.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Вече му взех подарък и като най-големия карък на земята, дръжката на опаковката се скъса и той се удари с асфалта.......за щастие нищо му няма, ама и да имаше-беше единственото в града!

Взела съм му порцеланови неща, но от съображения за сигурност(да не ми докопа компютъра тез дни или да не отиде на зала), няма да напиша какво е по-конкретно.

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от Black Tears
    Цитирай Първоначално написано от alex4o
    едно сърчице,което казва "обичаам те тоооооЛкооова мнооого" .. дано да му хареса :P
    даааааа и моя подарък е такъв
    адски сладко е !!!!
    :P :P супер,дано се зарадват

Аз купих Мъжки боксерки за ядене от секс шоп-а.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Аз купих Мъжки боксерки за ядене от секс шоп-а.
    Лол (блъш) +1

ще му подаря кутия презервативи и ще му намекна какво трябва да прави с тях..и с мен де! а сега сериозно подаръка ми е мн изискан,но няма да споделя,че ще прочете..и после няма да е изненада!

Голям фен Аватара на alehole
    kvo da mu podarq .. ni6to
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]Ми за сега ще празнувам Св. Валентин ..

Бях поръчала едно червено сърце (кожена възглавничка в такава форма) на която да има бродирано мое послания .. т.е "Обичам те,името му" .. и то в същност пристигна преди 2 часа и е супер сладко, много хубаво ..,но
    момчета това би ли ви харесало ?

И аз съм така,все в последния момент.Решила съм да е сребърно синджирче,че неговото се скъса със тези разделящите се сърца на който пише "лов ю форевър" дано му хареса,колебая се м/у гривничка и синджирче не знам още
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

plu6eno me4ence mn e sladinko dnes mu go kupih i edin sex ...hihi 3-ka s me4eto
    majoretkata...skype-sladkata164

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    az vzeh edno gramaaadno surce bonbonki, mn gotina karti4ka golemi4ka... i taka.... znam 4e e tapo ama dr go ne mojah da izmislq tiq dni. e razbirase tova ne enai vajno..... prosto 6te se postaraq da kompensiram s denq.... t.e s malki iznenadki aaaa i za final 6te mu podarq edno moe skapo zlatno ne6to koeto da nosi s sebe si vinagi
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Вечеря у дома. Ще приготвя хубава салатка от ряпа, цвекло и моркови, пилешки хапки от филето в бял сос, мъничко снежанка с магданоз на върха, тортичка за десерт. В добавка - хубаво червено вино в романтична атмосфера постигната от нежните проблясъци на ароматни свещи и прекрасна любовна музика. За финал на вечерта мисля да включа сметана и шоколад в игрите.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Книга свързана със секса

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    За пръв път имам повод за празнуване на Св. Валентин, но нямам желание... За пръв път се усещам колко е комерсиализиран този празник, как витрината на почти всеки магазин е отрупана със сърца, канещи хората да си дават парите, защото така "трябва", защото точно на този ден пък трябва да покажеш любовта си... А какво става с другите дни? Аз лично бих предпочела нещо дребничко, например романтична бележка, намерена на скрито място, в обикновен ден, отколкото нещо голямо точно когато го очаквам. Естествено, ще взема мъничко подаръче на приятеля си, защото съм прекалена романтичка и да подмина ей така 14-ти февруари не върви, дори и да не го харесвам чак толкова вече, но не смятам да се оливам, предпочитам да се съсредоточа повече върху вечерта. Няма да му взимам плюшени сърца, първо, защото точно това сигурно се очаква от мене, особено като навсякъде е претъпкано с тях, второ, защото вече съм му подарявала такова и на всичкото отгоре сега е по-трудно да се намери точно от този модел - бях си го взела сама преди 3 години на тогавашния Св. Валентин, пееше и песента от "Титаник", обаче вече се изтощи... Все пак, сигурна съм, че му се е зарадвал много повече, след като му подарявам нещо, което значи нещо за мен, свързано с мои спомени, отколкото да му подаря нещо, току-що взето от близкия магазин набързо...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

пфффф... още едно доказателство, че всичко е комерсиално... бедните да го духат

Подарък без повод е по-хубав от подарък който заради деня "трябва" да подариш...
    Пък за подаръка ... моя бест фр и моята бест фр са заедно от около 2 год. и за този Св.Валентин тя не искаше да го празнуват... но естествено няма да стане както тя казва и тка де... с приятеля и измислихме нещо великолепно... сутринта аз я изнасям от тях и той със сестра и ще приготвят обстановката ... плюшена възглавничка сърчице ... напръскана с неговия пърфюм бутилка вино със смъкнат етикет и направен нов от сорта на "За моята мърла (или нещо от сорта... естествено с ирония казано) ... и името й. + около 20 балона пълни с листчета с разни мисли и т.н. в една кутийка за пръстен една туплийка да си ги пука с кеф и май тфа беше ... о да и един от първите им логове принтиран в рамка яко е и оригинално
    Life is like dick!
    When things get hard - Fuck it!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Тази година ще е Св.Валентин...
    А какво ще му подарявам....и идея си нямам... ....Имам само още 1 ден да решавам,защото на 13 тои има рожден ден, после на 14 пак празник.....и съм се побъркала отвсякъде..А лошото е,че и парите свършиха и трябва да дрънча от наште..Незнам ..никак не съм организирана и винаги в последния момент тичам да свърша нещо..Това ми е мн лоша черта
    И аз тряа 2 пъти да тичам.. на 14 и на 27 /тогава правим година.../ и аз още нищо не знам ...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си