.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Да не ходя на даскало

plss daite fast saveti kak da ne otida utre na daskalo che hich ne mi se hodi ms
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

еммиии изяш малко суров картов,за да вдигнеш температура!

Ми не отиваш и тва е.

neska izqdoh cql golqm kartof-faida nikfa

еми кажи на ваще просто Лошо ми е,или боли ме копем и готово!После ако илязат изяш няколко кубчета лед,за да ти се зачерви гърлото и воала,няколко дни ше и си във вас!

mersi

Това с картофа при мен не действа..можеш да спиш на отворен прозорец, и утре с гаранция си болна.

ama i brat mi s mene ako spq na otvoren

Бахти ... да искате да искате да сте болни, за да не ходите на даскало

И к`во ще правите цял ден - ще висите пред компа :Д По-добре здрави, ама не влзиайте в час, ами си избягайте и си правете к`вот искате цял ден навън

Супер фен Аватара на gabi_94
    вземи един термометър, нагрей го на лампата, докато се покачи на 38 градуса, покажи го на ваще и им кажиче много ти е студено и лошо.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Нагрей термометъра на печката и кажи ,че имаш температура!

Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    Нагрей термометъра на печката и кажи ,че имаш температура!
    tva i az 6te go probvam 4e i az se 4udq kak da se izmakna ot daskalo
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Не знаете ли някой лекар който продава бележки? Или върви при личната си и й кажи че те боли стомаха,че имаш разтройство,повръщала си през ноща и те боли глава.Ще те натиска по стомаха да види къде те боли.Просто кажи по някое време "тука ме боли" и ще ти даде бележка + рецепта.Хвърляш рецептата и си готова
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    О,какви неща правили хората,за да изпинизят даскалото,това вървеше като бях 6-ти клас

Глей ся как става ... Ставаш сутрин обличаш се ...вашите излизат и събличаш се и си лягаш . Наспиваш се отиваш при лекаря казваш му за бележка съм ... той ти дава ... пишеш с/у датата теренце и си слагаш още няколко дена. И така до другата седмица .
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Цитирай Първоначално написано от Roiroi
    Глей ся как става ... Ставаш сутрин обличаш се ...вашите излизат и събличаш се и си лягаш . Наспиваш се отиваш при лекаря казваш му за бележка съм ... той ти дава ... пишеш с/у датата теренце и си слагаш още няколко дена. И така до другата седмица .

хаха Ако имаш черни сенки правиш няколко крагчета под очите и сутринта награвяш термометъра и казваш "ох мамо не съм спала цяла нощ,имах температура" и тя вероятно ще ти каже "ох мила остани унас днес" ако не действа измисли там нещо. Бтл и на мене не ми се ходи утре
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

horaaaa opasni ste kefite ma na maX
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

o6te sega moje6 da se pozavrti6 pokrai va6te s nqkva izma4ena fizionamiika i ako te pitat kvo ti e kaji 4e ti e nqkvo gadno kato 4 eli ti se povdiga.... posle ako si lqga6 sled tqh idi po 6umni4ko v banqta ako ti e vazmojno ili idi idi pri maikati i ikaji 4e si povarnal/a i q pitai ima li nqkvo prah4e ili hap4e 4e ti e mn zle a utre moje6 da kaje6 4e o6te ti e lo6o i 4e ima6 raztroistvo i 100/100 6te te ostavqt vka6ti posle otiva6 pri li4nata lekarka i i kazva6 sa6toto i eto ti okolo 3 dni vka6ti pri men deistva bezotkazno vseki pat :P

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    Супер тъпо е вкъщи.Аз като бях болен по цял ден на компа и ми омръзна на 2-я ден.Ходи на даскало недей да се преструваш.Общувай с хора

Цитирай Първоначално написано от QgoTka
    еми кажи на ваще просто Лошо ми е,или боли ме копем и готово!После ако илязат изяш няколко кубчета лед,за да ти се зачерви гърлото и воала,няколко дни ше и си във вас!

проста си като банадска гъска !!!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Оооо аз ей сега си намерих 1 бележка от миналата година за 11.02 .Поправих я и опаааа кой няма да е на даскало
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

mersi mersi nagrqh termometyra i ma ostaviha v kashti

Цитирай Първоначално написано от jim_beam
    o6te sega moje6 da se pozavrti6 pokrai va6te s nqkva izma4ena fizionamiika i ako te pitat kvo ti e kaji 4e ti e nqkvo gadno kato 4 eli ti se povdiga.... posle ako si lqga6 sled tqh idi po 6umni4ko v banqta ako ti e vazmojno ili idi idi pri maikati i ikaji 4e si povarnal/a i q pitai ima li nqkvo prah4e ili hap4e 4e ti e mn zle a utre moje6 da kaje6 4e o6te ti e lo6o i 4e ima6 raztroistvo i 100/100 6te te ostavqt vka6ti posle otiva6 pri li4nata lekarka i i kazva6 sa6toto i eto ti okolo 3 dni vka6ti pri men deistva bezotkazno vseki pat :P
    naistina deistva :P
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

За кво ти е да се разболяваш О.о
    Казваш,че ти е лошо и толкова.

Вие пък давате съвети как да се разболее Защо ще се разболяваш нарочно?Кат гледам не си мн голям/а защото иначе нямаше да ти пука толкова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си