.

Виж резултатите на анкетата: нормално ли е да тежа 43 на 15 г ?

Гласували
81. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

39 48,15%
  • да

42 51,85%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

прекалено слаба

на 15 съм и тежа около 43 кг...много съм слаба...дайте идеи с какво да се храня за да напълнея.сега тренирам плуване и волейбол и ми трябва някакъв режим... за напълняване даийте савет моля ви нормалнно ли е да тежа 43 на 15 ? около 1,60съм
    u'Re mY sUnshIne...mY onLy sUnShInE... (*)

Здрасти!

Килограмите са много относителни и на височината!Ако си ниска около 1,50-1,60 не е толкова зле,но ако си по висока,според мен трябва да качиш няколко кила
    Бъди такъв,какъвто си!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ами добре ми зву4и ,аз съм 174см и сум 49кг а съм на 18 така 4е за 15год си екстра

Супер фен
    spokoinomila sed nqkoq druga god i ti 6te se zakragli6 a sega se radvai 4e si slabi4ka,nqma kvo da napravi6 tva si e do 4ovek
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

нормално е да

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Едни и същи килограми седат на различни хора по различен наин.Според мен ти трябва някой идруги килограм отгоре.. но като се има рпедвид че ти го акзва човек тежащ 45кг при ръст 169..
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Абе какво всички сте се хванали с тези килограми? Едни искат да отслабнат, други да напълнеят. И аз по едно време исках да кача килограми, ама разбрах, че не мога. Харесвайте се каквито сте, стига да не станете прекалено слаби или прекалено пълни

Голям фен
    Според мен е нормално

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    Po moite iz4isleniq trabvat ti samo oshte 2 kilca i si perfektna

Ina4e za koito iska sam da smetne ot rasta se vadi 115 i izliza kolko trqbva da tejish, ama mai ne vaji za mom4eta.

Още малко ти трябваа ...2-3 кг горе/долу :P

Килограмите са много относително понятие.
    Зависи например колко си висок/a.
    Ще ти дам примери.........
    За 2 момичета от моят клас.
    Едната е викока - 1.60 и е 45 кг.
    А другата е по-висока от мен и е пак 45кг,така че е много относително зависи много и колко си висока,защото нали се сещаш и че кокалите тежат.........
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    MoHTaHa
    емиии аззззз съм на 16 и съм 41кг..ии за мен си е нормално..

Погледни се в огледалото - ако се харесваш, значи е нормално! Ако искаш да качим килограми, яж всичко, без да се ограниваш от нищо. Но ако си като мен - ям по цял ден абсолютно всякакви глупости и нищо не качвам - няма да надебелееш каквото и да правиш, просто на някои хора такъв им е генна.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    dosta go smenqm
    мисля, че ти трябва още няколко килца ама не се впрягай за два кила сега аз като бях на 13 бях 1 56 и тежах 43
    No martini .. no party..

Аз кво да кажа като съм на 17 и тежа 42 кг и съм 158 висока а миналото лято бях 47 кг
    I have lost contact with my soul....

какво да ти кажа и аз незнам .. по трудно е да се качва килограми отколкото да ги сваляш (говоря за някои хора)
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    София
    ДА,нормално е.Престанете да си мислете,че сте много слаби.Леля ми като е на 32 и тежи 48 кг.(висока е) к'фо,да не мислиш че е скелет?!

Те повечето си мислят, че са много дебели...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Mисля че е добро тегло, не се тревожи.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Аз искам да попитам нещо извън темата..

Така като застанем с моята най добра фр пред огледалото изглежда, че тя е по-пухкава от мен, не че е дебела ами малко по закръглена от мен.. А и други фр го казват, че тя е по тежка от мен, Но като застанем на кантара да се теглим, какво излиза?! Че аз съм по тежка от нея!
    А сме еднакво високи, на една възраст..Хмм тя казва, че може кокалите ми да са по-тежки от нейните. Има ли такова нещо за кокалите?
    ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Аз искам да попитам нещо извън темата..

Така като застанем с моята най добра фр пред огледалото изглежда, че тя е по-пухкава от мен, не че е дебела ами малко по закръглена от мен.. А и други фр го казват, че тя е по тежка от мен, Но като застанем на кантара да се теглим, какво излиза?! Че аз съм по тежка от нея!
    А сме еднакво високи, на една възраст..Хмм тя казва, че може кокалите ми да са по-тежки от нейните. Има ли такова нещо за кокалите?
    Да
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Напълно добре си си Не се притеснявай излишо.Аз съм на 16 и съм по висока от теб, а съм същите килограми
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Голям фен Аватара на taamara
    Съвсем нормално.
    Аз съм на 18, и съм 40 кг , но пък съм много ниска - 1,55 и все пак бих искала да стана 45 кг, ама ми е много, много трудно ...

az sam na 17 god i sam nekade 45 kg

ами да слабичка си обаче не чак толкова щом си 1 60 значи се добре не си примерно 1 70 и 43 ето тогава щеше да си мн слабичка абе добре си
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си