.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Блъснах я с велосипеда.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

fifi_friend
    Guest
    Ами той е брат на най-добрия ми приятел. Разхождахме се из парка на центъра на Пловдив и ... нелепо е... скъса ми обувката.. и седнах на една пейка. Вече беше станало късно и бяха пуснали прословутите пеещи фонтни ( дето въобще не ряботят) и се отразяваха светлините от него ( а аз тогава още се занимавах с проклетата обувка.... ) и пуснаха песента от " Титаник" ... абе като по поръчка. Тогава аз адски бясна зарязах тъпите обувки до пейката, вдигнах очи и... осъзнах че съм влюбена... .... откачена работа.... Накратко - скъсах си обувката и тогава го видях за първи път като момче, а не като приятел

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Блъснах я с велосипеда.
    Тя сега ти го връща тъпкано
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Защо отричате силата на нета? Аз в IRC се запознах с мъжа и сме заедно близо 3 години и половина....

asl.bg - видях снимката му там - по принцип никога не пиша на непознати, но си казах, че такъв сладур не може да остане без коментар - написах послание, той го прочете и поиска скайп.Последваха 5-6мес скайп(той беше в Англия тогава) и когато се върна дойде да се видим (той е от друг град) и така стана всичко
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Защо отричате силата на нета? Аз в IRC се запознах с мъжа и сме заедно близо 3 години и половина....
    дам, аз също само че година и малко
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Вечерта на нова година се запознахме , не си говорихме през цялата вечер...на сутринта вече бяхме заедно...и ... беше уникално... но ... приказката свърши

Съдбатя ни събра... Най-вече една позната, която ме замъкна...
    И първите 3-4 месеца много се мразехме с него...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

в даскало,правеше доста смешни неща за да го забележа

Град
    kadeto iskam
    Ми аз ходех с негов приятел и отначало го знаех само в ирк и като си спомня мно се дразнехме двамата се се нареждахме, докато един ден бившия ми приятел го извика с нас на кафе и от там пламна голямата любов, после се видяхме само двамата насаме аз скъсах с бившия тои с бившата си и така

в даскало.преди малко повече от месец.не го познавах,но една приятелка ме помоли да го поканя на РД-то и аз се съгласих.дойдоха до мойта стая и се запознахме...ходиме от скоро,ама сама ми беше по-добре и знам ли кво ше ми хрумне ....

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Пред една дискотека.Братов4ед е на една позната и тя го помоли да ни закара до нас защото нямаше кой да ни прибере със сестра ми.Той ми поиска телефона и така...

Град
    MoHTaHa
    миии в един сайт за запознанства ии после всичко тръгна по водичка и такаа вече 1 годинка и 3 месеца :P :P

Цитирай Първоначално написано от alex4o
    миии в един сайт за запознанства ии после всичко тръгна по водичка и такаа вече 1 годинка и 3 месеца :P :P
    E водичката беше бурна, но ние се справихме заедно. Нашата лодка е прекрасна и само за нас 2мата :ПпП
    Човек винаги трябва да знае кога,как,къде и защо !! :P

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Боже колко много връзки са започнали от интернет,много странно за мен,аз не бих се занимавала с човек от интернет имам предрасадаци за това.
    С моя приятел се запознах едно лято на село Беше си дошал от Германия и баща му е от моето село и той дойде да го види и така,тогава бях само на 13 ама той не ме искаше После на 16 пак го исках ама той пак не ме искаше и вече когато станах на 17 той почна да ме иска,ама аз го рязах рязах(за отмащение,да види колко е хубаво)ама накрая пак се сабрахме

pisahme si okolo 1 god v chata , izlqzoxme na sreshta,haresahme se i taka
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си