няма да спре който и да е да прави секс на 13, нали? И аз съм треперала на 3 пъти......никой не е застрахован в крайна сметка!

Град
    karlovo
    аз съм твърдо за аборта,още повече че ако си някое хлапе което себе си неможе да гледа камо ли едно бебе,за мен да родиш я на 14 я на 16 си е чисто безотговортсво,така не само проваляш собствения си живот ами и живота на детето,ако си мислят че могат да им дадат всичко което се нуждае едно дете,и могат да пологат грижите които до скоро са полагани за тях(силно се съмнявам)а и кво кат ти се прище да "поживееш" ще го хвърлищ на мама и тати ли?трябва сериозно да се замисли човек в/у това
    Ако искаш да разсмееш Бог,
    разкажи му плановете си!!!

Голям фен
    Да, против съм. Но това няма да спре който и да е да прави секс на 13, нали? И аз съм треперала на 3 пъти......никой не е застрахован в крайна сметка!
    Но едно е да трепериш на 18-19-20 и нагоре,друго е на 13.... Ако на 13 ти се случи нещо подобно,естествено че ще тръгнеш да правиш аборт....А против аборта съм, и защото знам че това като че ли дава криле на 13-14 годишните да правят секс и да не се пазят.Чувала съм подобни неща от момиче на не повече от 14-"Е,кво толкоз ако забременея....Ще ми даде пари за аборт и тва е...А още по-хубаво ако съм спала с 2-ма-3-ма....Ще взема пари от всичките " Ето за тва ти говорех.Има единици случаи,в които може би е наложителен,но са малко....Имах и съученичка в 8-клас с два аборта...на 14 Затова ти казвам,че съм против аборта!! Има толкова малки момчета,които не осъзнават трезво това,което вършат...не осъзнават,че на такава възраст абортът крие рискове да не могат да имат деца и за техния собсвен живот...Почти вс,които нямат 18,го правят на черно защото е по-евтино и мама и тати не трябва да разбират...Просто гледат твърде безотговорно на това и както казах,предпочитат да изложат себе си и здравето си на риск,отколкото да се предпазят

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    е, абортът не е контрацептивен метод в крайна сметка. И понякога е наложителен от медицинска гледна точка. не трябва да се отрича по принцип!

Голям фен
    е, абортът не е контрацептивен метод в крайна сметка. И понякога е наложителен от медицинска гледна точка. не трябва да се отрича по принцип!
    Да,казах че има излючения,в които е наложителен.Иначе съм против и ясно обясних защо. Нз просто кой би подкрепил подобни като тези,които описах...а както казах,за аборт първи тичат те..

Супер фен Аватара на zero
    Прочетох първите постове и не се стурпях да не драсна някой ред !
    Ся съгласен съм че всеки си прае избора ма ...
    Е**** то тфа на нищо не прилича ...
    12-13 годишни се плющят кат зайци !
    Кфо ся модерно ли е станало да са изчукаш на 12 и да се фалиш че са/си те минали/минал някоя ?!?
    Ми ко да кажа .. по въпроса секи си прае избора ма това според мен не е правилно както и да го погледна немоа си представя 12 годишно момиче да е бременно
    -Неме разбирайте погрешно ...

spored men mn zavisi ot samata situaciq na kolko si godini i dali si gotov da ima6 deca... mn qsno 4e ako si na 17,18 edva li ti e do tova.Zatova e po-dobre da se napravi abort,no pak kazvam zavisi ot mn ne6ta! [/b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си