- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вяра, Живот, Възраждане
Възможно ли е да нямам и капка вяра?
В какво вярвате? Тоест в какво ще спрете да вярвате? Или вие вече сте осъзнали, че не може да вярвате на това, приели сте този факт, малка подробност, и вече вярвате още повече в това, в което вярвате?
Интреса ми е към това, какво вие мислите следва след пълното неверие-все пак довери към нещо привидно родно или пълно отдалечаване и от себе си?
Колко на вас вярата е необходима? Безусловна? Сляпа? Тоест конфликта е Радостта от Безусловната Вяра и това, което тя довлича прекрасно естествено и естествено ужасно разочарование, което ако не сте приели би убило, и сблъсака на тази Радост със Радостта от Стабилността, Хармонията в Сигурността несъществуваща другаде може би освен в отвъдното.
Според мен не можеш да живееш без да вярваш в някои неща..А смисълът на последното изречение изцяло ми се губи![]()
Ае би, да не си в предменструалена фаза?![]()
Я, по-весело го карай, тия дни си като буреносен облак.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Заради <3-та ли?? Зарди ('=-чиците? Заради кое?Първоначално написано от bungle
Това, че кисна във форума само може да подчертае колко безгрижно добре ми е. ^^^
И все пак се радвам на сериозните отговори повече от на твоя, нищо, че го одостоявам с коментар, наистин жалко, но пък от друга страна нали се радвам повече на другите, значи еволуирам (=
obiknovenno ne vqrvam v ni6to ne vqrvam v vis6i sili i v predna4ertani sadbi vqrvam v slu4ainosta i v hausa samo te sa istinski
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Хеееей, Куенч, толкова време я карам без догматични основи на същестуване и съм си хипер добре... Само няколко скандала на цинична анти-ригористична основа иначе суууууууууупер.
Нека първо поговорим за съвременната инквизиция, която ми се случва да търпя все по-често и после за вярата.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
ne vqrvam v horatat ne vqrvam v tova 4e nie se vodim za velik vid ne sme i nikoga nqma da budem na tova nivo na razvitieto ni koito sme v momenta HORATA SME GADNA SGANПървоначално написано от Сладичко_bi
Шапкарю .....
ne vqrvam v horata kato cqlo kato vid imam predvit ne vqrvam 4e sa dostoini da obitavat na6ata planeta ne vqrvam i v ob6testvoto kato cqlo no tova e dosta dalga tema po koqto sam mislila dostaПървоначално написано от Сладичко_bi
Ti vqrva6 li v horata ?
Шапкарю .....
mnogo to4no kazano no 4e nadejdata umira posledna ne e vqrno nadejdata umira parva i posle ostava samo praznotata na realnostaПървоначално написано от Сладичко_bi
Шапкарю .....
точно така казано, както и ти. и винаги има недежда и вяра, когато има страх, живот, инстинкт. когато се страхуваш, ти се страхуваш от това, което ще стане, което вярваш, че ще стане, а този страх е за да се предотврати това, занчи има надежда. когато умрат, умираш, убиват те, убиваш се и все пак ти това го искаш ако няма надежда за друго. искаш смъртта. просто не можем без смисъл.Първоначално написано от hex_girl
no pak idva edin moment mojebi mejdinen kogato nadejdata lipsva kogato edinstvenata sila koqto te kara da sa6testvuva6 e prosto nqkakva inerciq tova e nai lo6iq moment za6toto kogato nqma nadejda nqma jivot i se prevra6ta6 prosto v obitatel na sobstvenite si razvalini i vse pak si mislq 4e nadejdata e izmisleno ponqtie s koeto 4ovek se opitva da usmisli jivota si i svoeto sa6testvuvane koeto fakti4eski nqma smisal
Шапкарю .....
А кой беше с десктоп в подписа до вчера?Първоначално написано от SWASTICA
Вяра в себе си?![]()
ne mislq 4e ima nadejda ne vqrvam v nemq ne sam martva samo za6toto ne vijdam smisal v smartaПървоначално написано от Сладичко_bi
Шапкарю .....
К'во се правиш на луд пак? Беше с една огромна свастика от свещи....Първоначално написано от SWASTICA
В Кембридж не ви ли учиха какво е хипербола?![]()
badete mnimi filantropi, i 100%-ovi egoisti.. i ne tragvaite da mi revete, 4e da si egoist e grqh ili porok, tova e sigurno nai-4esto sre6tanata 4ove6ka harakteristika.. pro4etete na Iozef Kir6ner knigite, svarzani s egoizma, garantiram vi otgovor na vsi4kite vi vaprosi.. vednaj 6tom osaznae6 (OSAZNAE6) (( povtorih go za dramati4en efekt )) napisanoto v tqh, 6te osaznae6 i edinstvenata istinska istina na tozi svqt.. TI > vsi4ki ostanali.. daje se 4udq dali da ne pusna tema za egoizma -_-.. moje...
Ти може да признаеш, че си долен лицемер!Беше опънал плаката до вчера, а днес ще прави забележки... Деба набожния
![]()
Аргумента ти би бил смислен
ако Алекс е направил забележка на Музата,
а в слуая ти се вживяваш в ролята
А как ще ми гарантираш, че това е същата картинка?
Ресайз на пейнт се прави за 10 сек.![]()
Ами, може да звучи банално, но вярвам в себе си. И в това наистина вярвам.
Имало е периоди в живота ми, когато съм вярвал на "обичта на приятел", на "любовта" ( включително и родителската), но бързо съм разбрал, че е безсмислено. И в крайна сметка защо да рискувам и да се отдавам на други, при положение, че имам себе си... на човек не му трябва никого, за да живее. Да, хубаво е да излизаш с познати, да се веселиш, да правиш секс, да имаш с кого да си говориш... това да. Но да разчитам до толкова на някого, че в един момент да бъда зависим - ето това е една голяма глупост, която нямам намерение да повторя...
Не знам... може би звучи прекалено песимистично, но сам се раждаш, сам умираш... явно и сам живееш. И не мисля, че това е нещо лошо.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....