.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: изправяне

Фен
    Град
    botevgrad

изправяне

ами значи фризиорката ми днес ме изправи и искам да ви попитам нещо,защото забелязах,че косата ми пак се е на чупила малко как да направя така та да остане права поне до утре.мерси и ако има такава тема ми дайте линк и тази я заключете.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ми пробвай с повечко лак за коса,ама вимавай какв използваш,защото някой придават отвратителен "мазен" вид на косата.Но щом си ти е чуплива по принцип,трудно ще я садържиш изправена за дълъг период от време.Все пак ако имаш преса,я опъни няколко пъти с нея

Еми взимаш един кичур, минаваш го с пресата и след тва веднага и с лак.Би трябвало да се задържи прав за повече време.

^Да,бе...
    Моята я изправям сутрин и по пътя за даскало вече се е начупила ;@

Град
    blg
    kak taka tq trqbva da ti e slojila stilizanti smisal na tebe kadrava li ti e kosata ili 4upliva 6ot na men sled frizior mi darji 3 4 dena

Щом и лака не ви помага..нз.Аз даже и лак не си слагам и ми седи права, докато не я измия.Пък нищо особено не й правя.То си е до косата.Може да си вземете нещата от новата серия на Нивеа, те нали уж били за тва, ама нз колко помагат!

Град
    blg
    ami na nivea ne pomagat po dobre si zemi na l`oreal krem za izprvqne ot nego s1m dovolna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си