- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще подарите на половинката си за Св. Валентин?
Кой празник ще празнувате на 14 февруари - Св. Валентин или Трифон зарезан? И какво ще подарите на половинката си на тези празници?
SY
Едно мишле във син цвят което държи възглавничка,на която пише i love you и най-хубавото е,че цвърчи мнооогонека да му надува главата
и една възглавница във формата на сърце пак пише същото нещо и бтв само да си позволи да спи върху възглавницата ше го трепя.
![]()
Това май е много хубав подаръкПървоначално написано от black_wish
![]()
SY
Nie s moia postoianno si pravil podaraci i ne ni e nujen praznik kato Sv Valentin za da go pravim.
A plu6eni igra4ki i takiva prostotii ako mu podaria... niama smisul.Vuob6te ne znam koe mom4e bi se izkefil na t'va.Osven ot kurtoazia kum priatelkata si razbira se
1 паламарка !Първоначално написано от dudeto_sy
![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
2008-ма е високосна...носи се сребро...повече идеи няма да ви давам![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
ше и направа една мистрия :P
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Много мислих и накрая реших ,че среброто вече е малко демоде (немислите ли ( : ) и реших да и подаря сърцето си т.е. тия сладките бонбониери на "Милка" под формата на сърцеи една кутийка от тия за пръстенчета под формата на сърце а вътре ще сложа едно бонбонче (сладко като нея
)
az na moito gadje s1m po por14ala parfium ot Avon![]()
![]()
za 50 lv ,toi si go izbra
LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!
ооооо ми зех му една рамчица дървенка и дадох да и гравират отгоре "Обичам те, Мечо" и една чашка със сърчица да си пие кафенцето сутрин и съм обмислила да ги сложа в една голяма кутия за подаръци във формата на сърчице и да му нарисъвам малки сърчица с любовни послания на гърба :P
Първоначално написано от crazy_girl_4ever
Добре, немислиш ли ,че парфюмчета може да си подарявате всеки денизмисли и бонусче към това
нещо по-сладко ,нещо романтично
![]()
Защо и момичето трябва да подарява за Св. Валентин???![]()
Идея се нямам. в събота излизах по магазините и нищо не ми хареса. Следобед пак ще пообиколя......
Първоначално написано от nicolepcd
Хах..
А защо не ? :Рр~
по-тъпо и изтъркано не можеше да го измислишПървоначално написано от e_21.11
![]()
Хах, защо не ли? Ми не знам... не ми обръщайте внимание... Нещо ми има тая сутринПървоначално написано от nempoB
![]()
Първоначално написано от nicolepcd
Познато ми е ( : Та точно на 14 няма да минете между капките :P
Хаха.. какво ли , ще му подаря мен, ако го намеря до тогава..ама има 3 дни и малко ме съмнява..така че на себе си ще подарявам май![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
даааааа и моя подарък е такъвПървоначално написано от alex4o
![]()
![]()
![]()
адски сладко е !!!!![]()
Тази година ще е Св.Валентин...
А какво ще му подарявам....и идея си нямам.......Имам само още 1 ден да решавам,защото на 13 тои има рожден ден, после на 14 пак празник.....и съм се побъркала отвсякъде..А лошото е,че и парите свършиха и трябва да дрънча от наште..Незнам ..никак не съм организирана и винаги в последния момент тичам да свърша нещо..Това ми е мн лоша черта
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Ми за сега ще празнувам Св. Валентин ..
Бях поръчала едно червено сърце (кожена възглавничка в такава форма) на която да има бродирано мое послания .. т.е "Обичам те,името му" .. и то в същност пристигна преди 2 часа и е супер сладко, много хубаво ..,но
момчета това би ли ви харесало ?![]()