- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се запознахте с половинката си?
Първоначално написано от vvaann44eettoo
и ние и ние
отначалото бяха само бъзици и се оказа,че учиме в едно и също училище,но понеже той беше много "редовен" и затова никога не се бяхме виждали в даскалото
после случайно се засичахме по кафетата и само на здрасти.Мина половин година и тогава станаха нещата.Заедно сме 1 година и няколко месеца вече
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
В една онлайн игра,писахме си един месец,видяхме се и така...![]()
Първоначално написано от princesa_viki
мисля ,че няма опасност да става въпрос за един и същи човек тя до колкото знам е от Бургас и сигурно приятеля и играе в някой отбор в Бургас . Аз съм от София и приятеля ми играе в столичен отбор
![]()
No martini .. no party..
ми той ме намери в aha.bg писа ми от там скайпа после ,аз тогава точно си харесвах едно момченце (футболист) и той се оказа , че играе в същия отбор ...от там си мислех ,че ако съм фр. с него ще се докопам до другия ама то как стана 2-3 седмици си писахме после се видяхмее и сега сме си мн щастливи заедно ...съдба какво да се прави.... аа тази тема зе да става малко като фен клуб за футболисти
![]()
Най-добрата ми приятелка ходеше около 2 седмици с него... Нямах възможност още тогава да се запозная с него, защото докато станаха нещата, и свършиха. След месец и половина ми пуснаха Интернет и у нас и му се включих по irc. Доколкото си спомням, май първоначалната идея беше да сме си само близки познати и някой ден да се запозная с компанията му, защото винаги са ми били интересно хората в нея (падат си малко много метъли, а аз като малките момиченца, дотогава и не общувала с такива екземпляри много-много, се залепих за непознатото). Ама стана така, че ме заинтригува от малко с неговото чувство за хумор, с начина, по който винаги можеше да ме разсее, също и с красивите си очи и хубавата си дълга кестенява коса...
След 4 месеца най-сетне и двамата се осъзнахме - аз спрях да се притеснявам толкова, а той взе, че ми даде шанс и така...
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
80 процента са се запознали в скайп .. как стават тия работи??
az se zapoznah s mom4eto koeto haresvam(no skoro moje da trugnem...).ta toi si mie6e kolata i be6e celiqt mokur..az minavah po tqhnata ulica i si hvurlihme pogledi.na men toi mn mi dopadna...kazah na moqta priqtelka i tq ni zapozna..(az 6tqh pri vsi4ki slu4ai da se zapoznaq s nego.ne sam karala priqtelkata mi da me zapoznae...no poneje znae 4e i dvmata sme sramejlivi ni zapozna......)
По скайп,тя ме беше 0бъркала с един друг,и викам сигурна ли си че съм аз,и тя да бе ти си...и нали п0сле са разбра че е сбъркала,та реших да са направя на гЪзар и да я зарибя,и са видяхме ии луб0ф 0т пръв п0глед,п0сле п0чнах да мисля все п0-чест0 за нея и така,на 14ти правим 1 месец
![]()
Ами накратко казано имахме общи приятели и се запознахме някъде...август 2006та. Първото, което си помислих за него беше "Оф тоя изглежда ебати нафукания"И 8 месеца по-късно тръгнахме..божа работа и вече 10 месеца
![]()
Ние с моето мило се запознахме случайно в чата ..аз му се включих да го питам за едно момиче дали наистина ходи с нея ,после продължихме да си пишем близо два месеца илизахме няколко пъти чисто приятелски и накрая тръгнахме![]()
какво странно намираш все пак интернета си е световна сила ненамирам нищо ненормално в това, намираш човек опознаваш излизате на 1-2 срещи ... нали знаеш любовта непита,а връхлитаПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Ам ние се познаваме от малки, доста време бяхме само фр, даже по едно време се марзихме...![]()
Ама както казват м/у любовта и омразата границата е тънка....Сега сме си заедно вече 4 месеца...
