- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- прекалено слаба
на 15 съм и тежа около 43 кг...много съм слаба...дайте идеи с какво да се храня за да напълнея.сега тренирам плуване и волейбол и ми трябва някакъв режим... за напълняване даийте савет моля винормалнно ли е да тежа 43 на 15 ? около 1,60съм
u'Re mY sUnshIne...mY onLy sUnShInE... (*)
Здрасти!
Килограмите са много относителни и на височината!Ако си ниска около 1,50-1,60 не е толкова зле,но ако си по висока,според мен трябва да качиш няколко кила![]()
Бъди такъв,какъвто си!
ами добре ми зву4и ,аз съм 174см и сум 49кг а съм на 18 така 4е за 15год си екстра
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
spokoinomila sed nqkoq druga god i ti 6te se zakragli6 a sega se radvai 4e si slabi4ka,nqma kvo da napravi6 tva si e do 4ovek
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
нормално е да![]()
Абе какво всички сте се хванали с тези килограми? Едни искат да отслабнат, други да напълнеят. И аз по едно време исках да кача килограми, ама разбрах, че не мога.Харесвайте се каквито сте, стига да не станете прекалено слаби или прекалено пълни
![]()
Според мен е нормално![]()
Po moite iz4isleniq trabvat ti samo oshte 2 kilca i si perfektna![]()
Ina4e za koito iska sam da smetne ot rasta se vadi 115 i izliza kolko trqbva da tejish, ama mai ne vaji za mom4eta.
Още малко ти трябваа ...2-3 кг горе/долу :P
Килограмите са много относително понятие.
Зависи например колко си висок/a.
Ще ти дам примери.........
За 2 момичета от моят клас.
Едната е викока - 1.60 и е 45 кг.
А другата е по-висока от мен и е пак 45кг,така че е много относително зависи много и колко си висока,защото нали се сещаш и че кокалите тежат.........![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Погледни се в огледалото - ако се харесваш, значи е нормално! Ако искаш да качим килограми, яж всичко, без да се ограниваш от нищо. Но ако си като мен - ям по цял ден абсолютно всякакви глупости и нищо не качвам - няма да надебелееш каквото и да правиш, просто на някои хора такъв им е генна.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
мисля, че ти трябва още няколко килца ама не се впрягай за два кила сега аз като бях на 13 бях 1 56 и тежах 43
No martini .. no party..
Аз кво да кажа като съм на 17 и тежа 42 кг и съм 158 високаа миналото лято бях 47 кг
![]()
I have lost contact with my soul....
какво да ти кажа и аз незнам .. по трудно е да се качва килограми отколкото да ги сваляш (говоря за някои хора)
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
ДА,нормално е.Престанете да си мислете,че сте много слаби.Леля ми като е на 32 и тежи 48 кг.(висока е) к'фо,да не мислиш че е скелет?!
Те повечето си мислят, че са много дебели...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Mисля че е добро тегло, не се тревожи.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз искам да попитам нещо извън темата..
Така като застанем с моята най добра фр пред огледалото изглежда, че тя е по-пухкава от мен, не че е дебела ами малко по закръглена от мен.. А и други фр го казват, че тя е по тежка от мен, Но като застанем на кантара да се теглим, какво излиза?! Че аз съм по тежка от нея!![]()
А сме еднакво високи, на една възраст..Хмм тя казва, че може кокалите ми да са по-тежки от нейните. Има ли такова нещо за кокалите?![]()
♥ ♥ ♥
ДаПървоначално написано от Vikitooo
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Напълно добре си сиНе се притеснявай излишо.Аз съм на 16 и съм по висока от теб, а съм същите килограми
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Съвсем нормално.
Аз съм на 18, и съм 40 кг, но пък съм много ниска - 1,55 и все пак бих искала да стана 45 кг, ама ми е много, много трудно ...
![]()
az sam na 17 god i sam nekade 45 kg
ами да слабичка си обаче не чак толкова щом си 1 60 значи се добрене си примерно 1 70 и 43 ето тогава щеше да си мн слабичка абе добре си
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.