.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Подаръци

Подаръци

daite mi predlojenie sa podryk za sveti valentiv za mom4e????kak mislite po dobre tipi4nite plushkovcki,syrca s nadpis I LoVe YOu i takiva ot sorta ili ne6to po originalno??a za ne6to po originalno daite po konkretno???blagodarq predvaritelno

т.7
    krem4et0

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не му купувай плюшена играчка.Те са по подходящи за момичета.

Град
    Бургас
    Без плюшки най-мн след кат скъсате ш я изгори или фърли ф кофата пък и са повече за момичета.. И аз имам проблема с подаръка но накрая ще си сложа една хубава розова панделка и ще му кажа: "най-хубавите подаръци са с розови панделки" пък после да му мисли ко ш ма праи цел ден до гъза си
    OnLy God CaN Judge Me !

Има поне 10 такива теми,айде поразровете се малко
    offline forever!

a от къде ние трябва да знаем какво ще му хареса..ти го познаваш най-добре и сама си прецени. и наистина има супер много такива теми

Цитирай Първоначално написано от Ivs Jonas
    a от къде ние трябва да знаем какво ще му хареса..ти го познаваш най-добре и сама си прецени. и наистина има супер много такива теми
    Глас в пустиня...
    offline forever!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    плюшена играчка- не... момчетата не се кефят на такива неща.. ако е по-романтичен може де.. но .. Друго .. рамка със снимка,някоя дрешка, албум, чаши .. мн работи може

spored men ne trqbav da se podarqvat razni tipi4ni ne6ta toq praznik e specialen za6toto e i na dvama vi v momenta ne se se6tam za konkretni primeri ,no primerno--v hubava ramka ukrasena ssu sur4ica i va6a ob6ta snimka!!

Град
    Бургас
    да ама ако не живееш в някой голям град половината работи неможе да ги изпълниш ако не пропътуваш некъде 100км за да моеш да поръчаш и не всеки има възможност да прпътува толкова км иначе като подаръци за св.валентин стават:рамка за снимка с вашата снимка вътре,чашата с снимка ако имаш визможноста да го направиш..ако ходите от повече време и не те е срам и е малко по палав мое белезници,бич нещо такофа
    аз лично мислих белезници с пухчета да му подаря но в града няма такифа и нз какво понеже не обича плюшките пък рамка с снимка вече съм му подарила
    OnLy God CaN Judge Me !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си