.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Е гледайте сеа не съм толкова да не знам за какво става дума по-принцип всичко ми е ясно просто исках от вас малко странични мнения и като гледам никой не отговаря конкретно по въпроса. Гледай сега като идва на една жена значи старите яйце клетки умират и се появяват нови. което автоматично ми отговаря на въпроса, че дойде ли ми значи всичко се забравя ако не го направя отново де( но това просто няма да стане ) при положение,че съм затворена все още шанса да е останал някой" войник" е никакъв (много минимален) дори и да кажем,че е останал и живее в такава среда максимум 7 дни(вече са минали 3 ) и самия цикал е най малко 4 дни. При появата на нови яйце клетки няма да е останал нито един.

хахаха споко бе щом не си отворена и не е свършвал в теб няма от кво да се плашиш. Пък и да ти е свършил върху путката пак няма как да стане работата...Аз най редовно правя секс с приятелката ми без презерватив и и свършвам на корема и после остава сперма по хуя ми и все още не е забременяла и няма и да забременее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си