.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Той е на 13, а аз на 18

taka kato za na4alo da kaja 4e temata ne e ebavka
    poznavam go ot polovin godina zapoznahme se na edin koncert ta ..
    toi e na 13 no izob6to ne mu li4i v smisal 4e izglejda kolkoto men i mn se iznenadah kato mi kaza 4e e 7 klas
    a az mnogo go haresvam
    po skype si pi6em i toi v4era mi kaza 4e me haresva i 4e go kefa i miprati celuvki i pregradki i neska pak ..no ne go popotah po kakav na4in me haresva
    vie msilite li 4e izob6to trqq da se nadqvam na ne6to

т.7
    krem4et0

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Oo ся или ти се абсолтен дечко в главата или просто си загубена...пратил ти целувки и кво...представи си представяш го на приятелите си...това е Пешо....само 5 години ПО-МАЛЪК е от мене....ох странно е не знам на различен акъл сте...освен ако не си като братовчедка ми...7 клас си играе с кукли...ама ти решаваш...не ми севижда уместно
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Опитвам се да се поставя в твоето положенив....хмм...НЕ МОГА!Как така 13 годишен...та то тва не знае още пикае ли му се ебe ли му се...

Град
    40 Miles from the Sun
    Момиче, ти си на 18 години, за Бога! Не искам да те засягам, ама или си много отчаяна и си готова да тръгнеш с някво лапе, или си много тъпа и наивна! И в двата случая е трагично. Намери си някой на твоята възраст, бахти, накъде отива тоя свят.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    именно....едно смайли в скайп не значи че е зрял и е на нивото ти....та той е...лапе (то и аз ама ади) къде си тръгнала....колкото и да си зле (ако си) пак не трябва да падаш дотам...да си ибе курвентиите на по 12-13 то и без това е пълно вече...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    А после ми казвате, че имало невъзможни неща..

Животът е адът описан в Библията!

може те съдят за педофилизъм :P
    нE сИ мИсЛи чЕ тE оБиЧаМ,щОм тИ sE лЮбУвАм..нA pAзArA вСиЧkO ГлeДаМ,нO нE вСиЧкО сИ kУпУвAм..[!]

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Ами и аз се опитвам да си те представя ама..не успявам....а имам адски богато въображение.Не знам как мом4е...той и мом4е не е-хлапенце с 5год по малко от теб може да предизвика интерес.Помисли ти си на 18-той на 13-тепърва влиза в пубертета,още на колко каки ще има да се сваля по скайп...дано те поне са пораснали....хммм разбирам да беше 5год по-голям...др работа,ама........

Град
    somewhere in space:))))
    ne si li malko golqma za nego?

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    А после ми казвате, че имало невъзможни неща..
    '

+1

Голям фен Аватара на sapphirr
    то бива еволюция и развитие,ама вие биете сякви рекорди!

п.с мой съвет проу4и дали наистина е на 13,4е има нещо съмнително около това тип4е

...

И Най-накрая след 5 годишната ви връзка,с гаджето ти ще можете да ходите на дискотека защото той навърши 18 и вече е пълнолетен.Няма нищо че ти си на 23 и вече ще взимаш магистърска степен

Супер фен
    5-години разлика...доста си е, а и като ти си по-голямата е още по-гадно...Няма ли момче, някъде на твоята възраст, което да харесваш.....че се лепна на 13-годишно лапенце?

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Момиче, ти си на 18 години, за Бога! Не искам да те засягам, ама или си много отчаяна и си готова да тръгнеш с някво лапе, или си много тъпа и наивна! И в двата случая е трагично. Намери си някой на твоята възраст, бахти, накъде отива тоя свят.
    +1 !

Леле.. момиче.. Осъзнай се
    ~!1912!~

не мисля, че е толкова странно .. въпреки 4е съм доста скептичен към цялата история ... бих вметнал че има хлапета на 13, които на вид са си баси мъжете ... някакфа хипер мутация , но самото 13 говори за супер детинско поведение и начин на мислене ... просто диалога ви ще се върти около супер елементарни и безпредметни неща ... аз лично не виждам перспектива ... но ако искаш опитайте

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    Ей мацко немислиш ли че хората които са около теб ще ти се смеят ? Говоря за приятели ,семейство и т.н .. Я се стегни и си намери некой батко

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, какво да ти кажа - в крайна сметка вие си решавате...
    Той хубаво не изглежда 7-ми клас, но дали ти е на акъла, това е даже по-важното, ако питаш мен.
    Иначе няма да е зле да поговорите относно това.

Град
    до твоята звезда :)
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    то бива еволюция и развитие,ама вие биете сякви рекорди!

п.с мой съвет проу4и дали наистина е на 13,4е има нещо съмнително около това тип4е
    аз викам да проучиш ти дали си на 18, защото ми се струва, че не си пораснала достатъчно ! той е на 13 .. ти на 18 .. ама ти мислиш като 13 годишна .. значии .. охх не

Град
    там където мечтите стават реалност
    Има психически проблем според мен,повече ги разбирам тия дето си падат по дъртаци с коли и апартаменти,там има материален интерес,ами ти какво очакваш от едно хлапе?
    Да играете Юги Йо или какво?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Elit Way School
    ако се замислиш момчетата се развиват по - бавно от момичетата.Аз съм 9-ти клас и като гледам момчетата в класа не ми се говори се едно са 1-ви клас, а тук говорим за момче 7-ми клас незнам , но според мен 1-во ще имате различия в интересите и 2-ро 5 години са си 5 години мен ми изглежда много, а дори и да пробвате надали ще се задържите дълго, а се замисли за мнението на притялите ти, разбирам 1-на година става, но както казах 5 години са си 5 години

Цитирай Първоначално написано от _MiA_
    ако се замислиш момчетата се развиват по - бавно от момичетата.Аз съм 9-ти клас и като гледам момчетата в класа не ми се говори се едно са 1-ви клас, а тук говорим за момче 7-ми клас незнам , но според мен 1-во ще имате различия в интересите и 2-ро 5 години са си 5 години мен ми изглежда много, а дори и да пробвате надали ще се задържите дълго, а се замисли за мнението на притялите ти, разбирам 1-на година става, но както казах 5 години са си 5 години
    Спор,че момичетата се развиват по-бързо от момчетата няма И в моят клас повечето момичета са по-големи от момчетата(имам късмет,че съм висок )

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Тва за мене не е приемливо... Но както си решиш, ако се харесвате и се разбирате, няма лошо... Абе тва ми намирисва малко... Чудно ми е какъв акъл трябва да имаш ти че да го харесваш, пък и той колко ли е пораснал... Абе странна работа... Аз не бих могла да си предствя какво е да съм на твое място...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Той ще мисли за кандидатссване в гимназия....ти в университет! Той е дете а ти си зряла жена.Дори и да се получи нещо то ще е загуба на време.Вие имате различни интереси поради факта че разликата в годините ви е драстична.Потърси си някой мъж а не хлапе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си