.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Виалитон

Виалитон

Здавейте

Някъде из форума бях прочела за тривитаминол и действието му на косата, но като го търсих във ветеринарната аптека ми казаха, че вече не продават от него а само заместителя му - виалитон. Та въпросът ми е, виалитона има ли същото действие на косата след като е на водна основа? Пък и нали витамините А, Д и Е са мастноразтворими.

п.с. правя си маската само с виалитон без да смесвам с др. неща... ако това има значение.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    ВИАЛИТОН

Активни вещества:Вит. А, Д3 и Е,

Помощни в-ва: динатрий хидроген, фосфат лим. к-на, кремофор ЕЛ, нипазол, динатрий едетат, бутилхидрокситоулол и вода

*Обърнете внимание, че А, Д, Е са мастноразтворими витамини, т.е усвояват се от организма само в случаите, когато се използват с някаква мазнина /растителна или животинска/ - във вода не Ви вършат работа
    Източник Форум Бг Мама

А това за тривитаминола са глупости.Има го.Потърси го и прави маска не само с него ами и други съставки
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Тривитаминола не може ли да се използва без другите рабути, ами само той да се нанася или с останалите неща има по голям ефект?

Освен това някой ще може ли да ми каже останалите съставки.. Някъде ги бях записала, но сега не мода да ги намеря;/

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

здравейтее

Искам да ви споделя,че имам този Виалитон.. казаха ми че трябва да се ползва след като си измиеш косата! Аз го ползвам като се изкаря и го смесвам с една купена маска с чесън и стоя 15 мин и го отмивам..
    НезНАм дали има Ефект Моля ви кажете как да я правя

Град
    У нас Си (=
    ^^^ После не смърди ли УЖАСНО?!?!

ПП. А, тъкмо прочетох, че е купена. Ама пък кой прави чеснови маски за коса? И доколкото съм чувала това е адски мазно. Не ти ли е мазно после?

Re: здравейтее

^
    Цитирай Първоначално написано от m1shlet0
    Искам да ви споделя,че имам този Виалитон.. казаха ми че трябва да се ползва след като си измиеш косата! Аз го ползвам като се изкаря и го смесвам с една купена маска с чесън и стоя 15 мин и го отмивам..
    НезНАм дали има Ефект Моля ви кажете как да я правя

Град
    У нас Си (=
    ^ казаха ми че трябва да се ползва след като си измиеш косата! Аз го ползвам като се изкаря и го смесвам с една купена маска с чесън и стоя 15 мин и го отмивам..

Означава, че се мие с шампоан, после го нанася и после го отмива (само с вода). Така го разбирам аз. Затова попитах

Нее... нЕ е мазноо.. Незнам само дали има ефект с тези 15 мин илии да я правя преди да влезна в бянята

аз като си правя някоя такава маска,мия косата поне 4-5 пъти с шампоан.

Как да я правя? И най- вече има ли изобщо ефект ... ?

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Доколкото знам маските с тривитаминол/виалитон се слагат на суха коса и с тях се стои поне 2- 3 часа, тея 15 минути не ти вършат никаква работа... А и понеже витамините са мастноразтворими е хубаво в маската да слагаш и някакво масло подходящо за коса... аз слагам бадемово (това в случай, че използваш виалитон, иначе тривитаминола си е достатъчно мазен).
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Нали мога да я правя винаги преди да се изкапя? В продължение на 1 или 2 месеца след това почивка.. да не стане обратен ефект Може ли да слагам зехтин и 2с.л Виалитон? ..И след това да се отмие..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си