- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- готик метъл
http://www.darklyrics.com/g/gothica.html
![]()
Tочно споменатата от теб песен ме плаши яко...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
mersi mnogo znaeh 4e pesenta se kazva Skalata na samoubiistvoto ili ne6to takova no ne podozirah 4e teskta e tolkova mra4en no vse pak krasiv
mersi mnogo![]()
Е, как... щом е с женски вокал задължително е готик.Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
Еванесънс са най-тру готик метъла беееее кво знаете вие
Най-якате готик група в това отношение е Arch Enemy.Първоначално написано от пор
![]()
Ясно що не ме кефи готик... тия женски вокали![]()
Какво им има?Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Има някой яки..
London Tipton
Май някой не усеща тънката ирония...Или пък само аз си мисля, че има такава.. ??
Xandria su6to spored men sa dobri predstaviteli na gothic metula li4no na men vsi4kite im pesni mi haresvt vokalistkata ima unikalen glas
4uite Xandria-Pure
хахахаха, тук има само три четири такива... ГРЕЙВУЪРМ СА ГОТИК?! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!Първоначално написано от _FairY_oF_DaRknEsS_
Не знам дали беше ирония тва, че не харесваш женски гласове, но честно не те разбирам.Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Как ще не ги харесвам бе...
нали са женски, иначе готик...
ех айде нема нужда
не пасва на моята брутално лирична душа![]()
Kое ви е готика на вас?Evanesence? (или там както се пише)
Блек и грайнд форевър \m/
^^ Е, гота не е задължително да е с някви ефирни женски (!!!) напеви... има си и такъв за брутални лирични души. Не че се сещам за примери в момента, но има..
![]()
Като заговорихте за дуум - слушайте My dying bride. Хъхъ много за релаксиращи![]()
Аз по принцип такива умрялщини не обичам да слушам и не ме сдухват. По скоро да умра да се хиля на провлачените им гласове.
Ъъъ преди секунда разбрах, че съществува подобно понятие като " Сайкъделик алтърнатив метъл" щото ми беше интересно Кълн какво се водят http://bg.wikipedia.org/wiki/Кълн
Тия хиляди имена на стилове и подстилове никога няма да мога да ги разбера, пък споровете на разбирачите кое кое е - още по-малко...
Вики е лъжлива кучка..мама и да таковамПървоначално написано от Bolt_f
каза ми ,че мейдън са пънк рок , аз куийн били хеви метъл![]()
Ми на мен любимите са ми Therion и Lacrimosa![]()
nightwish не са ли такива? Те имат добри парчета![]()
Скайп: doombringer2006
Опс моя грешкаNightwish is a Finnish symphonic power metal band,Иначе те са доста добри , метъл + оперно пеене е една неочаквано добра комбинация
![]()
Скайп: doombringer2006