- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преса за коса
Момичета ,
препоръчайте ми преса за коса , с керамично покритие , силна , със или без пара , която спомага за трайното изправяне на косата...
Моля ви![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Тръгваш по магазините и пробваш![]()
Majestic 4011 е моята и съм доволна
mi moita e remington s teflonovo i kerami4no pokritie prof e i sam dosta dovolna zagrqva za okolo 30 sek![]()
Rowenta Model Look
с керамично покритие, не е лоша струва около 50 лв
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Моята е с керамично покритие,хубава е,но косата ми е доста гъста и докато я изправя доста се мъча.Пресата ми е на Optimum, и загрява много бързо.
tva zvy4i dooreПървоначално написано от GaBiIi__
![]()
ade da spodelite kolko stryvat tezi pesi4ki mn 6e vi se izkefa![]()
iii btw dobre li izpravqt? 6toto moqta kosa e hiper samostoqtelna -> mn e kadreva i izpravqne po4ti nqma... dori friziorkata mi s professionAl presa trqbva da mine dosta pati za da stane pravo![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ami struva okolo 70 lv i sam mn dovolna kato se izlmiq slagam krem za izpravqne i darji dokato se izkapqПървоначално написано от wasntme_
![]()
В никакъв случай не си копувай Елит - загрява много бавно пък и не държи дълго време
Не за вражда, за обич съм създадена!
Аз съм с Аляска и е много хубава!Поне според мен....зарежда за около минута-две,и за къдрене/изправяне трябва от 4 до 8 сек. макс да държиш пресате...за мене си върши перфектна работа!Струвам само 25лв. от МЕТРО :P