.

Виж резултатите на анкетата: добре ли е да се оперирам на 15 ?

Гласували
4. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

1 25,00%
  • не

3 75,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

дайте съвет моля ви

здравейте аз съм на 15 години и искам да си махана един белег който е 8см и се притеснявам дали на 15 години е подходящо.колко ще струва ? ако имате някаква представа ми кажете моля много е важно за мен
    u'Re mY sUnshIne...mY onLy sUnShInE... (*)

1во: Зависи какъв е белега ! 2ро: Къде е този белег ! 3то: Колко е голяма ! 4то: Попитай личния си лекар какви са рисковете...

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    потърси из гуугъл...аз веднъж се бях разтърсил и попаднах на сайт в който пишеше че може да с енаправи таква операция и на 15 години заивиси от мястото...за цената знам само че се определяше на квадратен сантиметър...имаше и още много неща..така че потърси и ще намериш

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: дайте съвет моля ви

Цитирай Първоначално написано от punkbebs
    здравейте аз съм на 15 години и искам да си махана един белег който е 8см и се притеснявам дали на 15 години е подходящо.колко ще струва ? ако имате някаква представа ми кажете моля много е важно за мен
    здр
    без снимки въпросът ти е без предметен.
    ако иде реч за чисто пластична хирургия е едно, а ко иде реч за възстановителна е съвсем друго.

До колкото съм запознат, ако става дума просто за заличаване на белег от кожата, не би трябвало да е проблем. Но ако става дума за по-сложна операция, е хубаво да се изчака, докато тялото ти спре да се расте.

Но най-добре се консултирай с лекар
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си