.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Vqrno malak e ama pa kvo...6tom go haresva6 zna4i no problem Opredeleno 6tom ti e pratil :* i hug4eta i ti e kazal 4e te haresva zna4i moje6 na mnogo da se nadqva6...aide Uspeh

Вие нямате сходни интереси бе момиче ... ?!????! Начина ви на мислене е съвсем различен .. !!!

Я по добре хвани се засили в некой остър ъгъл във вас
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ami az imax suy4enik koito (dokato be6e na 13) izglejda6e na okolo 17 godi6en i po golemi momi4eta mu se lepvaxa..no sledkato se razbere vuzrastta..ne znam az ne bix trugnala s nego.edno e d aimate 1-2 god razlika ama 5(makar 4e ima malki momi4eta koito hodqt s po golemi)no kakto si re6i6 :P

Това че външно изглежда по-голям не значи че и на акъл го е докарал толкова! Та той е още дете! Недей така излагаш се! Пък и май си доста наивна за да си въобразяваш некви сериозни неща при положение че разликата ви е толкова голяма

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Момиче не се подвеждай че не изглежда на 13 и че характера му не е на 13 годишен!
    Миналата година имах кратка връзка с момче по-малко от мен с една година,беше голям ад.Отначало и той беше едно нормално момче имайки в предвид че момчетата се развиват по-бавно от нас момичетата.
    Излизахме заедно около 2 седмици след като разбрах,че е супер лапе и му казах да се разкара от живота ми и тогава почна кошмара...идваше до нас в 2ч. вечерта мъртво пиян(от две бири)плачеше че не можел да ме забрави че съм била всичко за него при положение,че бяхме заедно за супер кратко време и сме я карали само на кафета и целувки...абе кво да разказвам беше ужасно като се сетя и ми призлява месеци ми отне да се измакна от него!Не се захващай гокяма ви е разликата,според мен.

ти си на 18 .. а той на 13 ?!?!? нямам мнение по въпроса!
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

мацо, могат д' та съдат за педофилия
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

мАйкО мИлА

Град
    sofiq

.

MOE DA IZGLEZDA PO GOLQM AMA TVA NE MU PRE4I DA SI IGRAE S KAMION4ETA NALI.

Град
    Враца

Re: Той е на 13, а аз на 18

Цитирай Първоначално написано от lora_89
    taka kato za na4alo da kaja 4e temata ne e ebavka
    poznavam go ot polovin godina zapoznahme se na edin koncert ta ..
    toi e na 13 no izob6to ne mu li4i v smisal 4e izglejda kolkoto men i mn se iznenadah kato mi kaza 4e e 7 klas
    a az mnogo go haresvam
    po skype si pi6em i toi v4era mi kaza 4e me haresva i 4e go kefa i miprati celuvki i pregradki i neska pak ..no ne go popotah po kakav na4in me haresva
    vie msilite li 4e izob6to trqq da se nadqvam na ne6to

т.7
    krem4et0
    абе ония си има акъл на 13 ама тебе кат те гледам дали си на 18.. много си ме съмнява

boje gospodi...kak moje da kajesh che momchence na 13god ti haresva sled kato ti si na 18 ? ta toi ideq si nqma ot jivota..ne che az imam koi znae kva ideq chee sym na 16god..ama vse pak kyde e 16 kyde e 13..a da ne govorim kyde sa 18god..??pff ujas....zamisli se kvo izpitvash kym nego(ako izobshto izpitvash neshto)...

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Опитвам се да се поставя в твоето положенив....хмм...НЕ МОГА!Как така 13 годишен...та то тва не знае още пикае ли му се ебe ли му се...
    tss tfa me izkefi
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Възраста е проблем.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    На мен това ми е пределно ясно, видяла съм го и със себе си и няколко мои връзки, и с хора около мен.
    И ми е напълно ясно че в доста случаи възрастта е от голямо значение.
    Но гледам просто какво правят мацките,които по хиляди теми обясняват,че когато двама души се обичат или харесват, вързрастта е напълно без значение и говорят ебаси филмите, и сега изведнъж някъв по-различен случай, в който "баткото " не е батко и гледай паниката...
    Аз никога не съм твърдяла,че възраста е без значение,тя си е важна,каквото и да си пишем тук,всеки би трябвало да е наясно с това.
    В моята връзка също има разлика,и то не малка,но някак си ми се струва по приемливо.
    Аз съм на 18,а приятелят ми скоро навърши 23,с него имаме общи интереси и някак си имаме повече допирни точки,от колкото аз да се хвана с някъв хлапак на 13,нямам представа за какво мога да си говоря с дете!
    Имам една приятелка,която е на 19 години,ама акъла и в гъза наврян,тя още не ме е изненадала с някав хлапак.

ВЪЗРАСТА ИМА ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ !

Град
    HaSkoVo

Re: Той е на 13, а аз на 18

Цитирай Първоначално написано от lora_89
    taka kato za na4alo da kaja 4e temata ne e ebavka
    poznavam go ot polovin godina zapoznahme se na edin koncert ta ..
    toi e na 13 no izob6to ne mu li4i v smisal 4e izglejda kolkoto men i mn se iznenadah kato mi kaza 4e e 7 klas
    a az mnogo go haresvam
    po skype si pi6em i toi v4era mi kaza 4e me haresva i 4e go kefa i miprati celuvki i pregradki i neska pak ..no ne go popotah po kakav na4in me haresva
    vie msilite li 4e izob6to trqq da se nadqvam na ne6to

т.7
    krem4et0
    аз ще ти кажа внимавай да не те осъдят пък другото ти решаваш
    HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Къде сте,бе...
    По разни теми разправяте,че за любовта няма граници, и че възрастта не е проблем...
    Сега какво стана?
    Ахааа......

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от ~!~TotaL`Cha0s~!~
    може те съдят за педофилизъм :P
    И аз си помислих за това. Хората в 7ми клас не са особено зрели. Откажи се, предполагам, че е голям дечно. Момчетата от моя клас (аз съм в 9ти) се бият със столове и се кефят, ако има някой в ъгъла на стаята...

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Опитвам се да се поставя в твоето положенив....хмм...НЕ МОГА!Как така 13 годишен...та то тва не знае още пикае ли му се ебe ли му се...
    +1
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Представям си реакциите на родителите ти примерно ако научат че излизаш с 13 годишен

ti normalna li si??? sv1r6iha li se mom4eta ta haresva6 po malki pfffffff
    По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.

Повече от фен
    Ами той е хлапак, който си пада по какички, ти си какичка, която си пада по хлапаци-не виждам проблем.Ако те кефи и го искаш ок твой е, само помисли преди това.Упсех!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Хах....някфи си 5 години аз неска четух тема за 14 годишно момиче което харесва 40 годишен вии за некви си 5 години се карате \/

Голям фен Аватара на 50cent
    davai be neka mu izleze kasmeta na mom4eto i tva e

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    защо всички я упреквате? няма нищо лошо любов да има.. Твоя воля ако го харесваш какво ти пука какво казват околните и най- вече няк'ви лапетия по форумите!?

Цитирай Първоначално написано от CaSsIe
    хахаха изби ме на някъф смях ало момиче осъзнай се! тука из форума питат дали е проблем да ходят с момче ЕДНА ГОДИНА по- малък от тях ти питаш за 5 години разлика с всеки изминал ден ем отвръщавате все повече толкова ли не можеш да си намериш някой на твойта възраст, а се занимаваш с некво лапе?!?!"Той ми прати целувки и прегръдки" бахти се едно слушам некфо 2ри клас лапе ОМГ!
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си