- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- прекалено слаба
Zavisi ot tova kolko si visoka. Ako si primerno 170sm ne e normalno, no ako si 155-160sm e normalno spored men.
Аз съм на 17 и съм 40 кг а съм висока 158...искам да вдигна 2 кг ама не става много ми е бърз метаболизма явноПървоначално написано от taamara
Колкото до авторката мисля че си добре![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Ако не са ти едри кокалите можеСпортувай и си потдържай формата ... Може да се посъветваш с диетолог за хранителния режим , как да напълнееш
![]()
Според мен изобщо не си болезнено слабасупер си даже
![]()
болезнено слаба едно моя фр,която е 1.62 и е 37-38кг(да,наистина заедно се мерихме на онези кантари дето показват колко си виско,колко кг,индекс мазнина,к-во мазнина и т.н) и е на 14години
![]()
Много си си добре, според мен не трябва нито да качваш нито да сваляш![]()
И аз съм 1, 60, но тежа 50 кг. Ти си доста слаба, според мен. Най-добре качи поне 5 кг, не съм те виждала но ще изглеждаш по-добре, защото самата ти казваш, че си слаба!
Няма значение на колко си...а колко си висока...а за ръста си мисля че е нормално да си такива килограми![]()
![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
spored mene si dobre![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Emi az sam na 15 god i sam visoka 1 i 60 i teja 48kg nqkade tova normalno li e????????? Az mislq 4e da ama neznam![]()
![]()
![]()
ми аз съм на 13 висока съм 1,68 и тежах около 41 - 42 и аз мислех, че съм дефектна, ноо започнах да папкам по често и ето вече съм 48![]()
Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!
na men mi se struva che si idealna takaПървоначално написано от p3t3to
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Аз не мога да разбера, не можаш ли сама да си прецениш. Аз и без да си знам килограмите, ако съм напълняла и си чувствам че трябва да отслабна; и като съм отслабнала по същия начин.![]()