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Честно казано моята половинка ме намери...![]()
![]()
![]()
Ето как се случи всичко, по миналото лято бях при братовчедка ми която и е приателка и съученичка. Случайно сегашната ми приателка търсеше брачедката в скаипа тя беше излезнала из града и си поговорихме мъничко. След разговора ни после не си бяхме писали, месец по късно тя е поискала скайпа ми за да си пишем... Е намери ме от начало ми беше само ей така и в продължение на 6 месеца си станахме BEST FRENDS EVER и краят на миналата зимна ваканция и признах,че си я харесвам...Тя сподели същото че тя ме харесвала е няколко дни по късно тръгнахме и ЛЮБОВТА НИ ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧЕ ГОДИНА И СЛЕД ДВА ДНИ ЕДИН МЕСЕЦ.
![]()
![]()
![]()
ми доста странно но не помна момент в който аз казвам аз съм цветии т.н. спомням си че почна да излиза с мойта компания и даже в началото много ме дразнеше и само като го видех и оо не пак ли тоя. Но след една година съвсем неочаквано тръгнахме и си ходим вече 7 месецаама то си има два вида любов от пръв поглед и от стотния
![]()
С СиГоРноСт не Са 1 И Същи ЧоВеК Даже не СъМ оТ БуРгаС Ми МалКо По Към ТуРциЯ В ЦареВоПървоначално написано от FENKATAA
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Седя си аз 1-ви час в едно кафе с още несъбудили се съученички и си лафим спокйно за предстоящия гаден ден...
И в този момент гледам едно момче влиза, с една прекрасна усмивка и толкова народ втренчен в него. И аз ->: "Леле, този е много готин"
и съученичката ми казва че ще идва в нашия клас .И аз ->![]()
И после 1-вия път когато ми каза че ме обича беше .. още почти не се познавахме .. когато нямаше цигари а аз имах .. И му дадах и той ми каза че ме обича...![]()
След време като се премести в нашия клас аз най-нахално го дръпнах за блузата и го целунах.. ии...вече почти една година се търпим
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
дълга история.. познавах един от неговия клас които миналата година помолих да ми даде някои друг скаип на някои от неговия клас и тои ми даде няколко и единия беше на моячатихме си ала бала тои ме разбрал коя съм и така та значи от общ познат се знаем :Р
Ммм...бяхме се виждали,преди много години...бях с една приятелка,отивахме на реката да се къпем(на село)![]()
и по път го сре6тнах с един негов приятел...избазиках се не6то с тях...не ми направи никакво впечатление...но аз на него да...Тогава аз си имах приятел и не ходех често в този град...Миналата година,такмо се разделихме с Въпросното момче,с което ходех и както си седях с ностната кърпи4ка и с размазана спирала пред компа...се появи в чата ТОЙ...и така той не беШе тогава в България,почнахме да си чатим,в последствие се видяхме
,една година изкарахме в дълги но6ти по Skype...караШе ме да отида при него..но не се чуствах готова,но това лято се реших...Вече сме заедно,обичаме се,всичко е приказка,която не искам да свършва
![]()
аз и бех фърлил око , обаче отначало нарочно я дразнех и я гаврех и и зех скайп и номера и тя неможа да се примири с тва че къв съм аз да я гавря и смс-и денонощно. хойхме на кафе 3 пъти и на 3-тия път стана и тъй .. аз съм човек с подход![]()
Ние се запознахме по много странен начин..
Тука в комплекса в който живея миналата пролет имаше бласкащи колички,гондола такива работи..И един ден се уговарях с един мой,както и негов приятел да отидем на гондолата и така дойде и приятеля ми с него..И оттам се запознахме,започнахме да си пишем в Скайп все повече и повече..В даскало се гушкахме непракаснатоии на 23 юни 2007 тръгнахме.. Та ако не беше дошла тази гондола сигурно нямаше да се познаваме..
Вече сме заедно почти 8 месеца
![]()
![]()
skypeа живеем в един квартал (почти съседни входове) учим в едно училище ходим в една и съща дискотека ..
![]()
![]()
![]()
![]()