.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Как се запознахте с половинката си?

Хайде мили влюбени,тук може да разкажете как сте се запознали с половинките си.
    Надявам се да не повтарям чужда тема.
    Хайде,вие сте
    offline forever!

v daskalo na bunkerite! i 4rez ob6ti poznati maa nie v dask si znaem imenaata na vseki bez da se poznavame i togava plamva edna lubov.......

--------->skype<---------- 7 месеца вече заедно....

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Чатехме около 1 седмица в irc. Учехме в едно даскало,и един общ познат ни запозна...

Град
    Някаде Там
    Понеже сме в малък град започнахме първо с усмивките и базиците след това официално се запознахме и след не много време вече бяхме заедно

Цитирай Първоначално написано от (:bibs4etyyy:)
    И ние...

При нас е сложно.Той има братовчедка в моя град.Аз един ден я питах за скайпа му и запонахме да си пишем близо 6 месеца.Бяхме си най-добри приятели,след това той ми призна и така.Виждаме се 3-4 в месеца,може би и повече и сме от 1 година и нещо заедно
    offline forever!

Град
    dosta go smenqm
    Мисля , че бях разказвала някъде, но нямаше точно такава тема в форума . Всичко започна от една моя приятелка. Нейния приятел е футболист и един ден аз бях излязла на центъра с нея да се разхождаме и видяхме приятеля и със друг футболист . Аз още от самото начало си го харесах , но не можах да се запозная с него защото те бързаха и останах доста разочарована. Докато един ден попитах приятелката ми дали може Иван( нейния приятел) да ме запознае със момчето с което ги видяхме на центъра и тя почна да ме бъзика . Аз си помислих ,че не му е казала , но на един мач ходихме да ги гледаме и след края на мача те излязоха двамцата и аз цялата се изчервих и те ме запознаха с него . Отначало нищо не стана защото той си имаше приятелка , но после след известно време се видяхме и почнахме да излизаме заедно и така до сега
    No martini .. no party..

Град
    Бургас
    ммм футболистче...ходехме на негови мачове с приятелки се разховдахме до неговия квартал излизахме с него но аз лично съм нямала контакт понеже съм мн срамежливичко и един ден чатих с него по скупе и след 2дена имаха мач и ние ест бехме пак на него и след мача тръгнахме и сме заедно вече 1година и 3 месеца
    OnLy God CaN Judge Me !

Град
    dosta go smenqm
    angel_whit_devil_suol ебаси съвпадението
    No martini .. no party..

Град
    Бургас
    се едно сме се наговорили
    OnLy God CaN Judge Me !

Голям фен Аватара на alehole
    flirt4e
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    dosta go smenqm
    абсолютно
    No martini .. no party..

Град
    Бургас
    е мойта история е къде къде по дълга ама да не се впускам ф подробности че съм се карала с др момичета за него и т.н накратко е тфа
    OnLy God CaN Judge Me !

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    моята история е малко ску4на ама карай...На 30 юни един фр си празнуваше рд то...моя приятел и аз се знаехме ама не сме си общували и май4е не се бяхме запознавали ама той е от компанията на рожденника и се запознахме...аз тогава страдах по една несподелана любов и там вси4ки ме успокояваха а моя приятел беще скъсал с гаджето си,която впро4ем е моя враг и като танцувахме с него го попитах така и така ходите ли и тои каза 4е за неговва радост не...мн се изкефих...но н6 пове4е...после той и аз имахме мн гаджета...и един ден на 21 декември 2007 отидохме на дискотека с кака ми и той беще там и ми разправаше,4е само ме гледал да танцуваме ама аз все съм го отбягвала...а то стана така 4е сестра ми все се навърташе и не можех да ида да денсам с него и когато я изгоних отидох при него и цяла ве4ер мн страстни танци и изведнъж ме целуна...мн сладка целувка беше,но се дръпна и аз си викам'лелел...ся сиг е било грешка' после отидохме до вц и там се целувахме,но аз не смеех да го питам само за дисккотеката ли е...една седмица се срещахме по кафетата и той все ме цункаше по бузките и мойте фр мн се кефеха а аз бях ж невидение и един мой фр говори с него и така ме поокани на кафе и така станаха н6...ина4е от дискотеката до кафето ни мн си бяхме 4атили за тези целувки...и ся сме месец и н6 заедно и съм мн щастлива
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    dosta go smenqm
    и аз бях така докато се "докопам" до него и все още доста го ревнувам особено сега като не ми е подръка ама какво да се прай
    No martini .. no party..

Град
    Бургас
    ахаха аз с моя съм в едно училище на 1 етаж и само да напрай нещо идфат и ми казват
    OnLy God CaN Judge Me !

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    уф ми много е дълга изстрията и е пълна с препядствия и премеждия,ама наи-наи-накратко-обща позната ме заведе в нейния град на дискотека една ве4ер и там се запознах с него...в последствие се преместих при него и ве4е 2год сме щастливи и се оби4аме все пове4е с всеки изминал ден.

Град
    dosta go smenqm
    Цитирай Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
    ахаха аз с моя съм в едно училище на 1 етаж и само да напрай нещо идфат и ми казват
    хах това е хубаво ние с моя имаме две години разлика и няма как да разбирам ако хойка особено при тея подготвителни лагери и простотии . Пък няма как да питам някой от отбора му тее се прикриват взаимно мръсниците
    ПП: За сега не ми е давал поводи да мисля че ми изневерява ама кой знае
    No martini .. no party..

Супер фен
    flirt4e.com В търсачката бях избрала да търси само софиянци, на 16, със снимка. Гледам профилите аз и попадам на едно момчеее, което ми взе погледа...Щракнах да му видя профила и гледам Пловдив.....Ама направо се чудя как спах после, след като го видях... Последва коментарче, после лично съобщение, размяна на скайп....и така..

Град
    somewhere over the rainbow
    Ами той е от бившия клас на братчедката и са най-добри приятели.Аз постоянно се оплаквах,че съм сама и само и мрънках по скайпа,а той през това време правел същото.И тя се ядоса един ден и му даде e-mail-а ми да си мрънкаме един на друг,та ние взехме че се харесахме. Обаче аз 3 месеца на недостърна му се правех(щото бях доста зле) и после се зехме та вече 1 година ядеме пиеме и се веселиме

emi nie po mirk vidqhme se i taka,ve4e hodim 1 god i 6 meseca
    По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.

Цитирай Първоначално написано от FENKATAA
    angel_whit_devil_suol ебаси съвпадението
    Да не става дума за едно и също момче (шегувам се )
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от [LP
    Feelthless]
    Цитирай Първоначално написано от (:bibs4etyyy:)
    И ние...

и ние така ама имахме един период в който не бяхме заедно може би беше 1 месец а може би и по малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си