- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- готик метъл
слушате ли готик метъл и как ви въздейства той
в смисъл аз слушам всякакъв метъл - блек,хеви,дет,траш,пауър и рок
и готик метъл слушам но но винаги , а когато ми е тъжно,скапано и сдухано и така си се скапвам още повечеготик песните ме връщат назад в миналото и ми навяват спомени за хора,който са и значат още нещо за мен.Или обикновенно се натъжавам и рухвам
![]()
ам как ви действат на вас тия песни
Абе готик метъла не ми харесва ,много е бавен и ме подтиска ,като цало не ми харесва!
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
mi ne e rock qvno ne si me rezbral kakto ida eПървоначално написано от Psychopath*
![]()
зарежи ги тея проклети готик "изпражнения". Ъ... като ти е тъжно може да пробваш дуум... поне наистина те сдъвква и изплюва... поне така се чувстваш.
Препоръчвам...
Shape Of Despair - Illusions Play
Nortt - Graven
Кати реша че нещо не ми е на кеф ,да слушам и готик!Ама в повечето скучаи като ми е гаднУ слушам тежките неща!
EveRytHing Is poSSible...
...Smile only in the Darkness...
Death...That's How I Wanna Be...
Я кажете някои яки готик групи /по неизвестни/![]()
tristania therion Nightwish (sus tarja) sirenia lacrimosaПървоначално написано от Psychopath*
a tristania napravo rascepvat ot 10 godini pravqt muzika i ne sa se izlagali nikoga ama 4ui i bauhaus
![]()
От готик метъла само Терон слушам от време на време ,другие не ми харесват,преди слушах Найтуиш ма сега вече не ,омръзнаха ми пък и новата им вокалистка е под всякаква критика!
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Normalno anette predi pop e pqla pa se navrqla pri nightwish spored men te si zaslujavat slavata nqma vtori kato tqh a i tuomas e genii spored men![]()
Tristania, Therion, Nightwish неизвестни ли са о.ОПървоначално написано от tvoqta__me4ta
Nightwish sa izvesni i ne moga da razbera za6to gi vodqt "gothic"![]()
Ми нямам си идея що,може би че стилът им е по-марчен ,ма по принцип
по-мрачният метъл се водеше дуум метъл ,с такова впечатление съм останал !
да слушам , кефи ме .
Blood, 69 eyes, sirenia, sonata nocturna, era nocturna, lacrimosa, Demonika and the darkliness и др.
"Бавен" "подтискащт" - хахаха вие слушали ли сте индъстриал готик или готик електроника ае чуйте ги и тогава говорете
!!!IYIБългария Над ВсичкоIYI!!!
Слушам го главно като се сдухам......![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
Leave's Eyes, Therion, Graveworm, Darkwell, Kirlian Camera, Atrocity, Wolfsheim, Alquimia, Lacuna Coil, To Die For, For My Pain, Silentium, To Elysium, Smashing Pumpkins, Bloodflowerz, Poisonblack, Mortal Love, Reflexion, Gothminister, Sorrow, Anathema, Type O Negative, Sirenia, Tristania, Xandria, Within Temptation, Autumn, Opened Paradise, Adversus, Epica..... и още много други...Първоначално написано от Psychopath*
![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
Аз слушам Evanescence и Nightwish(Tarja).Новата им вокалистка за нищо не става![]()
Bring me to life...
кое е по-готик от трите:
А. Хиподил
Б. Еванесънс
В. Найтуиш
![]()
слушам всякакъв метъл
Ami na men po princip gothica mi deistva mn uspokoitelno lubimata mi grupa e Gothica ne sa mn izvestni no pesnite im sa vurhobni![]()
Верно, че имат и успокоителни мелодии, ама повечето текстове са доста смущаващи...Първоначално написано от justme__
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от пор
taka li imash li nqkoi tekst da mi pratishIna4e lubimata mi tqhna pesen e
The Cliff of Suicide izklu4itelno vuzdeistva6ta pesen.
pls ako imash nqkoi tehen tekst da go postnesh tuk ili na li4no![]()
![]()