.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    нашата е 8год...аз съм на 18 а той на 26...екстра ни е!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Разликата на майка ми и баща ми е 5 год. и какво пак си се обичат и до днес .А по твоя случай и 6 не са много според мен,но не повече от 6..

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Ако сте на един акъл,няма лошо.
    Хихихи точно
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Голям фен
    Наистина 6 години не са много, ако ти си на 30 а той на 36 например, но 15 и 22 ми се струва малко прекалено. И винаги съм се чудила какво могат да правят един 22-годишен мъж и 15-годишна гимназистка освен да се натискат и отвреме навреме да ходят на дискотека. Кои са ви общите теми за разговор? Той учи ли или работи и колко време прекарвате заедно?

ПП Вашите знаят ли ?
    Don't worry, be happy!

Zdravei ,vdumite ti chuvam vse endo sebe si predi 4 mesecai polovina se pitah syshtoto...( az syshto sym na 15 a toi sled po malko ot mesec pravi 22) no reshih da go napravq i msilq ch ene sbarkah veche 4 meseca sme zaedno.. i sme mn shtaslivi... imah izvesni problemi s bashta mi tyi kato ne go poznavashe mnogo dobre no sega vsichki go priemat starshno dobre... s maika sa golemi fr... tq si go iam kato 3-toto dete v sem (leko otkacheno znam )no s dumite si ti davam kuraj da o napravish ako si sigurna v nego.. az go apravih i oprdeleno ne sgreshih

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Всичко зависи от силата на чувствата. Разликата във възрастта не е голям проблем.
    Хах.. абе така казваш... ама не е така.
    Мама и тате като ти кажат "Тоя е много голям, да не те виждам с него" и като земат да не те пускат ши видим дали не е голям проблем. Аз съм имала батко до себе си , ама наще го познаваха... и ме пускаха . Ама една моя фр как я вардят.... Зависи от човека... и от баща ти
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    [quote="XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX"]
    Зависи от човека... и от баща ти
    хаха в моя случей не и от дъртия...виждам го на 2 седмици за по ден-два
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Еми , ако беше гледала новините вчера , щеше сама да си отговориш на въпроса !13 годишно момиче родило бебе от 22 годишен ! Ако и ти искаш да буташ количката няма лошо да те из*** и да те зареже ! ?Давай , мила и после да ми покажеш бебето !

Всичко зависи от силата на чувствата. Разликата във възрастта не е голям проблем.
    и аз мисля така ако се обичате достатъчно разликата не е от значение... човек е на толкова на колкото се чуства
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Re: 6 години разлика - мнение

Цитирай Първоначално написано от smotano-f
    Така първо привет на всички.Та въпроса ми е какво ми е мнението за връзките с такава разлика в годините.Аз съм на 15 а той на почти 22 харесваме се достатъчно много.Според него всичко зависи от мен дали ще се получи, но все пак разликата не е малка.По принцип не се интересувам много често от мнението на другите но една изцепка 'да бе той на 22 а ти на 15 трябва да е много закъсал' ме накара да пусна темата...затова моля дайте вашето мнение

Ако си готова за секс давай (все пак е на 22...)
    Madness is the gift, that has been given to me.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Няма да ти казвам какво да правиш или какво не-нямам право.Ще ти кажа само,че ако има чувства между вас,връзката между вас може да има бъдеще.Успех.

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: 6 години разлика - мнение

Цитирай Първоначално написано от smotano-f
    Така първо привет на всички.Та въпроса ми е какво ми е мнението за връзките с такава разлика в годините.Аз съм на 15 а той на почти 22 харесваме се достатъчно много.Според него всичко зависи от мен дали ще се получи, но все пак разликата не е малка.По принцип не се интересувам много често от мнението на другите но една изцепка 'да бе той на 22 а ти на 15 трябва да е много закъсал' ме накара да пусна темата...затова моля дайте вашето мнение

Точно тази възраст е момента е .. доста .. не правилно мисля .. как да ви кажа .. направи 18 , и тогава можеш да помислиш пак по въпроса ..

Разликата на майка ми и баща ми е 8 години , но не са тръгнали на 15 и на 23

В случая , разликата е голяма , и има доста голямо значение ...
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Закъсал? ХАЕХАХЕАХЕХА ебаси майтапа ако е закъсал няя се влачи с някоя дет я му пусне я не ами ще иде при някоя курва...казвам го от опит сега съм подобно положение аз съм на 18 тя на 14 и как да ти кажа отначало е яко всичко точно кефите забавления падат ама като дойде сериозната част всичко подяволите...почвате да си омръзвате поради липса на сходни интересии подобни и в крайна сметка тая разлика ще си окаже влиянието и накрая..."развод" както ще стане и при мен...не че ми е кеф ми съм реалист. Просто ти казвам края къф ще да е...не си мечтай за друго...и пича не е закъсал ами просто...те е харесал...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    MaInA CitY
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Ако сте на един акъл,няма лошо.
    suglasn napulno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си