- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 6 години разлика - мнение
нашата е 8год...аз съм на 18 а той на 26...екстра ни е!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Разликата на майка ми и баща ми е 5 год. и какво пак си се обичат и до днес.А по твоя случай и 6 не са много според мен,но не повече от 6..
![]()
![]()
Хихихи точноПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Наистина 6 години не са много, ако ти си на 30 а той на 36 например, но 15 и 22 ми се струва малко прекалено.И винаги съм се чудила какво могат да правят един 22-годишен мъж и 15-годишна гимназистка освен да се натискат и отвреме навреме да ходят на дискотека. Кои са ви общите теми за разговор? Той учи ли или работи и колко време прекарвате заедно?
ПП Вашите знаят ли ?
Don't worry, be happy!
Zdravei ,vdumite ti chuvam vse endo sebe si predi 4 mesecai polovina se pitah syshtoto...( az syshto sym na 15 a toi sled po malko ot mesec pravi 22) no reshih da go napravq i msilq ch ene sbarkah veche 4 meseca sme zaedno.. i sme mn shtaslivi... imah izvesni problemi s bashta mi tyi kato ne go poznavashe mnogo dobre no sega vsichki go priemat starshno dobre... s maika sa golemi fr... tq si go iam kato 3-toto dete v sem (leko otkacheno znam)no s dumite si ti davam kuraj da o napravish ako si sigurna v nego.. az go apravih i oprdeleno ne sgreshih
![]()
Хах.. абе така казваш... ама не е така.Първоначално написано от Pliok0019
Мама и тате като ти кажат "Тоя е много голям, да не те виждам с него" и като земат да не те пускат ши видим дали не е голям проблем. Аз съм имала батко до себе си , ама наще го познаваха... и ме пускаха . Ама една моя фр как я вардят....Зависи от човека... и от баща ти
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
[quote="XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX"]хаха в моя случей не и от дъртия...виждам го на 2 седмици за по ден-дваПървоначално написано от Pliok0019
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Еми , ако беше гледала новините вчера , щеше сама да си отговориш на въпроса !13 годишно момиче родило бебе от 22 годишен ! Ако и ти искаш да буташ количката няма лошо да те из*** и да те зареже ! ?Давай , мила и после да ми покажеш бебето !![]()
![]()
и аз мисля такаПървоначално написано от Pliok0019
ако се обичате достатъчно разликата не е от значение...
човек е на толкова на колкото се чуства
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Първоначално написано от smotano-f
Ако си готова за секс давай(все пак е на 22...)
Madness is the gift, that has been given to me.
Няма да ти казвам какво да правиш или какво не-нямам право.Ще ти кажа само,че ако има чувства между вас,връзката между вас може да има бъдеще.Успех.
Първоначално написано от smotano-f
Точно тази възраст е момента е .. доста .. не правилно мисля .. как да ви кажа .. направи 18 , и тогава можеш да помислиш пак по въпроса ..
Разликата на майка ми и баща ми е 8 години , но не са тръгнали на 15 и на 23
В случая , разликата е голяма , и има доста голямо значение ...
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Закъсал? ХАЕХАХЕАХЕХА ебаси майтапа ако е закъсал няя се влачи с някоя дет я му пусне я не ами ще иде при някоя курва...казвам го от опит сега съм подобно положение аз съм на 18 тя на 14 и как да ти кажа отначало е яко всичко точно кефите забавления падат ама като дойде сериозната част всичко подяволите...почвате да си омръзвате поради липса на сходни интересии подобни и в крайна сметка тая разлика ще си окаже влиянието и накрая..."развод" както ще стане и при мен...не че ми е кеф ми съм реалист. Просто ти казвам края къф ще да е...не си мечтай за друго...и пича не е закъсал ами просто...те е харесал...
suglasn napulnoПървоначално написано от Presley`n`Sum