- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е на 13, а аз на 18
![]()
![]()
Вие нямате сходни интереси бе момиче ... ?!????! Начина ви на мислене е съвсем различен .. !!!
![]()
![]()
![]()
Я по добре хвани се засили в некой остър ъгъл във вас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
ami az imax suy4enik koito (dokato be6e na 13) izglejda6e na okolo 17 godi6en i po golemi momi4eta mu se lepvaxa..no sledkato se razbere vuzrastta..ne znam az ne bix trugnala s nego.edno e d aimate 1-2 god razlika ama 5(makar 4e ima malki momi4eta koito hodqt s po golemi)no kakto si re6i6 :P
Това че външно изглежда по-голям не значи че и на акъл го е докарал толкова! Та той е още дете! Недей така излагаш се! Пък и май си доста наивна за да си въобразяваш некви сериозни неща при положение че разликата ви е толкова голяма
Момиче не се подвеждай че не изглежда на 13 и че характера му не е на 13 годишен!
Миналата година имах кратка връзка с момче по-малко от мен с една година,беше голям ад.Отначало и той беше едно нормално момче имайки в предвид че момчетата се развиват по-бавно от нас момичетата.
Излизахме заедно около 2 седмици след като разбрах,че е супер лапе и му казах да се разкара от живота ми и тогава почна кошмара...идваше до нас в 2ч. вечерта мъртво пиян(от две бири)плачеше че не можел да ме забрави че съм била всичко за него при положение,че бяхме заедно за супер кратко време и сме я карали само на кафета и целувки...абе кво да разказвам беше ужасно като се сетя и ми призлява месеци ми отне да се измакна от него!Не се захващай гокяма ви е разликата,според мен.
ти си на 18 .. а той на 13 ?!?!? нямам мнение по въпроса!
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
мацо, могат д' та съдат за педофилия![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
MOE DA IZGLEZDA PO GOLQM AMA TVA NE MU PRE4I DA SI IGRAE S KAMION4ETA NALI.![]()
абе ония си има акъл на 13 ама тебе кат те гледам дали си на 18.. много си ме съмняваПървоначално написано от lora_89
boje gospodi...kak moje da kajesh che momchence na 13god ti haresva sled kato ti si na 18 ? ta toi ideq si nqma ot jivota..ne che az imam koi znae kva ideq chee sym na 16god..ama vse pak kyde e 16 kyde e 13..a da ne govorim kyde sa 18god..??pff ujas....zamisli se kvo izpitvash kym nego(ako izobshto izpitvash neshto)...
tss tfa me izkefiПървоначално написано от kPuCkA
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Аз никога не съм твърдяла,че възраста е без значение,тя си е важна,каквото и да си пишем тук,всеки би трябвало да е наясно с това.Първоначално написано от Whisskas
В моята връзка също има разлика,и то не малка,но някак си ми се струва по приемливо.
Аз съм на 18,а приятелят ми скоро навърши 23,с него имаме общи интереси и някак си имаме повече допирни точки,от колкото аз да се хвана с някъв хлапак на 13,нямам представа за какво мога да си говоря с дете!
Имам една приятелка,която е на 19 години,ама акъла и в гъза наврян,тя още не ме е изненадала с някав хлапак.
ВЪЗРАСТА ИМА ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ !
аз ще ти кажа внимавай да не те осъдят пък другото ти решавашПървоначално написано от lora_89
![]()
HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!
Ахааа......Първоначално написано от Whisskas
И аз си помислих за това. Хората в 7ми клас не са особено зрели. Откажи се, предполагам, че е голям дечно. Момчетата от моя клас (аз съм в 9ти) се бият със столове и се кефят, ако има някой в ъгъла на стаята...Първоначално написано от ~!~TotaL`Cha0s~!~
+1Първоначално написано от kPuCkA
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Представям си реакциите на родителите ти примерно ако научат че излизаш с 13 годишен![]()
![]()
![]()
ti normalna li si??? sv1r6iha li se mom4eta ta haresva6 po malki pfffffff
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
Ами той е хлапак, който си пада по какички, ти си какичка, която си пада по хлапаци-не виждам проблем.Ако те кефи и го искаш ок твой е, само помисли преди това.Упсех!![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Хах....някфи си 5 години аз неска четух тема за 14 годишно момиче което харесва 40 годишен вии за некви си 5 години се карате \/
![]()
защо всички я упреквате? няма нищо лошо любов да има.. Твоя воля ако го харесваш какво ти пука какво казват околните и най- вече няк'ви лапетия по форумите!?