.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

мм..интересно ми е

Вчера разглеждах каталога на Ейвън и забелязах ,че има накакъв лосион за тяло намаляващ окосмяването..има ли някой ,който го е ползвал и да знае What the fuck is this?!

ами ползвала съм го и да ти кажа не намирам разлика,лосион за тяло като всеки друг

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

защо ти е да намаляваш окосмяването? махай всичко наред

хаха махам аз сичко :P ама ми беше интересно просто к'во е тва

ne e lo6 losiona kato cqlo,no za namalqvane na okosmqvaneto ne moje i duma da stava.

една приятелка на майка ми го беше изпробвала бяхме го обсъждали ,но и тя каза че ефекта бил нулев...според мен си е и до човек де ,но карайте си на старата техника кола мацка ,епилатори и тн ... да ви е мирна главата поне ...

10x ;]] ..аз съм с епилатор ,обаче някси като си махна косъмчетата и после кажата ми не е съвсем гладка...има някой мн къси косъмчета и мн се нервя някой ако знае някви трикчета за кожа гладка като бебешко дупе да споделя

Чувала съм за разни такива лосиони, не само на Ейвън .. Някой казват, че може да има обратен ефект и да започнеш да се окосмваш повече. Не знам ... Нищо не мога да кажа със сигурност, не съм ползвала, но според мен едва ли действат.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Не знам,ама аз не бих си купила такова..
    Глупаво е

Az imam tak1v losion i ne e losh.Samo deto ne mi haresva kak mirishe,ama inache ima efect komam4etata rastqt po-bavno.

И аз имам такъв лосион и определено има ефект... Взимай го. Аз съм много доволна!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

мм и аз имам такъв и не мисля,че има някакъв ефект ...

Цитирай Първоначално написано от State oF MinD
    10x ;]] ..аз съм с епилатор ,обаче някси като си махна косъмчетата и после кажата ми не е съвсем гладка...има някой мн къси косъмчета и мн се нервя някой ако знае някви трикчета за кожа гладка като бебешко дупе да споделя
    и аз имам същия проблем колкото и да ги минавам винаги остават някои къси мн ще съм благодарна,ако някой helpне малко знам че ефекта с депилиращите кремове е много добър ,но после растат по-бързо и по-груби и немисля,че си заслужава...

Град
    Варна
    Да бе пълна глупост,те такова животно нема

Град
    entre el mar y una estrella...
    Имам такъв, обаче на др марка и невиждам никакъв ефект... може би по често трябва да се ползва нз ...
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

Град
    shumen

Re: мм..интересно ми е

Цитирай Първоначално написано от State oF MinD
    Вчера разглеждах каталога на Ейвън и забелязах ,че има накакъв лосион за тяло намаляващ окосмяването..има ли някой ,който го е ползвал и да знае What the fuck is this?!
    Seriozno li misli6 4e moje da deistva...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    Варна
    Една приятелка го ползва и наистина при нея има ефект,но тя използва сигурно вече 4-5 тубички и все си го поръчва като свърши...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на Qnchety
    Аз имам. Бе май има малък ефект

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си