.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Може ли да забременея?

НЕ съм отворена (поне така си мисля вижда се една ципа и много много малка дупчица ) с приятеля ми искахме да стигнем малко по далеч, но не и до истински секс и само потъркахме половите си органи. Не е свършал при мен. Има ли някаква опасност да забременея и как да продължаваме за напред. Моля ви отговорете

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))
    Не се подиграваите така на горкото момиче!
    Мило момиче възможността да ззабременееш по време на 1рвият полов акт е 80-90% дори момцхето да не е свършило преди да свърши излиза една течност от която се забременява 75% горе доло за това те съветвам да направиш нещо заштото много вероятно е да си бремменна ;(

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от pomo6tplz
    Не се подиграваите така на горкото момиче!
    Мило момиче възможността да ззабременееш по време на 1рвият полов акт е 80-90% дори момцхето да не е свършило преди да свърши излиза една течност от която се забременява 75% горе доло за това те съветвам да направиш нещо заштото много вероятно е да си бремменна ;(
    Леле тия проценти от де ги извади просто не знам. За такава статистика не бях чувала. Стига пък и ти я стряска голяма била вероятността друг път
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Град
    127.0.0.1

Re: Може ли да забременея?

Цитирай Първоначално написано от ladity
    НЕ съм отворена (поне така си мисля вижда се една ципа и много много малка дупчица ) с приятеля ми искахме да стигнем малко по далеч, но не и до истински секс и само потъркахме половите си органи. Не е свършал при мен. Има ли някаква опасност да забременея и как да продължаваме за напред. Моля ви отговорете
    гледам, че всички те взеха на майтап
    не мисля, че има опастност да забременееш.. все пак се образовайте малко.. опитайте в началото с ръчички - езиче... ей така
    просто е рисковано, когато нямаш сексуална култура да правиш секс.
    пробвайте с френска любов ти на него - той на теб.. изчетете из интернет и евентуално образвоателка литература - кое... как.. защо..
    решете дали и двамата сте готови за секс... макарче не ви го препоръчвам - защото имам чувството че сте под 14... а дори и над 14 сте мънички.. както и да е.. винаги използвайте презерватив при опит за полово сножение (или директно при сношение) - ОСОБЕНО ако не сте сигурни какво точно правите...
    успех
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

Няма никаква вероятност да забременееш, ако си описала правилно ситуацията и не си спестила нещо. Не е зле да се образоваш малко повече по темата. Има биология и всякаква друга литература. Не е зле да прочетеш и мало повече за контрацепцията. Ако нямаш книги под ръка, порови малко в интернет!
    SY

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    spokoino veroqtnostta da si bremenna e nai-mn 1 % i tolkova nqma

Re: Може ли да забременея?

nishto ti niama ne se shashkai i za napred (kato po4nete da pravite seks 6toto iavno sega v obshti linii ni6to drugo osven da se turkate ne pravite) izpolzvaite prezervaiv i vtoro niama kak da si vidish cipata !!!
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Град
    Асеновград, България
    Няма опасност да забременееш, по този начин.
    ЗА БОГА! Ако няма какво стойностно да напишете, не пишете НИЩО!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Няма опасност да си бременна.
    Занапред...май ви е рано да продължавате.

E kak pyk q vidq taq cipa i taq dupchica!?
    Truth is only skin deep

Град
    Na sedmoto nebe!
    Само през овулазия като си можеш да забременееш тя продалжава 2 дена вс месец,да момчето преди да е сваршило му излизат от атрибута тай да го нарека сълзички които съдържат сперма,но ти трябва да си баси каръка първия път само с търкане да си оцелила овулацията...споко нищо ти няма
    Голям размер на картинката! /machoka/

миличка недей се притеснява щом не е проникнал в теб,не е свършил в теб и сте били само до търкането шанса да забременеш е почити нулев аз бих те посъветвала за всеки случай да си вземеш един тест за бременост за да си спокойна и ти хайде успехче и другия път давайте малко по внимателно и почети малко ей ...няма да ти е в загуба

Забравих да спомена но не само веднъж а няколко пъти сме го правили това с приятеля ми (потъркване на половите органи). Мерси на тези които са ми отговорили до момента А дано нищо не е станало защото днес ми беше малко лошо.Но както казаха пове4ето дано да не съм бременна защото нали не съм отворена а и приятеля ми не е свършил при мен

Точно и ясно-НЕ СИ БРЕМЕННА !

Как ще забременееш като не е имало сексуален контакт и еякулация?!?!? Аре почноте да мислите малко, или поне да четете... 1000 такива теми има!

От свирка също не можеш! С презерватив шансът е 1-2% да забремееш! От лизане не можеш да забременееш! Ако ти свърши на корема - ДА, можеш да забременееш! Преди изпразването патката отделя секрет, който съдържа малко количество сперма! От анален секс - НЕ! От къпане с партньора - пак НЕ!

Написах това, защото не знам какво ще попиташ като те отвори...

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от Angle_f
    spokoino veroqtnostta da si bremenna e nai-mn 1 % i tolkova nqma
    +1 ... И на мен ми е много интересно как видя ципата и дупчицата
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Град
    София / Бургас
    Вероятността да си бременна е почти нула. Ако искате да продължавате може да потренирате малко орален секс.

Както каза GameFace 4е може да забременея ако ми свърши на корема. Да вместо ж мен тои свърши на корема ми. Голяма ли е опасността?

Адски малка. Можеш, ако след свършването си бъркала с пръсти във вагината (но преди това си се пипала по корема) или той си е вкарвал патката дори и за малко.

ОК мерси много. Успокоихте ме

Напиши в Goole.bg "обща сексуална култура" с кавичките. Ще ти излезнат много резултати от форуми и интернет страници - разгледай ги. Ще ти е от полза.Даже в този раздел има такава тема - още в начаолото. Не ти се подигравам.

moje da zabremenee6 ako te4nosta ot negovata erekcia (koqto sadurja spermaozoidi) se dopre do tebe dokato si mokra! malka e veroqtnostta no su6testvuva! spermatozoidite mogat da jiveqt do 8 dni v mokra sreda. ima si edno na um!

Ами да ви кажа това сме го правили тая неделя дето мина (10-ти февр.) и от тогава ме е страх и някъде около 12-14-ти ми идва (всеки път е различно имало е и когато е закъснявал и до 15-ти) Въпреки минималните и почти невъзможни шансове да е станало нещо, мен все пак си ме е страх малко и искам да ви попитам ако ми дойде опасноста отминала ли е напално и може ли да ми дойде, но вероятноста за зачеване все още да съществува. Очаквах да ми "дойде" 11-ти и след като още закъснява и се притиснявам. Ако си купя примерно тест за бременност той би ли отчел правилно след като са се минали само 3 дни след като сме го правили това.

tova s korema ne go razbrax Kak shte e vuzmojno da zabramenee ako sa i sfurshili na korema.Po taq logika az treashe ve4e da sum tatko na 100 deca

Смермо-гадинките живеят няколко секунди или минути, не помня точно, в нормална среда (корем, под, плочки...). Ако през това време, докато са живи, мацката забърше няколко с ръчичика и после си завре пръстчетата в вагинката има малка вероятност някой упорит войн да те направи горд собственик на детенце.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си