.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Въпрос.. :(

Въпрос.. :(

хора плс.. кажете ми какво става с мене..
    последно правих секс с презервартив...той свърши извън мен..имам съвсем малко вагинален секрет..скоро трябва да ми дойде...от време на време ми се вие свят..но не точно виене на свят.. нещо като леко замаяност..
    на какво се дължи това...нормално ли е да имам съвсем малко вагинален секрет ;(

Re: Въпрос.. :(

kakvo znachi suvsem malko
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Re: Въпрос.. :(

Цитирай Първоначално написано от padnal_angel
    kakvo znachi suvsem malko
    еми на 1 ден имам може да се каже 2 капчици..

Ти си луда - трябва ти психиатър.Щом не е свършвал в теб къв ти е зора?
    Не за вражда, за обич съм създадена!

ей хора..не ме разбирайте погрешно... верно е ..луда съм...но от къф зор ще съм замаяна без причина ..

Изчакай - Ако дойде - значи няма проблем
    Ако закъснее с повече от няколко дена - лошо... трябва да говориш с родители, лекари и т.н...
    Може и аборт да се наложи...
    Затова най-добре вземи тест за бременност и провери дали има закакво да се тревожиш...

тая замаяност може да е от нередовно хранене,от недоспиване и тн...може да има много причини spox

Цитирай Първоначално написано от Wyand`n`Juja
    Ако закъснее с повече от няколко дена - лошо... трябва да говориш с родители, лекари и т.н...
    Затова най-добре вземи тест за бременност и провери дали има закакво да се тревожиш...
    хубаво .. аборт... но наще разберат ли.. сама ще си получа аборта ... оф да не засягам лични проблеми ...

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    споко нищо ти няма...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Цитирай Първоначално написано от Wyand`n`Juja
    хубаво .. аборт... но наще разберат ли.. сама ще си получа аборта ... оф да не засягам лични проблеми ... но не разбрах нищо за секрета....нормално ли е..

ей внушението е голема работа
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Цитирай Първоначално написано от noName`baby
    ей хора..не ме разбирайте погрешно... верно е ..луда съм...но от къф зор ще съм замаяна без причина ..
    Че кой ти каза, че е без причина - може да имаш няква друга болест - тумор как ти звучи?
    Ся сериозно - кат толкова си се притеснила бягай до аптеката и като умно дете си направи тестчето - не мисля, че е толкова сложно за която и да е главица.Ние не сме екстрасенси и не знаем що мое и що не да те боли кратуната!
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    ей внушението е голема работа
    и аз тва каам кога го праи тоз секс 4е си мисли6 4е има6 симптоми на бременна
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ville baby е права виенето на свят може да се дължи на мн други неща. И на мен често ми се вие свят обаче не съм бременна. А между другото и аз веднъж ей така толкова се бях психясала че може да съм бременна, че наистина почна да ми се гади аха да се издрайфам, да ми се вие свят .. ама явно ше е било на психологическа основа. И в такъв мометн се радвам че имам готина леля,с която споделих и тя ме успокои адски много.

е щом е с презарватив какъв е проблема?! Това не е ли достатуъчно предпазно средство ? Какво по сигорно от това?

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Добре бе душа какъв е тоя секрет? С какъв цвят е, има ли странна миризма, гъст ли е, какво е точното количество?
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    моми4етата не се замайват само когато са бременни и несмао тогава да им се вие свят,може да ти пада кръвното,да се храниш малко и куп такива др неща...защо свързвате всеки проблем със секса след като явно си наясно 4е няма как да си забременяла?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    Добре бе душа какъв е тоя секрет? С какъв цвят е, има ли странна миризма, гъст ли е, какво е точното количество?
    емиии бял си .... леко гъстичак .. един път ми е мн рядък друг път гъст .. не знам на какво се дължи това.. но секи път ми е идвало .. сеа не знам що имам чувството че няма да ми дойде ..
    тая замаяност я имам от 4 дена ...

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    спок и мене ми се вие свят ама не с1м бременна стига са притеснява а за теста про4ети колко време след секса се прай.успех

Град
    до твоята звезда :)
    Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    емиии бял си .... леко гъстичак .. един път ми е мн рядък друг път гъст .. не знам на какво се дължи това.. но секи път ми е идвало .. сеа не знам що имам чувството че няма да ми дойде ..
    тая замаяност я имам от 4 дена ...

Значи то всичко е на психическа основа, ае кво се стресираш, стига с тея паранои .. ш ти се вие свят не, ами .. не тряа се успокоиш !

Щом имаш съмнения, най-добре си направи тест за бременност. Бих те посъветвала да прочетеш малко повече за контацепцията и ако има личен гинеколог да се посъветваш по теи въпроси и с него.
    SY

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Спокойно, опасност няма. Ако се притесняваш все пак си направи тест, но едва ли ще покаже нещо по-различно от "Отрицателно".

magnitni buri promenite vuv vremeto stres vremenno nerazpolojenie .... mnogo mnogo pri4ini ........
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

ako ne se hrani6 redovno moje tfa da e pri4inata no ako ti zakasnee se pak idi na genekolog

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    Според мен си спекла и тфа е
    There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си