- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо така се получава...
Zdraveite ! Ami znachi ima edno momche ot moq klas koito mn mi haresva no nz mai az na nego ne. Mn 4esto se gledame iz 4asovete kogato sme v 4as no edno neshto ne mi e qsno
, i tova e, che kogato mi kazaha kakuv mu e nicka v chata i mu se vkluchih s drug nick i go prepitvah za klasa i za momichetata i toi vika momichetata sa pulni tapachki i tapaci momchetata
. Tapaci ama hodi s tezi tapaci samo v uchilishte,a sled uchilishte se sabira s negovite priateli fashioni pfffffff.I toi e fashion mn e gotin sigorno nishto nqma da stane mejdu nas puk i az ne go chuvstvam kato tip momche s koeto moga da spodelq jivota si,no ima nehsto nqkakvo po specialno chuvstvo..neshto me privlicha y nego.Zashto postoqnno me gleda nqkak si smrazqvashto..nqkvo tupo a se radva na drugite momicheta i postoqnno udrq zadnika na edna puk na drugata i se radva..a mene me gleda nqkak tupo
.pff kakvo oznachava tova
.Zakvo me gleda primerno ako ne sum my interesna,hubava...neka se radva na oneq kuchki det postoqnno gi zakacha pffffffff
.A v negoviq jivot toi si imashe Fashionki gadjeta..a uj momichetata ot nashiq klas vkluchitelno i az sme bili tapachki i grozni a se zakacha s drugite daje iska i celuvka ot ednata po buzata..a mene me gleda na krivo i postoqnno se gledame..az spec. go gledam shoto e hubav ne za drugo..a toi me gleda nqkvo tupo
..q kajete kakvo mislite
![]()
баница царицъъъ (rofl)