- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- готик метъл
не я лъжи бе...те са най-чистия готиЦк метАлПървоначално написано от Lake_bodom
Лъже, лъжееее
ем...я пробвай готик/дуум да видим как ще ти подейства. Старите Draconian, примерно...![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Амии послушквам от време на време-Таrja ,epica,theatre of tragedy...е тея
nqkoi da znae myspace profila na Gothica ili pone oficialniqt im sait
mnogo gi haresvam no ne moga da namerq nikakva informaciq za tqh...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
По готик не си падам много, много, обаче Power Metal...............................(абориг нско кланяне)
На готик не се кефя, но пък обичам симфоник: EPICA, NIGHTWISH, AFTER FOREVER![]()
i vse pak nikoi li nqma informaciq za Gothica?
![]()
![]()
tfa e liubimiq mi metal, deistwa mi sabujda6to i slu6am gotic predimno kato mi e qky<<< :P
http://profile.myspace.com/index.cfm...ndid=107554374Първоначално написано от justme__
GOTHICA are Roberto Del Vecchio (programming, keyboards, voice) and Alessandra Santovito (voice, keyboards). All the music has been composed by Roberto Del Vecchio and Alessandra Santovito and played with the collaboration of some musicians like Flavia Prosperi (flute), Claudio Di Bucchianico (oboe), Domenico Mancini (violin), Alberto Biondi (percussions). The lyrics are poems written by Alessandra Santovito but there are also poems by Dante Gabriel Rossetti, Gustavo Adolfo B
Значи Готика е много хубав интелигентен...и приятен за слушане стил....верно че не е моя тип но понякога и на него попадам...
И все пак препоръчвам
"I"-Storm I ride
Струва си![]()
Entombed For live
[quote=zloto]http://profile.myspace.com/index.cfm...ndid=107554374Първоначално написано от justme__
GOTHICA are Roberto Del Vecchio (programming, keyboards, voice) and Alessandra Santovito (voice, keyboards). All the music has been composed by Roberto Del Vecchio and Alessandra Santovito and played with the collaboration of some musicians like Flavia Prosperi (flute), Claudio Di Bucchianico (oboe), Domenico Mancini (violin), Alberto Biondi (percussions). The lyrics are poems written by Alessandra Santovito but there are also poems by Dante Gabriel Rossetti, Gustavo Adolfo B
![]()
От готик метъла харесвам.. Mortal Love, Inkubus Sukkubus и Virgin Black. Само това.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Първоначално написано от Entombed
![]()
![]()
![]()
I = Готик?!?!![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
^
О, да, мега е остарял. Мнеее, не всяка година се появяват по толкова много нови банди, кои от кои по-добре. Неее.. няма такова нещо. No way. Ъ-ъ.. няма, няма. И е много тъп, мамицата му, няма никакъв смисъл в него. Не, никакви текстове, в които да се влага каквото и да е било чувство. Всичките песни са крадени. Ух, гадни копелета. Миризливи, остарели метъли. Ужасно.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Не си падам много по готик метъла,но ще ти препоръчам някой песнички:
Tristania-Libre
Sirenia-On the wane
Xandria-Lioness,Ravenheart,Eversleeping
Препоръчвам ти да чуеш и малко darkwave.Намери Blutengel,Sopor Aeternus,Otto dix.
Няма начин да не ти харесат![]()
Vitium Mortalis
Първоначално написано от Psychopath*
Примерно:
Aesma Daeva
Qntal
Helium Vola - тази и предната са доста странни, но пък според мен си заслужават слушането
Lesbian Bed Death, но са по-скоро готик рок, отколкото готик метъл
Type O Negative
Dommin
LAcuna Coil са по-популярни, доколкото "популярен" въобще е уместна дума
Moonspell, хубави влияния на The Mission на места
Autumn, някаква руска банда беше
Nemesea, вкарват и малко симфонично звучене..
ami zavisi az slu6am vsqkukuv rock metal punk i t.n. no obiknovenno metala i harda slu6am vinagi ili kogato sum tujna a e imalo momenti v koito sum gi slu6ala kogato sum radostna pri men zavisi nastroenieto na samata pesen :P
Искаш ли да вземем закона в свои ръце?Първоначално написано от Entombed
![]()
Да, слушам готик метъл. И честно да кажа, на мен ми въздейства много положително. В смисъл,че ме зарежда с енергия...Изобщо всяка музика, в която има мн крещене и китари ме зарежда страхотно!!! Само HEAVY METAL!!!!!!
em i na men ne mi haresva gotik metala
kefa se na death metal trash metal i dr.
![]()
не ме кефи особено готика предпочитам нещо по грубо като ми е сдух![]()
тез 2те песни яко важатПървоначално написано от Bolt_f
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)