- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се запознахте с половинката си?
Блъснах я с велосипеда.
![]()
Ами той е брат на най-добрия ми приятел. Разхождахме се из парка на центъра на Пловдив и ... нелепо е... скъса ми обувката.. и седнах на една пейка. Вече беше станало късно и бяха пуснали прословутите пеещи фонтни ( дето въобще не ряботят) и се отразяваха светлините от него ( а аз тогава още се занимавах с проклетата обувка....) и пуснаха песента от " Титаник" ... абе като по поръчка. Тогава аз адски бясна зарязах тъпите обувки до пейката, вдигнах очи и... осъзнах че съм влюбена...
.... откачена работа.... Накратко - скъсах си обувката и тогава го видях за първи път като момче, а не като приятел
![]()
![]()
![]()
Тя сега ти го връща тъпканоПървоначално написано от w0sh
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Защо отричате силата на нета? Аз в IRC се запознах с мъжа и сме заедно близо 3 години и половина....
asl.bg - видях снимката му там - по принцип никога не пиша на непознати, но си казах, че такъв сладур не може да остане без коментар - написах послание, той го прочете и поиска скайп.Последваха 5-6мес скайп(той беше в Англия тогава) и когато се върна дойде да се видим (той е от друг град) и така стана всичко![]()
Не за вражда, за обич съм създадена!
дам, аз същоПървоначално написано от krem4et0
само че година и малко
![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
Вечерта на нова година се запознахме , не си говорихме през цялата вечер...на сутринта вече бяхме заедно...и ... беше уникално... но ... приказката свърши![]()
Съдбатя ни събра...Най-вече една позната, която ме замъкна...
И първите 3-4 месеца много се мразехме с него...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
в даскало.преди малко повече от месец.не го познавах,но една приятелка ме помоли да го поканя на РД-то и аз се съгласих.дойдоха до мойта стая и се запознахме...ходиме от скоро,ама сама ми беше по-добре и знам ли кво ше ми хрумне ....
Пред една дискотека.Братов4ед е на една позната и тя го помоли да ни закара до нас защото нямаше кой да ни прибере със сестра ми.Той ми поиска телефона и така...
Боже колко много връзки са започнали от интернет,много странно за мен,аз не бих се занимавала с човек от интернет имам предрасадаци за това.
С моя приятел се запознах едно лято на село![]()
Беше си дошал от Германия и баща му е от моето село и той дойде да го види и така,тогава бях само на 13 ама той не ме искаше
После на 16 пак го исках ама той пак не ме искаше и вече когато станах на 17 той почна да ме иска,ама аз го рязах рязах(за отмащение,да види колко е хубаво)ама накрая пак се сабрахме
![]()
pisahme si okolo 1 god v chata , izlqzoxme na sreshta,haresahme se i taka
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!