.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Харесвам си едно момче

Здравейте!Имам един проблем!Харесвам си едно момче,коието преди ме харесваше!Но в момента не мога да разбера дали има нещо повече от приятелски отношения!Моля помогнете ми!

Град
    dosta go smenqm
    знаеш ли дали си има приятелка ? Ако си няма направо го попитай какво мисли за тебе и ако събереш смелост го попитай дали още те харесва , а ако те харесва нещата стават лесни
    No martini .. no party..

Град
    Враца
    Ами ние едва ли можем да ти помогнем... Как си разбрала, че той те харесва? Т.е. те е харесвал... Ако разбера как, оже би ще ми е по-лесно да ти отговоря...

Ако подържате някакви отншения,викни го някой път да иэлеэете някъде-на кафе,на кино,на дискотека,все тая...и според поведнието му към теб,ще установиш дали има нещо.А и не се спичай толкова.Вместо да умуваш,вэеми го потърси,покажи му,че имаш интерес към него...
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Голям фен Аватара на sapphirr
    щом те е харесвал най-вероятно не си му безразли4на,може би не толкова интересна колкото преди,но не и безинтересна.демонстрирай и ти симпатия,по ефекта само ще прецениш какво да правиш по-натам....защото както се казва старо харесване ръжда не хваща

Супер фен
    Ми привлечи му някак вниманието, говори с него по-често и според поведението му ще ти стане ясно

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Kettty
    Ако подържате някакви отншения,викни го някой път да иэлеэете някъде-на кафе,на кино,на дискотека,все тая...и според поведнието му към теб,ще установиш дали има нещо.А и не се спичай толкова.Вместо да умуваш,вэеми го потърси,покажи му,че имаш интерес към него...
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Град
    somewhere in space:))))
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от Kettty
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си