.

Виж резултатите на анкетата: нормално ли е да тежа 43 на 15 г ?

Гласували
81. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

39 48,15%
  • да

42 51,85%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Повече от фен
    Zavisi ot tova kolko si visoka. Ako si primerno 170sm ne e normalno, no ako si 155-160sm e normalno spored men.

Цитирай Първоначално написано от taamara
    Съвсем нормално.
    Аз съм на 18, и съм 40 кг , но пък съм много ниска - 1,55 и все пак бих искала да стана 45 кг, ама ми е много, много трудно ...
    Аз съм на 17 и съм 40 кг а съм висока 158...искам да вдигна 2 кг ама не става много ми е бърз метаболизма явно
    Колкото до авторката мисля че си добре
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Голям фен Аватара на taamara
    Авторката си е добре, напълно

Ако не са ти едри кокалите може Спортувай и си потдържай формата ... Може да се посъветваш с диетолог за хранителния режим , как да напълнееш

Според мен изобщо не си болезнено слаба супер си даже болезнено слаба едно моя фр,която е 1.62 и е 37-38кг(да,наистина заедно се мерихме на онези кантари дето показват колко си виско,колко кг,индекс мазнина,к-во мазнина и т.н) и е на 14години

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Много си си добре, според мен не трябва нито да качваш нито да сваляш

Град
    SoMeWerE... In tHe w0rlD
    И аз съм 1, 60, но тежа 50 кг. Ти си доста слаба, според мен. Най-добре качи поне 5 кг, не съм те виждала но ще изглеждаш по-добре, защото самата ти казваш, че си слаба!

Град
    гр. Варна
    Няма значение на колко си...а колко си висока...а за ръста си мисля че е нормално да си такива килограми
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    spored mene si dobre
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

:)::):):):)

Emi az sam na 15 god i sam visoka 1 i 60 i teja 48kg nqkade tova normalno li e????????? Az mislq 4e da ama neznam

ми аз съм на 13 висока съм 1,68 и тежах около 41 - 42 и аз мислех, че съм дефектна, ноо започнах да папкам по често и ето вече съм 48
    Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!

Голям фен Аватара на g1rl4eto_

Re: :)::):):):)

Цитирай Първоначално написано от p3t3to
    Emi az sam na 15 god i sam visoka 1 i 60 i teja 48kg nqkade tova normalno li e????????? Az mislq 4e da ama neznam
    na men mi se struva che si idealna taka
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Аз не мога да разбера, не можаш ли сама да си прецениш. Аз и без да си знам килограмите, ако съм напълняла и си чувствам че трябва да отслабна; и като съм отслабнала по същия начин.

Консултираш се с диетолог, щом имаш притеснения.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си