.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Леле укипазих сее :D

Направо се направих на чучелоо.... челото ми си е нормално и си има бебешка коса като мн момичета... и аз умницата зех та я махнах сама с кола маска оттделно от страни косата си махнах с кола всмисъл онази част от ушите на горе дето е коса отстрани на челото понеже ми беше лизнато аз го направих да е обло..иии гледай си майтапаааа челото ми стои като обръснато и толкова изкуственоо, а косичката от страни горката където е била е много бяла кожата ама неестествено бяла ужасноооо. на брадичката ми си бях упряла пресата и без да се усетя сегаа имам чертаааааааа червена веждите ми са в окачно състояние- мн тъничкииии. абе кво става чувствам се ужасно... бях се ядосала и си го изкарах на лицето си :s ДАЙТЕ СЪВЕТИ КАК ДА СИ ОПРАВЯ КОСАТА НА ЧЕЛОТО И ДА НЕ ОСТАНЕ БЕЛЕГ НА БРАДИЧКАТА МИ ИИ ВЕЖДИТЕЕ taq kosa na 4eloto trqbav mn бързо да праснее .лелел като се гледам в огледалото само ей тва ми иде

Град
    Pays de la Loire
    ...

Надявам се, че си пуснала темата, просто защото съботния ти следобед е скучен и си решила да вкараш малко фън! Иначе...

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    аааа....как може да си махнеш бебешката коса хахаха

ти луда ли си или кво???

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Смяяяяяях сори не мога да ти помогна, а един съвет следващия път като ти порасне не я бръсни хахьхахьхаьаьаьа
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Супер фен Аватара на fake
    пфахахахах
    еми съвет...подстрижи си бритон

втори съвет, ако не ти харесва първия
    напиши се грозна_лъжа и спри да излизаш от вас
    Boots and braces don't make racists!

Супер фен
    qvno si dosta oteg4ena
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Да,бритон верно...
    А иначе тва за белега от червената черта май не тряате приеснява...а веждите ше си пораснат...абе споко...коса е -расте (:

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    lele gorki4kata! takam, mislq 4e ideqta s britona e mn dobra, za belega... maji go s med za da ne ostane beleg..., a vejdite.... prosto tarpenie uspeh
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

eem az se oprax vejdite xodix na kozmeti4ka i mi gi oformi bradi4kata mi se obeli i ne se vijda sq se maja s koyntrabeks puk 4eloto kozmeti4kata mi go oprai i nego-oformi go i kaza sus xin.voda da go majaa tam v okosmenata 4ast

Ти си луда ма
    За веждите-можеш да си ги рисуваш с молив,изгореното от пресата да го мажеш с контратубекс,а когато излизаш с грим.За косата-можеш да ползваш ленти да коса,с които да прикриваш последствията от кола маската.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Считам темата за приключена.
    Един съвет към авторката-Следващия път помисли добре, преди да предприеемеш каквито и да е промени.Ще си спестиш много разочарованиея, време и нерви.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си